- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Yakışıklı çocuk napimSen hiç ilgi falan görmüyor musun bir mesaj için benim gördüğüm 3 konu açmışsın alt tarafı bir mesaj sana herkese atıyorlar dediğimiz halde niye üstüne düştün bu kadar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakışıklı çocuk napimSen hiç ilgi falan görmüyor musun bir mesaj için benim gördüğüm 3 konu açmışsın alt tarafı bir mesaj sana herkese atıyorlar dediğimiz halde niye üstüne düştün bu kadar?
Bana yazan en yakışıklı ya da yakışıklıları biriydiYakışıklı çocuk napim
E yakışıklı yüzyüze bile görmediğin bi adam belki yakışıklı bile değil mesajlar atıyor diye bir şey olmuyor yani. Bir de mesajda da yürümüyor ki adam sana hakaret edip ihtiyacım yok diyo. Hani güzel şeyler söylüyor olsa neyse. Aman ne tuhaf kadınlar var ya.Yakışıklı çocuk napim
O zman niye yazıyoE yakışıklı yüzyüze bile görmediğin bi adam belki yakışıklı bile değil mesajlar atıyor diye bir şey olmuyor yani. Bir de mesajda da yürümüyor ki adam sana hakaret edip ihtiyacım yok diyo.
O zman niye yazıyo
Konuşma devam etsin gibi ifade kullaniyorE yakışıklı yüzyüze bile görmediğin bi adam belki yakışıklı bile değil mesajlar atıyor diye bir şey olmuyor yani. Bir de mesajda da yürümüyor ki adam sana hakaret edip ihtiyacım yok diyo. Hani güzel şeyler söylüyor olsa neyse. Aman ne tuhaf kadınlar var ya.
İşleri yok herkese yazıyorlar işte anlamak bunu zor olmamalı diye düşünüyorum. İnternet ortamında herkese yazmaya erişimi var. Kimi düşürürsem diye bakıyorlar. Sana özel değilO zman niye yazıyo
Yanlış yapıyorum biri birinin peşinden koşacaksın erkek benim peşimden koşmalı, beni dusunmeliİşleri yok herkese yazıyorlar işte anlamak bunu zor olmamalı diye düşünüyorum. İnternet ortamında herkese yazmaya erişimi var
Bir de seni yüzyüze gördü mü? Sadece internetten dimi. Engellemek yerine mesajlarına cevap verirsen o da bunu yaparYanlış yapıyorum biri birinin peşinden koşacaksın erkek benim peşimden koşmalı, beni dusunmeli
Engellemiştir sonra kaldırdım wp ta engelli şu an.Bir de seni yüzyüze gördü mü? Sadece internetten dimi. Engellemek yerine mesajlarına cevap verirsen o da bunu yapar
Aldattığı sevgilisi için onu hak ediyodu çünkü diyoEngellemiştir sonra kaldırdım wp ta engelli şu an.
İlgi istiyorum belki de ya.
Hiç mi ilgi gösteren yok kaç yaşındasınEngellemiştir sonra kaldırdım wp ta engelli şu an.
İlgi istiyorum belki de ya.
Ya yazistijlarim oldu ama tanıştığım doğru dürüst biri olmadı diyebilirim yani karakterli,komik,yakışıklı falanHiç mi ilgi gösteren yok kaç yaşındasın
20Hiç mi ilgi gösteren yok kaç yaşındasın
Çok yakışıklıymış ondanSen hiç ilgi falan görmüyor musun bir mesaj için benim gördüğüm 3 konu açmışsın alt tarafı bir mesaj sana herkese atıyorlar dediğimiz halde niye üstüne düştün bu kadar?
Bacım ne olsun istiyorsunTekrar yazan ve benim sana hiç bi konuda bi ihtiyacım yok diyen erkeğin amacı ne olabilir?
Karakterli diyorsun hemde aldatmış eski sevgilisini diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusuYa yazistijlarim oldu ama tanıştığım doğru dürüst biri olmadı diyebilirim yani karakterli,komik,yakışıklı falan
Ay hayır tabiki de. İlgi ilgi diye diye kendini rezil etme artıkTmm da niye bana ilgi duyuyor mu acaba
Yav biz misal sana aşkımızdan mı yazıyoruz ölüyor muyuz sana?O zman niye yazıyo
Benim değerimi bilen biri çıkar karşıma nasipte varsa ben belki de acele ediyorum.Karakterli diyorsun hemde aldatmış eski sevgilisini diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu