• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana okkalı bi tokat atın kendime geleyim

Aranızda bilenler vardır; zaten sorunlu bir hayatım, ayrıldığım bir sevgilim, nefret ettiğim pis ev arkadaşlarım var. Üstüne geçen hafta boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. Eski sevgilim ne olur ne olmaz diye bi hafta burda kal diyip beni kendi evine getirdi. Kendisi de izin aldı bir haftadır başımda bekliyor. Yarın kendi evime geri dönücem ama hiç gitmek istemiyorum.

Sevgilim benden 10 yaş büyük. İlk başlarda burda herkes bana yapma etme dedi ben pek önemsemedim, aynı evde yaşamaya başladık. Cüzdanında eski sevgilisinin fotoğrafını bulduğum için kavga ettik ve ayrıldık. Sonrasında ben ayrı eve çıktım 2 arkadaşımla. Eski sevgilim barışmak için çok uğraştı ama ben geri adım atmadım. Sonra kendisiyle konuşmam için yalan söyledi. Söylediği yalan savaşa gidiyorum(asker). Ben tabi ertesi gün koşa koşa yanına gittim yalanı gayet işe yaradı yani. Ama yalan söylediğini öğrenince yine konuşmadım. Hamile olduğumu fark edince tabi tekrar konuşmak zorunda kaldım. Bu hamilelik olayından beridir ama inanılmaz destek oluyor. Her hali her tavrı çok ince, çok düşünceli. Hastanede sürekli basımdaydı, hastaneden çıktık beni eve bıraktı. Akşam karnım çok ağrıdığı için tekrar hastaneye götürdü sonra beni kendi evine getirdi. Evde sürekli başımda. Yataktan kalkmama izin vermiyor. İlaçlarımı tam saatinde getiriyor, bana sevdiğim yemekleri yapıyor. Barışmak için bir şey söylemiyor ama sen yokken ev bomboştu iyi ki geldin evin neşesi geldi falan diyor. Arada ben uyurken gelip saçımı okşuyor, öpüyor ama uyanıkken hiç yanaşmıyor. Tabi kural olarak benim bu numaraları yememem lazım. Akıllı kızım ben

Yarın evime gitmem lazım. AMA GİTMEK İSTEMİYORUM. Ev arkadaşlarım çok pis. Bu ev pırıl pırıl.. Ev arkadaşlarım bebekle ilgili hiçbir şey bilmiyorlar. Yalnızca eski sevgilim ve ben biliyoruz, bir de sizler. Yani burda eski sevgilimle istediğim gibi dertleşebiliyorum yanında istediğim gibi ağlayabiliyorum ama kendi evimde bunları yapamıycam.

Ayrıca beni kınayacaksınız ama benim kendimi güvende hissettiğim tek yer bu ev. Yani eski sevgilimin yanında nolursa olsun kendimi güvende hissediyorum. Böyle düşününce ona geri dönmek istiyorum.

Ama bi taraftan yaşadıklarımız geliyor aklıma. O kadının cüzdandan bana bakan kenafir gözleri geliyor. Söylediği salakça yalan geliyor.

Mantıklı olan geri dönmemek, bunun gayet farkındayım. Saf veya salak bi insan değilim bu insanla tekrar bir araya gelirsek er ya da geç üzüleceğimi biliyorum. Ama şu an ihtiyacım olan şeyleri bana bir tek o sağlayabiliyor.

Şu an ona gidip sarılırsam muhtemelen her şey eskisi gibi olacak ve ben benim için aşırı zor olan dönemde çok rahatlamış olucam. Ama ilerisi benim için hüsran olabilir. Ama şu an ona sarılmak kadar bana mutluluk verecek hiçbir şey yok. Ama bana yalan söyledi. Ama yalnızca onunla güvende hissediyorum. Ama o kadının fotoğraflarını cüzdanında tuttu.

Sürekli “ama”larım çatışıyor. Şu an çok büyük bi boşluktayım bunu inkar edemem. Sürekli olarak rüyamda çocuğum olduğunu görüyorum ve istisnasız her rüyamda eski sevgilim çok iyi baba. Her uykumdan uyanışımda onu daha bi seviyorum.

Kızlar ben tek başıma işin içinde çıkamıyorum. Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var
Sen ona dönsen de birlikte yaşayınca ya yine dikkatsiz davranırsa ve tekrar hamile kalırsan? Elini taşın altına koymalısın. Her başımız sıkıştığında bizim için en cazip gelen yere sığınamayız. Çek git hayatından. Ona muhtaç gibi davranıyorsun. Bu konu sürekli gündeme gelince canın yanmayacak mı? Ev arkadaşların pisliğine katlanmak yeğdir. Seni çok seviyorsa evlilik için bir şeyler yapar. Ona tamamen güvenince tabii. Attığı yalanların da açıklaması yok. O aciz, sen ondan acizsin şu an. YAPMA.

Fotoğrafı unutmuş olamaz mı? Seni sevdiğine eminse eğer amaaaan barış gitsin. Sonunu düşünen kahraman olmaz demiş ğnlğ düşünür Polat alemdar :)

Terbiyesizleşmeyin. Ben bu insanın evinde kalırken ne ondan para aldım ne bi şey aldım. Israr kıyamet faturalara ortak oldum. Şimdi kendi evim var burada yardıma ihtiyacım olur diye kalıyorum. Sizin kendi içinizin kötülüğü yorumunuza yansımış. Kişi kendinden bilir işi.
Hayır halim ortada bir hafta olmadı kürtaj olalı. Biri çıkar bunları düşüneceğine o bebeği düşün der, biri çıkar bence boş gebelik değil yalan söylüyosun ama şimdi ben bunu desem iftira atıyo diyip vicdan yaparsın der, biri durduk yere bana senin gibi uyumsuz biriyle yaşıyosa iyi biridir der, bir tutar sen adamı kullanıyosun der. Nesiniz siz intihar timi mi? Zaten zor durumda olanları iğneleyip aşağılayıp intihara sürükleme timi misiniz siz? Öleyazın da bir bardak su vereniniz olmasın sizin

Basliginiza istinaden öyle yorumlar yapılıyor olamaz mı? Okkalı bir tokatla kendine gelmek isteyen siz değil miydiniz?

Kurtajdan veya dusukten sonra her kadin duygusal olarak coker.
Bu cokme doneminde yaninda diye "her sey guzel olacak" zannediyorsun. Ama olmayacak.
Cuzdaninda eski sevgilisinin resmini tasiyan adamdan bahsediyorsun farkinda misin?
Bunun ne gibi 'normal' bir gerekcesi olabilir?
Belli ki senin ona olan ihtiyacini kendi lehine cevirmis, kullaniyor.

Basliginiza istinaden öyle yorumlar yapılıyor olamaz mı? Okkalı bir tokatla kendine gelmek isteyen siz değil miydiniz?

Tokat hakaret etmek değil ki. Tokattan kasıt burada gerçeklerle yüzleştirin anlamında. Gidip de ağzımıza geleni söyleme hakkını vermiyor. Burada özelini açmış paylaşmış, yok evlilik dışı hamile kalmışsın da yok katilsin de yok önüne gelenle yatıyorsun da gibi hakaret etme hakkını kimseye tanımaz bu. Benim midem bulanıyor buradaki bazı kadınlardan gerçekten, o kadar pis ağızları var ki bazılarının. İşin garibi sonradan aynı kadınların laf söyledikleri kişilerden daha beter, daha ahlaksızca davrandıklarını görüyoruz açtıkları konularda. Gerçeklerle yüzleştirirsiniz ama belli bir edep, saygı çerçevesinde.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum eski konulardan da biliyorum.. sana yardım etmek zorun da çünkü boşta gebelikte olsa ondan gebe kaldın.

Şuan tek sığınağın o olduğu için kendini orda güvende hissediyorsun. Yanlış kişi olduğunu da biliyorsun.

Yaptıklarından anladığım kadarıyla çok katakullili bir adam üstelik senden büyük. Ben bu adamın niyetini iyi göremiyorum.

Sana tavsiyem 3/5 günlük mutlu gün için kendini yine dertlere salma. Hatanın neresinden dönersen dön kardır bunu unutma..

"ama"larında cok haklısın akıllı kadınım dıyosun, guc durumdan kurtulmak ıcın kendını daha da guc duruma sokma eskı sevgılı muhabbetınden sen daha cok uzulursun, aynı mekanlara gelecek kadar yakın yasıyorlar, ılerde senın yanında bır goz goze geldıklerınde kafasını cevıremezse o kadından daha cok uzulursun, hııııc oralı olma kalk evıne gıt gerekırse tek odalı bı evde tek basına yaşa bırak bu adamı

Bence fotograf olayinda birsey yok. Belli ki unutmus. O kadar onemsese kendi atardi. Oyle olmaz mi sevgilinden ayrilirsin ve uzuntuden onu hatirlatacak her seyi kaldirirsin gozunun onunden. Belki adam cuzdandaki resmi unuttu bile.

Kurtaj olayi belli ki sarsmis seni. Her kadini sarsar zaten. Tamam belki bos gebelikti ama sonucta bir operasyon gecirdin ve kendini gucsuz hissediyorsun. Hayatin zor da olabilir ama sunu dusun. Insanlar ne zor hayatlarin altindan kendi baslarina kalkoyorlar. Ben senin yerinde olsam kendimi duygusal olarak guclu hissedene kadar belki 1 hafta daha orda kalirdim. Sonra da duruma bakardim. Sadece foto olayiysa adami hemen silmezdim. Cuzdani kaybedince falan demesi de bence kiskandirmak icin.

Öncelikle anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim. Bu bebek sağlıklı olsaydı dahi ben nasıl tek başıma doğurabilirdim? Kendimi geçtim o çocuğa bu durumu nasıl yaşatabilirdim? Erkek arkadaşım doğurmak istersen evlenebiliriz dedi ama onun da bi ailesi var ve muhtemelen bunu kabul etmeyeceklerdi. Konumda da söylemiştim ben minör depresyon geçiriyorum ağır antidepresanlar kullanıyorum bebek sağlıklı olsaydı ve aldırmasaydım bile gebeliğimi ilaçlarım olmadan sürdürmem mümkün değildi. Her şeyi geçtim çocuğu doğursam bezini alacak param olmazdı. Şu an zaten hiç iyi değilim ama insanlar sırf bana hakaret etmek için cevap yazıyor konuma.
????başka da bir şey sormam.

Back