• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrar biz olur muyuz? lütfen yardım :(

_sultan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
26
0
86
Manisa
kızlar yardımınıza ihtiyacım var :( 9 bucuk ay önce ayrıldık... 3 buçuk yıllık çok güzel giden ilişkimiz vardı. ama kendini bilmez biri yüzünden aramız bozuldu. iş yerinden bi arkadaşım ( gerçekten arkadaş olarak gördüğüm biri) ona benimle 3 aydır çıkıyo demiş. bu kişi bi şekilde sevgilimin numarasını öğrenmiş. öğrenme şekli de benim telefon internet şifremi öğrenmesiyle olmuş. ben mi çok safım o mu çok kurnazdı bilmiyorum. mesajlarımızı göstermiş erkek arkadasıma. sonra bitti tabi. 3 ay hiç konuşmadı sevgiilim benimle. yüzümü bile görmek istemedi. hata yaptım başta suçluymuş gibi onu aradım özür dileyen ben oldum. özür dilememin sebebi sevgilimin fazla kıskanç olması bu duruma kızmasıydı. ona inanmaz bana güveni tam demiştim ama o ona inanmayı seçti. 3 ay sonunda benimle görüşmeyi kabul etti. ağladık sarıldık. o gün nasıl kötü oldugunu anlattı. sonra arkadşça görüşmeye başladık. ne zaman tekrar deneyelim desem kendini geri çekti. bana inanmadığını söyledi. dışarda görüşmek istemiyo benimle. adımı başka isimle kaydetmiş. dersanede aynı sınıftayız. ben bilerek o dersaneye yazıldım tesadüf aynı sınıfa denk geldik. bazen birlikte gidiyoruz. sonra ben çok üstüne düşüyorum sanırım pat diye değişiyo. birlikteyken sarılıyo falan. herşey güzel. sevdiğini hissetmesem belki bu kadar umutlanmam ama hissediyorum. ve ben kendimden de ona olan sevgimden de eminim. acaba diyorum beni daha çok üzmek için bana acı çektirmek için mi yapıyo ama biliyorum o da acı çekiyo. fakat olmaz diye kesin konuşuyo:( ne yapacağımı bilmiyorum. zor durumdayım. haklı olduğum halde bu hale nasıl düştüm bilmiyorum. onu nasıl geri döndürürüm? yardım edin lütfen :(

3 yıl sevgili ol git 3.sahsa inan. O erkeğin önce gerçekten böyle bir şey olup olmadığını araştırıp doğruluk paynını öğrenmesi lazımdı. Gitme üzerine biliyorum sevince duramıyor insan.

Bana inanmayan sevgiliyi neyleyeyim derim ben

Her şey bir tarafa ama o mesajlarda sen o 3. şahısa ne yazmış olabilirsin ki 'sevgilinin etkileneceği kadar'?

Tamamen katılıyorum bu soruya. Ek olaraak... Acı verme gibi bir niyetinin olduğunu düşünmüyorum ama neden insanlardan gizli görüşmeyi kabul ediyor ki??

bende merak ettim açıkçası nasıl mesajlardı ki onlar? buluştuktan sonra hiç anlatmadın mı derdini, böyle böyle oldu diye.. anlattığın halde tekrar inanmadıysa, al karşına konuş, "3yılımızı beraber geçirmiştik ama sen bana inanmadın, başkasına inanmayı tercih ettin, o zaman aslında seni ben terk etmeliydim ama ben, bize inanmıştım seni seviyodum. şimdi durumu anlattım hala inanmıyosun ama yakınımda oldukça bana böyle sarıldıkça dayanamıyorum acı çekiyorum, ya bana bi şans ver ya da tamamen bitsin artık.." diyebilirsin mesela ..

iş yerinde bana işi öğreten biri vardı. aslında iyi biriydi yani öyle sandım başta. işle ilgili her türlü sıkıntıyı soruyu vs. ona danıştığım için numarasını vermişti bana. sonra tabi iş yerind sürekli konuşa konuşa arkadaş olduk ama tabi erkek arkadasım olduğunu biliyodu. o işe geç geldiğinde ben onu idare ediodum ben işe gec gittiğmde o beni. malesefki bndeki saflık mı iyi niyet mi neyse ona yanlış bişey mi ima ettim bilmiyorum. birkaç msjda tmam canım tarzında konuştum. evet canımlı konuşmam hataydı ve erkek arkadasım daha once bu konuda uyarmıstı beni. yine hatalıyım:( neyse aradan zaman gecti bigün aynı servise bindik o çarsıya gidecekmiş bnde orda oturuyorum zaten. gel tatlı yielim dedi. o gun bahsettiğimiz bi tatlıydı ve bizim orda servsten inince yeni bi yer acılmış tamam dedm nasıl kabul ettim bilmiorum. ordayken telefonumdan internet şifresi almayı sordum o da telefunumu alıp bi yere msj attı o anda internet sifresi geldi ve bu o numarayı kaydetmiş:( tabi bundan benim haberim yoktu. meger bu cocuk aramızda bişey oldugunu sanmış yani bnce oyle anladı yoksa böle bişeyi neden yapsın. sonra tabi erkek arakadasımla yine problemliyiz. telefn almam lazımdı erkek arkadasımla da konusmadıgım içn başkalarına danısıorum nasıl bi telefn alayım vs die. begendgm bi markadan bahsettim o da ertesi gun senin telefunndan bi yerde sordum ordan al bence cok uygun falan dedi. bigün aynı servise binip (yine benm her zaman bindiğim servise) telefn almaya gttik ve beraber tel aldık. aradan 1 aya yakın zaman gecti. bu kişi yememş içmemiş o telefnumdan aldığı internet sifresyle benm kimlere msj attıgım kimlerle konustugum hepsini çıkarmıs. ve gitmiş erkek arkadsımı aramış. yüzleşmişler zaten erkek arkadasım msjları görünce inanmıs buna.

normal sıradan bir arkadaşım gibi mesajlardı. ben kendimden emin olmasam zaten bu kadar zaman niye yıpratayım kendimi. defalarca anlattım. inanmıyo. sen bana ihanet ettin diyo. ihanet eden bi insan neden ailesine anlatsın hele ki kız. babama anlatmıştım ben. artık ciddi bişeyler olsun aramızda istediğimiz için babamla bile konuşmaya başlamıştım. anlamıyorum ne hata yaptım da bu başıma geldi. şimdi neden böyle davranıyor. gerçekten suçlu gibi mi duruyorum. tamam onla konuşmama falan kızmış olabilir ama hiç mi beni tanımadı. ihanetle nasıl suçlar beni. üstelik erkek arkadaşlarımla davranışlarımda çok dikkatliyimdir. laçkalıktan hoşlanmam. ciddiyetimi korurum. o da bunu bilir zaten. hem ben o pislik insana erkek arkadaşımdan bahsetmiştim. hep bahsederdim. ayrı olduğumuz günlerde nasıl moralim bozuk olduğunu bilirdi. o da bana ilk kız arkadaşını nasıl sevdiğini hala unutamadığını. kaç yıl geçmesine rağmen hala tüm şifrelerinin ilk çıkmaya başladıkları tarih olduğundan vs hep bahsetmişti. neydi ki onun da amacı ya ben mi çok safım gerçekten. şimdi ne olacak bilmiyorum. tamam bundan sonra ya düşmanım ol ya sevgilim dedim düşmanız o zaman dedi. ama dersanede bir araya gelince konustuk yine. bakışlarından sevdiğini hissediyorum. hiç mi güvenmedi bana. 3yıl yeterli değil miydi güvenmek için. güvenini kıracak bişey yapmamıştım bugüne kadar. 2 yıl o başka yerde okudu ondan habersiz bişey yapmazdım. ama bu arkadasım dediğim insanla birlikte oturup tatlı yeme olayı oldugunda erkek arkadasımla küstük. ayrı değildik ama inatlaşıp bi süre hiç aramamıştık birbirimizi. o yüzden haber vermediğim tek olay buydu. offf çıldırmak üzereyim. üstüne gidince suçunu bastırıyo diyo.. üstüne gitmesem kaybetmekten korkuyorum. madem ihanet ettiğimi düşünüyo neden görüşüyo.. bunun cevabını alamıyorum ondan.. yok yok ne ben onsuzluğa dayanabiliyorum ne o inadını kırıyo. sonumuz olmayacak mı artık :(

Selam,

Benim iliskim 2 sene surdu. O beni birakti 4 ay oldu. Ben cok istiyordum onunla evlenmek ama o kendini hazir hisetmiyordu. Ben o yuzden hep terkediyordum ve geri donuyordum. Aylesiyle tanistim onarda beni beyenmedi...

O beni terketi, bir birimize agir laflar dedik. Bana bir son sans ver dedim istemedi.... Onun onunde aladim falan ama geri donmedi.
Artik seninle konusmiyacaz gorusmiyecez dedi. Ama benim israrim uzerine bir kac kere gorustuk.

Bana dedi artik geri donmem, benimle zaman kaybediyorsun. Ben senden hoslansaydim sana geri donerdim....

9 bucuk ay önce ayrıldık... 3 buçuk yıllık çok güzel giden ilişkimiz vardı.

birlikteyken sarılıyo falan. herşey güzel. sevdiğini hissetmesem belki bu kadar umutlanmam ama hissediyorum. fakat olmaz diye kesin konuşuyo:( ne yapacağımı bilmiyorum. zor durumdayım. haklı olduğum halde bu hale nasıl düştüm bilmiyorum. onu nasıl geri döndürürüm? yardım edin lütfen :(

Ayrılığınızın üstünden çok zaman geçmiş, devamı mümkün olsaydı şimdiye kadar işlerin yoluna girmesi gerekirdi, zaten söylediklerine bakılırsa devam etseydi bile sürekli güvensizlik olacak, bu durumu sizin alehinize kullanacaktı, kısacası size acı verse de hayırlısı olmuş gibi görünüyor.

Benim anlamadığım kesinlikle olmaz diyen biri size nasıl ve neden sarılıyor. Sohbet muhabbet samimiyet var ama ilişkiye gelince olmaz, bu kulağa hiç mantıklı gelmiyor. Siz bunları sevildiğinize yoruyorsunuz ama bana, yeni bir ilişkiye başlayana kadar sizinle muhabbete devam edecek, birini bulduğunda da "sana aramızda bundan sonra bir şey olamaz demiştim" diyecek gibi geliyor. Siz şu an bu kadar da olsa görüşmeye razısınız ve umutla bekliyorsunuz ama o zaman geldiğinde artık her şeyin bittiği gerçeğiyle yüzleşmek daha ağır gelecek.

Kendinizi geri çekip elinizden geleni yaptığınızı, size inanmamasının onun tercihi olduğunu ama sizi üzdüğünü ifade ederseniz umudunuz son bulur en azından... Bu durumda ya eskisi gibi olmanız için o adım atacak ya da "ben zaten olmaz" demiştim diyecek. Her iki durumda da umutla bekleyip daha sonra daha ağır acılar çekmekten kurtulursunuz.

Ayrılığınızın üstünden çok zaman geçmiş, devamı mümkün olsaydı şimdiye kadar işlerin yoluna girmesi gerekirdi, zaten söylediklerine bakılırsa devam etseydi bile sürekli güvensizlik olacak, bu durumu sizin alehinize kullanacaktı, kısacası size acı verse de hayırlısı olmuş gibi görünüyor.

Benim anlamadığım kesinlikle olmaz diyen biri size nasıl ve neden sarılıyor. Sohbet muhabbet samimiyet var ama ilişkiye gelince olmaz, bu kulağa hiç mantıklı gelmiyor. Siz bunları sevildiğinize yoruyorsunuz ama bana, yeni bir ilişkiye başlayana kadar sizinle muhabbete devam edecek, birini bulduğunda da "sana aramızda bundan sonra bir şey olamaz demiştim" diyecek gibi geliyor. Siz şu an bu kadar da olsa görüşmeye razısınız ve umutla bekliyorsunuz ama o zaman geldiğinde artık her şeyin bittiği gerçeğiyle yüzleşmek daha ağır gelecek.

Kendinizi geri çekip elinizden geleni yaptığınızı, size inanmamasının onun tercihi olduğunu ama sizi üzdüğünü ifade ederseniz umudunuz son bulur en azından... Bu durumda ya eskisi gibi olmanız için o adım atacak ya da "ben zaten olmaz" demiştim diyecek. Her iki durumda da umutla bekleyip daha sonra daha ağır acılar çekmekten kurtulursunuz.

katılıyorum söylediklerinize... Mesajlarınızı gösteren iş arkadaşın ne oldu peki, hesap sormadın mı ondan.. Neden ilişkimi bozdun, yalan söyledin diye..

evet kesinlikle haklısın.. sevdiği ortadaydı gözlerinden belliydi ama bilmiorum işte :/ en son kavga ettik çok fena. bende tersledim. hiç konuşmuyo artık. dersanede hiç bakmıo görmezlikten geliyo. mutlu gibi. aramadım ama en son dayanamadım. msj attım tepki bile vermedi. gaddarmış çok :( çok acı cekiyorum.

iş yerindekine gelince tabiki hesap sordum ama insanda yüz kalmamışki. iş yerinde yerimi değiştirdim görmüyorum onu aylardır. o umrumda da değil zaten. şerefsiz biri yüzünden bana bunları yasatana benim tepkim...

Back