• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tekrar hamile kalabime icin nelere dikkat etmeli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öncelikle teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler icin
Çok geçmiş olsun. Sizde zor bir dönemden gecmisiniz.bu klomen dediğiniz nedir.siz mi talep ettiniz doktorunuz mu önerdi.?ne ise yariyor?esimde varkusel amaliyati olmuş çocukken. Bu yüzde sayı düşük. Üç milyon spermle hamile kaldım. Ek bir tedavi uygulayamadik.eşim sayı dusuk olduğundan her sabah bal ceviz karıştırip yiyordu.onun dışında ben de mide rahatsizligi var bu sebepten.beslenme mi dengeledim. Sizinde dediğiniz gibi spora başladım. Hamile kalmama bunlar yardımcı oldu diye düşünüyorum. Spor vücuttaki oksijeni arttırıp kan dolasimini hizlandiriyor.hamile kalma oranı yükseliyordu diye duydum sigara yi bıraktım .hamile kalmam a belkide bunlar sebep oldu diye düşünüyorum. Allah nerde varsa evlat isteyen herkez e versin.kimseyi bu sevgiden yoksun bırakmasın. Insallh hayirli evlatlar bize de nasıp olur.
Amin inşallah.

Klomen yumurtlama hapı. Onu kullanınca yumurtladm ve adetm duzenli geldi. Ama sen kullanma. Bu hormon ilacı sinir sistemini alt üst ediyor. Eşin için birşeyler yapmaya bak sen uzerıne dusenı yapmışsın. Benm tesellim en azından hamıle kalabılıyormuşum diyebilmekti. Şükür bak sende kalmışsın. Yine kalacaksın Allahın izniyle hayırlıca

Reglimin ilk gününden sayarak 10 gün boyunca 1 yemek kaşığı bal 1 tatlı kaşığı çörek otu 1 tatlı kaşığı tarçını karıştırıp sabah akşam aç karna yedim. 2 kez yaptım ikisinde de Allah nasip etti hamile kalmayı ilki benim de yaşamadı kalbi durdu ikincide kan sulandırıcı iğne kullanarak oğlumu kucağıma aldım çok şükür
Merhaba benim adetim çok düzensiz troid değerim yüksek ilaç kullanıyorum bu kürü yapsam bende hamile kalabilir miyim

Merhaba benim adetim çok düzensiz troid değerim yüksek ilaç kullanıyorum bu kürü yapsam bende hamile kalabilir miyim

Canım ben yaptım kist yaptı şimdi iki ay adet düzenleyici kullanıcam o kist gitsin diye. Kaş yapayım derken göz çıkardım :) her kür her kişi de aynı etkiyi vermiyor ama için rahat edecekse dene :)

Allah nasip etmişse illa ki olur bu kürü bir vesile ve biyolojik destekleyici gibi düşünün

Back