- 14 Kasım 2001
- 233.118
- 1.869
Haala yavaşlık sorunu var mı?şuan uyarısız giriyorum ama çok yavaş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haala yavaşlık sorunu var mı?şuan uyarısız giriyorum ama çok yavaş.
hayır yok çok teşekkürler harikasınız yaşasın kk...Haala yavaşlık sorunu var mı?
Iphone 5 mi kullanıyorsunuz ?Kib yerine sikayet et yazmissiniz dolayisiyla oradaki favorilere ekleyle begen ust uste gelmis her begene tikladigimda favorilere ekleye denk geliyor.
Birde 10 begenimden birinde neredeyse karsima cikan bunu begenmek istediginize eminmisiniz yazisi evet eminim emin olmasam ne olur dunya tarihini degistirecek gibi kocaman buton cikiyor
Bunlardan sikayetciyim
Mune K Kazen Curly
Hayir samsung kullaniyorum buyuk bir telefon degil ama genelde bu boyutlarda telefonlar cok ust uste tablet boyutlu bir telefon kurtarir sadece bunu diye dusunuyorum.Iphone 5 mi kullanıyorsunuz ?
ekranı küçük telefonlarda dediğiniz gibi yakın çıkabilir. Bir ekran görüntüsü göndermeniz mümkün mü ?
Birde beğenmek istediğinize emin misiniz ile ilgili ekran görüntüsü alabilirsem bir incelerim , Ben hiç görmedim öyle bir uyarı.
Kib yerine sikayet et yazmissiniz dolayisiyla oradaki favorilere ekleyle begen ust uste gelmis her begene tikladigimda favorilere ekleye denk geliyor.
Birde 10 begenimden birinde neredeyse karsima cikan bunu begenmek istediginize eminmisiniz yazisi evet eminim emin olmasam ne olur dunya tarihini degistirecek gibi kocaman buton cikiyor
Bunlardan sikayetciyim
Mune K Kazen Curly
Kurtarmiyor malesef suan sadece ekle begen ustuste iki karakter daha az olsa begen bosa cikar azda olsa diye dusunuyorum.Yeniden bakabilir misiniz ? 2 karakter eksilttim kurtarıyor mu ?
Kurtarmiyor malesef suan sadece ekle begen ustuste iki karakter daha az olsa begen bosa cikar azda olsa diye dusunuyorum.
Favorilere ekle cok gereksiz degilmi isteyen bunu linktende yapabilir.
Malesef curlyede belirttim galerimi dahi acamiyorum hafiza dolulugundan almiyor telefon hafizayida bosaltamam suan :/Merhaba
Ekran görüntüsü yollayabilir misiniz ?
Ben tablet kullandığım halde nickleri uzun olan kişilerde öyle üst üste oluyor favorilere ekleye basıyor insan hep.Merhaba
Ekran görüntüsü yollayabilir misiniz ?
Reklamın sağ üst köşesinde bulunan ikona tıklayarak "O" reklamın çıkmasını engelleyebilirsiniz.Merhaba. Herhangi bir konuya cevap yazacağım zaman mesaj kutusunun hemen altında çıkan reklamlar sayfanın donmasına sebep oluyor ve hiçbir şey yazamıyorum. Reklamda önce sadece dönüp duran bir "doluyor" işareti çıkıyor. Sonra koçtaş, prima reklamları dönüşümlü çıkıyor. Bu sırada ekran donuyor. Bu reklamları engelleyebilir miyim? Telefondan giriyorum
Broserınızı güncelleyebilir veya başka bir browser ile deneyebilir misiniz?yaklaşık bir haftadır sitede bir yavaşlık mı var? özellikle yeni sayfa açılınca çok geç yükleniyor ve mesaj göndermeye çalıştığımda da aynı şekilde geç gönderiyor, bazen aynı mesajı iki kere üç kere gönderiyor. sanırım gitmedi sanıp tekrar tıklıyorum.
başka herhangi bi sitede bu problemi yaşamıyorum yani bağlantı hızımda vs bi problem yok. sorun ne olabilir?
Broserınızı güncelleyebilir veya başka bir browser ile deneyebilir misiniz?