- 8 Haziran 2019
- 246
- 76
- 98
- Konu Sahibi Pinkylinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahki pik gibi duruyor. Catlamis yumurtan degerlendirin bugun yarınMerhaba kızlar, normalde 17. Gün yumurtluyorum bugün öğlen ve akşam yaptığım testlerde öğlen yaptığım koyu, akşam yaptığım silik çıktı. Ama 2. Çizgi daha koyu değil yani yumurtlamadım mı sizce anlayamadım
Yumurtlama olmuş ama çok büyümeden çatlamışMerhaba kızlar, normalde 17. Gün yumurtluyorum bugün öğlen ve akşam yaptığım testlerde öğlen yaptığım koyu, akşam yaptığım silik çıktı. Ama 2. Çizgi daha koyu değil yani yumurtlamadım mı sizce anlayamadım
Yani gebelik olmaz mıYumurtlama olmuş ama çok büyümeden çatlamış
Biraz ihtimal düşük oluyor .çünkü bu testler yumurta.yuksek mm olunca koyulaşıyor bende çok kullandım.atiyorum18-19da tam köyü oluyorsa.senin ki 16-17mm gibi bir durum oluyor.Yani gebelik olmaz mı![]()
Anladım nasip artık teşekkür ederimBiraz ihtimal düşük oluyor .çünkü bu testler yumurta.yuksek mm olunca koyulaşıyor bende çok kullandım.atiyorum18-19da tam köyü oluyorsa.senin ki 16-17mm gibi bir durum oluyor.
Herkesin durumu farkli bunu bilemezsiniz. Muayene etmeden anlasilmaz.Yumurtlama olmuş ama çok büyümeden çatlamış
24. Gün progesteron testi istedi doktorum acaba o değerden anlaşılır mıHerkesin durumu farkli bunu bilemezsiniz. Muayene etmeden anlasilmaz.
Tabii ki muayene etmeden bilemem, ben sonuçta doktor değilim sadece yıllardır ovulasyon testiyle uğraşan araştıran biri olarak söylüyorum yumurta ne kadar büyürse lh hormonuda o kadar yükseliyor ve testler kopkoyu çıkıyorHerkesin durumu farkli bunu bilemezsiniz. Muayene etmeden anlasilmaz.
Nasip tabii ki canım sonuçta yumurtam büyümüş ve çatlamışAnladım nasip artık teşekkür ederim
Peki bu en koyu olma anını kaçırmış olabilir miyim gece falan olmuş olabilir mi veya sabah erken saatlerde. Evet doktor değiliz fikir alışverişi yapıyoruz hepimizNasip tabii ki canım sonuçta yumurtam büyümüş ve çatlamış
Kesinlikle olabilir canım bu anlık değişen bir durum sen değerlendirilmişsen gerisini Allah'a bırak Allah'ın izniyle olur canımPeki bu en koyu olma anını kaçırmış olabilir miyim gece falan olmuş olabilir mi veya sabah erken saatlerde. Evet doktor değiliz fikir alışverişi yapıyoruz hepimiz![]()
Yumurta catlamis mi diye bakacaktir. Degerinde yükselme varsa catlamis demektir. Yumurtlamadan 7 gun sonra en yuksek seviyeye ulaşır progesteron hormonu. Ona gore kesinlesir o zaman pik miydi degil miydi24. Gün progesteron testi istedi doktorum acaba o değerden anlaşılır mı
Bende pcos var hep yuksek çıkardı o lh :) pik oldugu zaman yumurtam kacti bilemiyorum tabi. 2 asilama oldu 17,5la catlattim. Tup bebekte yumurta toplattim 18-19-20 hepsi vardi.Tabii ki muayene etmeden bilemem, ben sonuçta doktor değilim sadece yıllardır ovulasyon testiyle uğraşan araştıran biri olarak söylüyorum yumurta ne kadar büyürse lh hormonuda o kadar yükseliyor ve testler kopkoyu çıkıyor
Bende de 20 yıldır polikistik var canım normalde yaptığımda lh hormonu hiç yükselmiyor sadece yumurtlama dönemlerinde pozitif olduğunu gördüm olabilir kişiden kişiye değişen bir durumdur belkiBende pcos var hep yuksek çıkardı o lh :) pik oldugu zaman yumurtam kacti bilemiyorum tabi. 2 asilama oldu 17,5la catlattim. Tup bebekte yumurta toplattim 18-19-20 hepsi vardi.
Belki o dediginiz sizde gecerliydi. Onun icin dedim bilemeyiz sadece lh degerini ölçüyor. Yumurta boyutuyla alakası olmuyor. Yani test kitinden anlasilmaz. Sayi olarak ifade edilen bir test olsaydi belki anlasilirdi
Benimde hep o ikinci cizgi oluyordu. Hatta baya koyu oldugu zamanlar oldu. Pik mi degil mi diye dusunup durduğum. Pcos da cesit cesit :) Yumurtlama takip etmekte ayri bir stres zaten. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahBende de 20 yıldır polikistik var canım normalde yaptığımda lh hormonu hiç yükselmiyor sadece yumurtlama dönemlerinde pozitif olduğunu gördüm olabilir kişiden kişiye değişen bir durumdur belki