Teknik Sorun Yaşayanlar;

Sayin kazen ben bu üyeliğim esimin telefonundan aldım kendi telefonundan ikinci bi üyelik aldım ama alır almaz ceza verdiniz bu üyeliğim bile kullanamiyorum .. Neden

Sayin kazen ben bu üyeliğim esimin telefonundan aldım kendi telefonundan ikinci bi üyelik aldım ama alır almaz ceza verdiniz bu üyeliğim bile kullanamiyorum .. Neden
Bu soruları Bize Ulaşın linkinden veya direkt mesaj atarak sorarsanız daha iyi olur.
Bu topik teknik sorunlar içindir.

Bildirim zili çıkmış benim tlfda.yani sadece kk da var.boyle bir uygulamanız var mı?

Bildirim zili var sayfayı açınca ama engellenmiş bildirimler yazıyor, aşağıdaki adımları takip ederek abone olabilirsiniz yaziyor ama basıyorum birsey çıkmıyor sayfanın ortasında duruyor? Sürüklenmiyor telefondan girdiğim için tam yorum yazacam ortada duruyor ayarda yapamıyorum nedir bu

Ben pro üye olduktan sonra hiç beklemeden üst üste mesaj atıcağımı sanıyordum ama 30 sn bekle diye uyarı alıyorum. . Bi sorun var galiba. ..

Bende oyle derdimiz aynı :)

Curly diyoruz bu gibi durumlarda, ablacım Pro üyelerimiz 2 mesaj arası 30 saniye bekliyormuş, sorun mu var yoksa mesajlar arasına süre mi konuldu?
Benim böyle bir süre konulduğundan haberim yok.
K Kazen belki haberdardır.

Ben şimdi bir ayarı değiştirdim deneyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…