kızlar yardımınıza ihtiyacım var 9 bucuk ay önce ayrıldık... 3 buçuk yıllık çok güzel giden ilişkimiz vardı. ama kendini bilmez biri yüzünden aramız bozuldu. iş yerinden bi arkadaşım ( gerçekten arkadaş olarak gördüğüm biri) ona benimle 3 aydır çıkıyo demiş. bu kişi bi şekilde sevgilimin numarasını öğrenmiş. öğrenme şekli de benim telefon internet şifremi öğrenmesiyle olmuş. ben mi çok safım o mu çok kurnazdı bilmiyorum. mesajlarımızı göstermiş erkek arkadasıma. sonra bitti tabi. 3 ay hiç konuşmadı sevgiilim benimle. yüzümü bile görmek istemedi. hata yaptım başta suçluymuş gibi onu aradım özür dileyen ben oldum. özür dilememin sebebi sevgilimin fazla kıskanç olması bu duruma kızmasıydı. ona inanmaz bana güveni tam demiştim ama o ona inanmayı seçti. 3 ay sonunda benimle görüşmeyi kabul etti. ağladık sarıldık. o gün nasıl kötü oldugunu anlattı. sonra arkadşça görüşmeye başladık. ne zaman tekrar deneyelim desem kendini geri çekti. bana inanmadığını söyledi. dışarda görüşmek istemiyo benimle. adımı başka isimle kaydetmiş. dersanede aynı sınıftayız. ben bilerek o dersaneye yazıldım tesadüf aynı sınıfa denk geldik. bazen birlikte gidiyoruz. sonra ben çok üstüne düşüyorum sanırım pat diye değişiyo. birlikteyken sarılıyo falan. herşey güzel. sevdiğini hissetmesem belki bu kadar umutlanmam ama hissediyorum. ve ben kendimden de ona olan sevgimden de eminim. acaba diyorum beni daha çok üzmek için bana acı çektirmek için mi yapıyo ama biliyorum o da acı çekiyo. fakat olmaz diye kesin konuşuyo ne yapacağımı bilmiyorum. zor durumdayım. haklı olduğum halde bu hale nasıl düştüm bilmiyorum. onu nasıl geri döndürürüm? yardım edin lütfen