- 12 Temmuz 2006
- 55.832
- 214.549
- 52
Yokum ben ayarlarınıza bir bakın, düzeldi mi diye.Mune bir var bir yok şuan 4 üye 2 ziyaretçi.Üyelerden biri Nevreste diğerleri belli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokum ben ayarlarınıza bir bakın, düzeldi mi diye.Mune bir var bir yok şuan 4 üye 2 ziyaretçi.Üyelerden biri Nevreste diğerleri belli değil
Mune bir var bir yok şuan 4 üye 2 ziyaretçi.Üyelerden biri Nevreste diğerleri belli değil[/QUOTE
Kib yapın yazdıkları mesaj yönetim tarafından incelenir eğer hakaret varsa banlanirlar bir süre.Teknik sorun değil ama buradan sorabilir miyim? Şahsımıza hakaret eden üyeler hakkında bir şey yapılması için tek başına şikayet etmek yeterli değil mi?
Kib yapın yazdıkları mesaj yönetim tarafından incelenir eğer hakaret varsa banlanirlar bir süre.
Uyarı verilmiş olabilir.Belki ban alacak kadar kötü puanı yokdur.Cahillik tarzında cümleler kullanılmıştı kibledim ama bir şey çıkmadı.
Uyarı verilmiş olabilir.Belki ban alacak kadar kötü puanı yokdur.
Merhaba;
Geçenlerde banlandim
Yasak kalktığından beri siteyi kullanırken problem yaşıyorum
Sürekli sayfa beni atıyor
Her an giriş yapmam gerekiyor dakikada 4-5 kere giriş istiyor
Tarayıcıyı degistirsemde sorun ortadan kalkmadi sanırım bu sizin bakacaginiz bir problem ..
Bu dediklerinizden kaynaklı değilSiteye giriş yaparken beni hatırla seçeneğini işaretlemiş olduğunuzdan emin olunuz ya da internet geçmişinizi temizleyiniz...
aynen ya benim başıma da bu akşam aynı olay geldiK Kazen ve editörler,
Sitede yeni bir uygulama mı var? Şöyle ki 1 kez dahi yanlış şifre girsem, belli bir süre tekrar giriş yapamıyorum. Daha önce 5-6 kez dahi yanlış şifre girince başıma gelmeyen bu durum bu aksam iki kez oldu. Üstelik sadece birer kez yanlış şifre girmeme rağmen.
Yeni bir uygulama ise sıkıntı değil ancak sizden kaynaklı değilse birileri kullanıcı adımla şifre denemeleri yapıyor diye düşüneceğim.
Bu açıdan beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Tesekkürler
O halde sitede yeni bir uygulama deneniyor olabilir.aynen ya benim başıma da bu akşam aynı olay geldi
evet olabilirO halde sitede yeni bir uygulama deneniyor olabilir.
K Kazen ve editörler,
Sitede yeni bir uygulama mı var? Şöyle ki 1 kez dahi yanlış şifre girsem, belli bir süre tekrar giriş yapamıyorum. Daha önce 5-6 kez dahi yanlış şifre girince başıma gelmeyen bu durum bu aksam iki kez oldu. Üstelik sadece birer kez yanlış şifre girmeme rağmen.
Yeni bir uygulama ise sıkıntı değil ancak sizden kaynaklı değilse birileri kullanıcı adımla şifre denemeleri yapıyor diye düşüneceğim.
Bu açıdan beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Tesekkürler