Teknik Sorun Yaşayanlar;

Şu google reklamlari biraz sıkmadımı ? Bi mesaj yazicaksin heryer reklam yazdiklarimi goremiyorum gorsemde yanlislikla elim yukari kaysa hemen reklam aciliyo.
Kk bildirim de sacma bir yerde goruntuyu bozuyor yukarida olabilir.

Kib yerine sikayet et yazmissiniz dolayisiyla oradaki favorilere ekleyle begen ust uste gelmis her begene tikladigimda favorilere ekleye denk geliyor.

Birde 10 begenimden birinde neredeyse karsima cikan bunu begenmek istediginize eminmisiniz yazisi evet eminim emin olmasam ne olur dunya tarihini degistirecek gibi kocaman buton cikiyor :işsiz:

Bunlardan sikayetciyim En Büyük TÜRKİYE

Mune Mune K Kazen Curly Curly

Kib yerine sikayet et yazmissiniz dolayisiyla oradaki favorilere ekleyle begen ust uste gelmis her begene tikladigimda favorilere ekleye denk geliyor.

Birde 10 begenimden birinde neredeyse karsima cikan bunu begenmek istediginize eminmisiniz yazisi evet eminim emin olmasam ne olur dunya tarihini degistirecek gibi kocaman buton cikiyor :işsiz:

Iphone 5 mi kullanıyorsunuz ?

ekranı küçük telefonlarda dediğiniz gibi yakın çıkabilir. Bir ekran görüntüsü göndermeniz mümkün mü ?

Birde beğenmek istediğinize emin misiniz ile ilgili ekran görüntüsü alabilirsem bir incelerim , Ben hiç görmedim öyle bir uyarı.

Iphone 5 mi kullanıyorsunuz ?

ekranı küçük telefonlarda dediğiniz gibi yakın çıkabilir. Bir ekran görüntüsü göndermeniz mümkün mü ?

Birde beğenmek istediğinize emin misiniz ile ilgili ekran görüntüsü alabilirsem bir incelerim , Ben hiç görmedim öyle bir uyarı.
Hayir samsung kullaniyorum buyuk bir telefon degil ama genelde bu boyutlarda telefonlar cok ust uste tablet boyutlu bir telefon kurtarir sadece bunu diye dusunuyorum.

Ekran goruntusu alamam cunku hafiza dolulugundan galerim bile acilmiyor yakin zamanda silmem mumkun degil baska bu sorunu yasayan yokmu acaba.

Ben begenmek istediginizden eminmisiniz butonunu 2 3 aydir goruyorum hatta buraya yazdiktan sonra iki defa daha gordum bazen ingilizce bazen turkce oluyor.

Yeniden bakabilir misiniz ? 2 karakter eksilttim kurtarıyor mu ?

Yeniden bakabilir misiniz ? 2 karakter eksilttim kurtarıyor mu ?
Kurtarmiyor malesef suan sadece ekle begen ustuste iki karakter daha az olsa begen bosa cikar azda olsa diye dusunuyorum.

Favorilere ekle cok gereksiz degilmi isteyen bunu linktende yapabilir.

Yeni mail hesabıma onay kodu gelmiyordu bu gün posta kutumda bu bildirimi buldum.

Merhaba,

Bu e-postayı görebiliyorsanız üyeliğiniz aktif edilmiştir.

www.kadinlarkulubu.com

Evet , aktif edilmiş .Teşekkür ederim.

Merhaba
Ekran görüntüsü yollayabilir misiniz ?
Ben tablet kullandığım halde nickleri uzun olan kişilerde öyle üst üste oluyor favorilere ekleye basıyor insan hep.

Resim yüklüyorum

Screenshot_2017-03-23-19-28-48.png

Merhaba. Herhangi bir konuya cevap yazacağım zaman mesaj kutusunun hemen altında çıkan reklamlar sayfanın donmasına sebep oluyor ve hiçbir şey yazamıyorum. Reklamda önce sadece dönüp duran bir "doluyor" işareti çıkıyor. Sonra koçtaş, prima reklamları dönüşümlü çıkıyor. Bu sırada ekran donuyor. Bu reklamları engelleyebilir miyim? Telefondan giriyorum

Merhaba. Herhangi bir konuya cevap yazacağım zaman mesaj kutusunun hemen altında çıkan reklamlar sayfanın donmasına sebep oluyor ve hiçbir şey yazamıyorum. Reklamda önce sadece dönüp duran bir "doluyor" işareti çıkıyor. Sonra koçtaş, prima reklamları dönüşümlü çıkıyor. Bu sırada ekran donuyor. Bu reklamları engelleyebilir miyim? Telefondan giriyorum
Reklamın sağ üst köşesinde bulunan ikona tıklayarak "O" reklamın çıkmasını engelleyebilirsiniz.

yaklaşık bir haftadır sitede bir yavaşlık mı var? özellikle yeni sayfa açılınca çok geç yükleniyor ve mesaj göndermeye çalıştığımda da aynı şekilde geç gönderiyor, bazen aynı mesajı iki kere üç kere gönderiyor. sanırım gitmedi sanıp tekrar tıklıyorum.

başka herhangi bi sitede bu problemi yaşamıyorum yani bağlantı hızımda vs bi problem yok. sorun ne olabilir?

yaklaşık bir haftadır sitede bir yavaşlık mı var? özellikle yeni sayfa açılınca çok geç yükleniyor ve mesaj göndermeye çalıştığımda da aynı şekilde geç gönderiyor, bazen aynı mesajı iki kere üç kere gönderiyor. sanırım gitmedi sanıp tekrar tıklıyorum.

başka herhangi bi sitede bu problemi yaşamıyorum yani bağlantı hızımda vs bi problem yok. sorun ne olabilir?
Broserınızı güncelleyebilir veya başka bir browser ile deneyebilir misiniz?

Broserınızı güncelleyebilir veya başka bir browser ile deneyebilir misiniz?

denemiştim ama siz söyleyince tekrar denedim.

normalde mozilla kullanıyorum. chrome'da denedim. sayfanın açılması 45 saniye filan sürdü :) giriş yapmak da aynı şekilde işkence.

45 sn ? Bir gariplik var çünkü sitedeki bütün sayfaların ortalaması ortalaması 8 sn. Hatta aşağıdaki grafiğe bakarsanız son 20 gündür site daha da hızlı.
upload_2017-3-27_18-38-18.png

Merhaba, gebelik takvimlerimiz gorunmuyor. Yeni bir uygulama mi var? Yoksa gecici bir teknik sorun mu?

X