Teknik Sorun Yaşayanlar;

Hamilelik takvimim gözükmüyor ve başka arkadaşların takvimleri de görünmüyor yardimci olabilir misiniz lütfen?teşekkür ederim

Hamilelik takvimi sponsorlu sayfalar haricinde her sayfada görünmesi lazım. Sponsorlu sayfalarda (prima, fairy ariel vs.) reklam ve bu tarz uygulamalar anlaşmamız gereği gözükmüyor.

Hamilelik takvimi sponsorlu sayfalar haricinde her sayfada görünmesi lazım. Sponsorlu sayfalarda (prima, fairy ariel vs.) reklam ve bu tarz uygulamalar anlaşmamız gereği gözükmüyor.

Simdi farkettim kusura bakmayin :) bi topic altinda gozukmuyor orada da dediginiz gibi prima sponsorlugu var tesekkur ederim ilginiz icin.

şimdi olayı anladım genelde sponsorlu sayfalarda gezince göremedik.. bu anlaşma yeni oldu sanırım 2 gün öncesine kadar görünüyordu orada da

şimdi olayı anladım genelde sponsorlu sayfalarda gezince göremedik.. bu anlaşma yeni oldu sanırım 2 gün öncesine kadar görünüyordu orada da
Aslında yeni olmadı. Ama normalde anne çocuk sağlıı bölümünde olması gerekn konular prima bölümünde açılınca göze batmaya başladı.

Asıl olması gereken basliklardan takvimi kaldiriyorsunuz, hiç olmadı bence

Aslında yeni olmadı. Ama normalde anne çocuk sağlıı bölümünde olması gerekn konular prima bölümünde açılınca göze batmaya başladı.

anladım.. doğal olarakta durum böyle.. teşekkür ederim yanıtınız için.. keşke konular tam yerinde olsa da böyle sorun olmasa

Asıl olması gereken basliklardan takvimi kaldiriyorsunuz, hiç olmadı bence
Asıl olması gereken başlıklardan kaldırmıyoruz. Tam tersi.
Prima, Ariel, Fairy bölümlerinde yok. O bölümlerde açılan konular firmalar ile ilgili olması gerekiyor. Firma yetkililerine/Uzmana sorulması gereken soruların olması gereken bölüm.

Kısaca o bölümler soru cevap şeklinde olmalı. Ama temmuz anneleri konusu mükerrer olarak orada da açılmış.

merhaba; teknik bir sorun değil soracağım şey ama basit bir şey için yeni konu açmak istemedim.

acaba ayarlarda vs 1 sayfada gösterilecek mesaj sayısını arttırma gibi bir opsiyonumuz var mı. daha önce bulunduğum forumlarda genelde sayfanın altında olurdu bu opsiyon ama burda bulamadım. pc kullanırken sorun olmuyor ama telefonda iken sürekli sayfa değiştirmek vs zor oluyor.

Evet eskiden bizde böyle bir opsiyon sunuyorduk fakat farklı kullanıcıların farklı 1 sayfada gösterilecek mesaj sayısı kullanmaları bir takım sorunlara yol açtığı için bu özelliği artık kullanmıyoruz.

Örnek siz 1 sayfada 20 mesaj kullanıyorsunuz diyelim : X konusunun 3. sayfasındaki mesajlar o konunun 41-60 arasındaki mesajları oluyor. Siz bu sayfaya link verdiğinizde 1 sayfada 10 mesaj olan kullanıcı 31-40. mesajlar arasını görebilecek. Arama motorları, kullanıcılar bu linkleri doğru olarak göremiyecek. Bazı durumlarda sizin verdiğiniz link başka bir kullanıcıda hiç gözükmeyecek. Yukarıdaki örnekte 1 sayfada 30 mesaj kullanan bir kullanıcı 3 cü sayfaya verdiğiniz link de 90 ncı mesajdan sonrası görmesi gerekirken eğer o konuda 90 dan az mesaj varsa sayfa bulunamadı hatası alacaktır.

Yukarıda yazdığım nedenden dolayı standart bir rakam belirledik.

Merhabalar..
Açıkçası nereye yazacağımı bilemedim buraya yazıorum. Sitenin reklamları baya arttırılmış sanırım sayfayı açıorum kendi forumuma giriorum tam okicam reklam reklam sayfa 3 kere yer değiştirio her yer reklam olmuş ben çok darlandım açıkçası...foruma giresim gelmio nerdeyse bu ne böyle.. bu durum bu şekilde dewam mı edicek acaba bına bir çözüm bulacak mısınız ben rahatsızım açıkçası..

Merhaba,
Reklam sayısı artırılmadı, hatta 2 adet düşürüldü. 1 sayfada maksimum 7 reklam çıkabiliyor. Bu da sayfanın uzunluğuna göre minimum 3 maksimum 7 olarak ayarlandı. Sitenin tek gelir kaynağı reklam.

Bu yazıyı yazarken sabah.com.tr ve hurriyet.com.tr sayfalarına girdim. native reklamlar hariç birinde 11 diğerinde 13 reklam saydım. POPUP reklamlar +1. Native reklamları sayamadım. Zira haberlerin çoğu native reklam.

Sonuç olarak maksimum 7 reklamın makul olduğunu düşünüyoruz. (1 ay önce 9 du 2 tanesini kaldırdık). Sitenin tek gelirinin reklam olduğunu düşünerek sizin de bu durumu anlayışla karşılayacağınızı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…