• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teknik liselerde kültür dersleri öğretmenleri

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
selam kızlar,

bir liseye ingilizce öğretmeni olarak atandım.haftaya göreve başlıyorum kısmetse..
çok yabancı geldi birden.. bir de ilk atama olunca. nasıl davranıcam,ne yapıcam bilemedim. beni değişik bir ortam mı bekliyor yoksa okul okuldur ne fark eder mi diyorsunuz?

deneyimli öğretmenlerden ve velilerden görüş bekliyorum..

Son düzenleme:
meslek liselerinde ve teknik liselerde kültür dersi öğretmeni olmak biraz uğraştırır.Öğrenci meslek derslerini önemser her zaman ve bizim dersler malesef onların gözünde çok gereksizdir.Ama sen yapman gerekeni tabi ki yaparsın.Hayırlı olsun.

teşekkürler..

aslında benim atandığım okul çok büyük. bünyesinde hem endüstri meslek,teknik ve hem anadolu teknik var.
hazırlık var sanırım anadoluda,o yüzden istemiştim.

bir de çok büyük okullarda mı daha rahat edilir yoksa minik bir ilköğretimde mi onu merak ediyorum.
sizin branş ne?

canım benim okulum da öyle.Meslek,teknik,anadolu ve anadolu teknik var ve çok çok büyük bir okul.Okulda öğretmen sıkıntısı olmadığı sürece anadolu sınıflarına seni vermezler,çünkü anadolu sınavına girip kazananlar orada görev yapar.9'lara 6 saat ingilizce var ama hazırlık olarak değil.Ben ilköğretimde çalışmayı istemezdim ama tercih meselesi tabii.Benim branşım biyoloji canım.

canım benim okulum da öyle.Meslek,teknik,anadolu ve anadolu teknik var ve çok çok büyük bir okul.Okulda öğretmen sıkıntısı olmadığı sürece anadolu sınıflarına seni vermezler,çünkü anadolu sınavına girip kazananlar orada görev yapar.9'lara 6 saat ingilizce var ama hazırlık olarak değil.Ben ilköğretimde çalışmayı istemezdim ama tercih meselesi tabii.Benim branşım biyoloji canım.

hımm, anladım. anadolu teknik liseleri de anadolu liseleri gibi sınavla ve yıllanmışlıkla.. vs alıyor.

Back