- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Tekrar yazan ve benim sana hiç bi konuda bi ihtiyacım yok diyen erkeğin amacı ne olabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka?kafanı karıştırmak olabilir
13unde konuşmayı bıraktık 23unde tekrar yazdikafanı karıştırmak olabilir
Cevap verme muhattap olma amacı belli kendini hatırlatmak13unde konuşmayı bıraktık 23unde tekrar yazdi
Tmm da niye bana ilgi duyuyor mu acabaCevap verme muhattap olma amacı belli kendini hatırlatmak
Gecen günde aynı konuyu açmıştınız sanırım herkes size boşverin demişti neden bu ısrarTekrar yazan ve benim sana hiç bi konuda bi ihtiyacım yok diyen erkeğin amacı ne olabilir?
13unde konuşmayı bıraktık 23unde tekrar yazdi
Başka?
Dediğiniz gibiyse çok yazık ciddengenelde cepte, yedekte tutmak için yapıyorlar böyle şeyleri. komple yazmayı kesse hayatına bakacaksın, ama arada bir kendini hatırlatırsa onu düşünmeye devam edeceksin. sen niye böyle yapıyor diye sorgularken zaman kazanacak birnevi oyalayacak oyalayabildiği kadar.
Neden ilgi duysun yoğun ilgisi olsa zaten yollarınızı ayırmazdınız klasik erkekler yoklarlar böyle hala yeriniz de duruyormusunuz diye yem olmayın benceTmm da niye bana ilgi duyuyor mu acaba
Yakışıklı çocuk da ondan ama daha önce sevgilisini aldatmış isteGecen günde aynı konuyu açmıştınız sanırım herkes size boşverin demişti neden bu ısrar
Niye yazmış tekrardan o zaman
Sana sıkıntıların var diye yaziyim dedim belki iyi değilsindir falanNiye yazmış tekrardan o zaman
YENİYeni mi bu inşallah? Döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööört sene önceki mi?
Oleyy
Sana aşık dikkat çekmeye çalışıyor. 1 mesaj attı 133 konu actin. Yuruyesin varsa yürü adama işte.Tekrar yazan ve benim sana hiç bi konuda bi ihtiyacım yok diyen erkeğin amacı ne olabilir?
Aldatırsa??Sana aşık dikkat çekmeye çalışıyor. 1 mesaj attı 133 konu actin. Yuruyesin varsa yürü adama işte.
Bir şey olmaz.Aldatırsa??