Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide yakınya, direkt musluğa bağlanmış..Temizmiş çünkü herkes içiyormuş....burdaki ahali ye göre tuhaf olan biz oluyoruz, onlar değil :)Yuh
Musluk suyu kullanan okul mu kalmis yahu. Cocugu benc baska krese gonderin. Hepsi hazir su aliyor ben ilk defa duydum
Camii cesmesinden su icireni
Offf igrenc. Yazik gunah degil mi coluga cocuga ne bicim okullar var. bence siz cocugu baska okula gondermekle kalmayip ayrica da sikayet edin bunlari. Cimriler. Para yetmiyorsa istesinler damacana su alinsin nedir yani camii cesmesiBide yakınya, direkt musluğa bağlanmış..Temizmiş çünkü herkes içiyormuş....burdaki ahali ye göre tuhaf olan biz oluyoruz, onlar değil :)
(Ortama ayak uydurma sorunu)
Var canım olmazmı, dediğim gibi ufak bi yer oldugundan genelde birbirini tanırsın,eşimi de herkes tanır..Peki bunu şikayet edeceğiniz bir birim yok mu?
Ben olsam onu araştırırdım.
Sonuçta bedava değil bu kreşler, bir denetimi vs. yok mu?
Tşk ederimçok geçmiş olsun
Belirttim ya, hani böyle yeraltı doğal kaynak su'yu, temiz su çıkarırlar, içilebilir su dur..(onlara göre öyle) hatta çeşme akıyor, camii ye gelenler bidon bidon doldurup götürüyor..Siz nerede yasiyorsunuz yahu?
Musluk suyu icmek ne demek ? Şok oldum okurken , hayatim boyunca musluktan su ictigimi bilmem yasim 40
Devlet okullarinda okudum hep , bir kere bile okulda musluktan su icmedik
Nasil ya beynim yandi cidden
Belirttim ya, hani böyle yeraltı doğal kaynak su'yu, temiz su çıkarırlar, içilebilir su dur..(onlara göre öyle) hatta çeşme akıyor, camii ye gelenler bidon bidon doldurup götürüyor..
Ben temiz olduğuna inanmıyorum fakat herkes inanıp içiyor, oyleki okul musluğuna bağlayacak kadar..
Niyeyse anlattığınız ortam bana çok dinginlik verdi. Apartman yok ses yok gürültü yok az insan var çok merak ettim nerede yaşıyorsunuz özelden de olsa söyler misiniz :)Eşimin mesleği gereği ufak bi şehirde hatta o şehrin de ilçesinde yaşıyorum..Bide 700 hanelik bi mahalle burası, böyle apartmanlar filan dil müstakil evler var, bi camii miz, ortaokulumuz,kreşimiz, parkımız, bakkalımız bide a 101 imiz var :) ilçe den de uzak..
Büyük şehre göre artıları ve eksileri var.. çok sessiz sakin, güzel bi yer ama işte akar çeşme den su içen insanlarda var, unutmayın bizleri
Içiyorlar canım malesef sorun orda..Kesinlikle diğer ailelere de söylemelisin. Hep birlikte toplanıp idareye gitseniz Emin'im daha kolay çözüme ulaşır.
Arkadaşların dediği gibi bi sebil falan alınır. Yazık günah çocuklara. Kendileri de o Sudan içiyorlar mı acaba ?
Anadolu'nun tam ortasında yaşıyorum, Ankara ya 250 kmNiyeyse anlattığınız ortam bana çok dinginlik verdi. Apartman yok ses yok gürültü yok az insan var çok merak ettim nerede yaşıyorsunuz özelden de olsa söyler misiniz :)
Konuya yorumum da çocuğunuzun çantasına 2. Bir suluk koymaniz