Teknik Sorun Yaşayanlar;

Ipohone dan siteye giriş yapıyorum forumlarda iken giriş yapmak istedim .en başa tutturduğunuz otel reklamları yüzünden siteye zorla girdim .kullanıcı adını giriyorum şifreyi gireceğim zaman reklam atıyo kendini ilgilenirseniz sevinirim kolay gelsin.

İyi akşamlar benim bir sorunum var siteye yada direkt olarak bir foruma giriş yaptığımda 15-20 dakika aralıklarla cihazımda "ad blocker " olduğu uyarısı geliyo , ama yok, gerçekten yok,

Bide güncellemeler çok geç geliyo bazen nerdeyse 20 dakika farkı oluyo

Bildirimlerle güncelleme arasında fark varsa , bu ikisi geç geliyo saygılar

Teknik sorun değil ama buradan sorabilir miyim? Şahsımıza hakaret eden üyeler hakkında bir şey yapılması için tek başına şikayet etmek yeterli değil mi?

Teknik sorun değil ama buradan sorabilir miyim? Şahsımıza hakaret eden üyeler hakkında bir şey yapılması için tek başına şikayet etmek yeterli değil mi?
Kib yapın yazdıkları mesaj yönetim tarafından incelenir eğer hakaret varsa banlanirlar bir süre.

Merhaba;
Geçenlerde banlandim
Yasak kalktığından beri siteyi kullanırken problem yaşıyorum
Sürekli sayfa beni atıyor
Her an giriş yapmam gerekiyor dakikada 4-5 kere giriş istiyor
Tarayıcıyı degistirsemde sorun ortadan kalkmadi sanırım bu sizin bakacaginiz bir problem ..

Merhaba;
Geçenlerde banlandim
Yasak kalktığından beri siteyi kullanırken problem yaşıyorum
Sürekli sayfa beni atıyor
Her an giriş yapmam gerekiyor dakikada 4-5 kere giriş istiyor
Tarayıcıyı degistirsemde sorun ortadan kalkmadi sanırım bu sizin bakacaginiz bir problem ..

Siteye giriş yaparken beni hatırla seçeneğini işaretlemiş olduğunuzdan emin olunuz ya da internet geçmişinizi temizleyiniz...

Siteye giriş yaparken beni hatırla seçeneğini işaretlemiş olduğunuzdan emin olunuz ya da internet geçmişinizi temizleyiniz...
Bu dediklerinizden kaynaklı değil
Beni hatırla aktif üstelik gecmisimi her gün temizliyorum
Başka neden ne olabilir acaba

K Kazen ve editörler,

Sitede yeni bir uygulama mı var? Şöyle ki 1 kez dahi yanlış şifre girsem, belli bir süre tekrar giriş yapamıyorum. Daha önce 5-6 kez dahi yanlış şifre girince başıma gelmeyen bu durum bu aksam iki kez oldu. Üstelik sadece birer kez yanlış şifre girmeme rağmen.

Yeni bir uygulama ise sıkıntı değil ancak sizden kaynaklı değilse birileri kullanıcı adımla şifre denemeleri yapıyor diye düşüneceğim.

Bu açıdan beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Tesekkürler

K Kazen ve editörler,

Sitede yeni bir uygulama mı var? Şöyle ki 1 kez dahi yanlış şifre girsem, belli bir süre tekrar giriş yapamıyorum. Daha önce 5-6 kez dahi yanlış şifre girince başıma gelmeyen bu durum bu aksam iki kez oldu. Üstelik sadece birer kez yanlış şifre girmeme rağmen.

Yeni bir uygulama ise sıkıntı değil ancak sizden kaynaklı değilse birileri kullanıcı adımla şifre denemeleri yapıyor diye düşüneceğim.

Tesekkürler
aynen ya benim başıma da bu akşam aynı olay geldi

K Kazen ve editörler,

Tesekkürler

Merhaba,
Yok yok kimse sizin adınıza giriş yapmaya çalışmıyor. Az kaldı hepsi düzelecek.

X