Teknolojisiz Ask

aslinda düsünürsek eskiden ne asklar varmis be,,, ferhat daglari deliyordu sirin icin bende cüzdami deliyom (kontör) askim icinnn heyt be

bak buda varrr postaneye geliyo gidip elden alıyosun en güzel yöntem:lepi:
sinir yok stres yokk hayat cok güzel böyleesositosositosositososito

aslinda düsünürsek eskiden ne asklar varmis be,,, ferhat daglari deliyordu sirin icin bende cüzdami deliyom (kontör) askim icinnn heyt be

bende buda yok :roflol::roflol:
cüzdanımı filan delmiyom kontör için aşkım alıyo gönderiyo sagolsun varolsun:asigim:
herseyim benim yaa bakk ne güzel o yöndende rahatlatıyo beni düşünüpŞeniz
Allahım ayırmasın bizi
kavustursun tez zamanda inş:Saruboceq:

evet postana rahatlık saglıyo saolsunlarkaydirigubbakcemile5
valla kontore oyle para verıyomusumkı
ayrıldıgımızdan berı baya yatırım yaptım:mymeka:

ahha ahh allah sevenlerı ayırmasın:asigim:

amin canim amin..

ben su an almanyadayim ve alman hatti kullanmak zorundayim ee askim türkiyede.. nerden alsin garibim.. allah var yukarda kontör aliyordu hep ben isteyemem ama o hep soruyordu bakiyordu :asigim:

Mektup için bi de şöyle bi yöntem olabilir
Postahaneden posta kutusu kiralarsın
Geldi mi gelmedi mi evdekilerin eline geçer mi yok ohh miss :roflol:

ay sorma benimkide faturalı
maaşallah maaşımdan baya yüksek bi fon ayırıyorum kendisine.:1rolleyes:
ama aşkıma helal olsun canım o benim yaaaa:asigim::asigim:

bende aşkına uzaklardanım. kamu hattımız hattımız var beleş konuşuyoruz bide msn var şükür. görüşebilmek için kmlerce yol gitmemiz gerekiyor. sürekli beraber olsak o buluşmaların tadı olmazdı heralde.kaydirigubbakcemile2

bi ara bana mektup yazsana romantik olur demiştim. düşündü, düşündü. yaa şimdi kim işi gücü bırakıp postaneye gidecek, mail atsam olmaz mı dedi sıpaklava:

yani bu devirde teknolojisiz aşk zor çok zor. laptopuma ve telefonuma sarılasım geldi bak şimdikaydirigubbakcemile3

kızlar sene 1988 o zaman çep telefonu ne aramış bizde nişanlıydık o zamanlar
mektuplaşırdık o iki tane yazardı ben bir tane bekletirdim adamı :jeyyar::jeyyar:
bir gün hiç unutmam boyumca mektup yazmıştı
ahhhhhhhh gençtik o zamanlar :1no2:

ayyyy enisteye bak hele :asigim::asigim::asigim:

bizim zamanımızda çevirmeli telefonlar vardı. teknolojimiz tek oydu. öyle her evde de telefon yoktu. sevgilimizle ancak mektuplaşırdık. bu oldu mu? şimdiki gençler çok çok şanslı.

ahhh ahhh ne romantikk kocalar var bakka.s.
helal olsun enişteyeyerimseniben

Günaydın kıslarrrrr.......yerimseniben Şeniz
Bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyoruma.s.

hıncık geldım hıncık gordum konuyu
hayrlı olsun ama dıyem bu velvedınn aklına uyma fasla

sımdık bence teknolojı olmasydın ne guzel masum asklar yasardık bee ben mektup yazma hastasıym sureklı yazıyomm uzaklardakı ınsanlara yazı yazmak cok zevk verıyo hatta evdekı kutuma sureklı bısıler yazar atarım söz şiir yada o gunkı ruh halım cok zevklı oluyo yıllar sonra solmuş bı kağıt:asigim: yanı olmasaydı uzakta olsaydı kesn mektuplasrdık sonra gelrdı yanıma neyım ole yanı:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…