- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Fatma124578
Amin inşallah.öncelikle teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler icin
Çok geçmiş olsun. Sizde zor bir dönemden gecmisiniz.bu klomen dediğiniz nedir.siz mi talep ettiniz doktorunuz mu önerdi.?ne ise yariyor?esimde varkusel amaliyati olmuş çocukken. Bu yüzde sayı düşük. Üç milyon spermle hamile kaldım. Ek bir tedavi uygulayamadik.eşim sayı dusuk olduğundan her sabah bal ceviz karıştırip yiyordu.onun dışında ben de mide rahatsizligi var bu sebepten.beslenme mi dengeledim. Sizinde dediğiniz gibi spora başladım. Hamile kalmama bunlar yardımcı oldu diye düşünüyorum. Spor vücuttaki oksijeni arttırıp kan dolasimini hizlandiriyor.hamile kalma oranı yükseliyordu diye duydum sigara yi bıraktım .hamile kalmam a belkide bunlar sebep oldu diye düşünüyorum. Allah nerde varsa evlat isteyen herkez e versin.kimseyi bu sevgiden yoksun bırakmasın. Insallh hayirli evlatlar bize de nasıp olur.
Klomen yumurtlama hapı. Onu kullanınca yumurtladm ve adetm duzenli geldi. Ama sen kullanma. Bu hormon ilacı sinir sistemini alt üst ediyor. Eşin için birşeyler yapmaya bak sen uzerıne dusenı yapmışsın. Benm tesellim en azından hamıle kalabılıyormuşum diyebilmekti. Şükür bak sende kalmışsın. Yine kalacaksın Allahın izniyle hayırlıca