Bulundum fakat benden 18 tane bankadan hesabım olanlardan doküman.olmayanlardan da hesabım olmadığına dair tek tek imza ve kase almamı söylediler.ilk defa duydum böyle birşey.sonrasinda eşim olacak kişi anlaşmalı dedi tamam dedim tekrar gitmedim baroya.Karşılayacak gücünüz yoksa adli yardım talebinde bulunabilirsiniz. Durumunuza göre ücretsiz avukat atanır davanıza.
Hım bir geliriniz mi var çalışıyor musunuz?Bulundum fakat benden 18 tane bankadan hesabım olanlardan doküman.olmayanlardan da hesabım olmadığına dair tek tek imza ve kase almamı söylediler.ilk defa duydum böyle birşey.sonrasinda eşim olacak kişi anlaşmalı dedi tamam dedim tekrar gitmedim baroya.
Hayır gelirim yok.kızlarim biri 26 aylık biri 4 aylık şu an calisamamHım bir geliriniz mi var çalışıyor musunuz?
Hayır gelirim yok.kızlarim biri 26 aylık biri 4 aylık şu anHım bir geliriniz mi var çalışıyor musunuz?
Avukat siz da oluyormuş ama zor iş biraz.Anlasmalida para lazim olmuyor.esiniz yanasmiyorsa acaba cekismelide avukatsiz oluyirmu bilmiyorum.
Tamam bir daha gidin o zaman. Böyle olmazBulundum fakat benden 18 tane bankadan hesabım olanlardan doküman.olmayanlardan da hesabım olmadığına dair tek tek imza ve kase almamı söylediler.ilk defa duydum böyle birşey.sonrasinda eşim olacak kişi anlaşmalı dedi tamam dedim tekrar gitmedim baroya.
Geliriniz yoksa baro avukat ataması yapar. Gerekli belgeleri temin edip baroya başvurun.Hayır gelirim yok.kızlarim biri 26 aylık biri 4 aylık şu an calisamam
Tamam, tekrar başvurun belgelerleHayır gelirim yok.kızlarim biri 26 aylık biri 4 aylık şu an calisamam
Neden böyle bir şey istemişler ki? E devlette hangi bankada hesaplar var gorunuyorBulundum fakat benden 18 tane bankadan hesabım olanlardan doküman.olmayanlardan da hesabım olmadığına dair tek tek imza ve kase almamı söylediler.ilk defa duydum böyle birşey.sonrasinda eşim olacak kişi anlaşmalı dedi tamam dedim tekrar gitmedim baroya.