tekirdağ veya çorlu'da iyi bir kadın doğumcu arıyorum. yardım eder misiniz??

umudum ol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
895
679
hanımlar merhaba. daha önce bir düşüğüm oldu ve tekrar aynı acıyı yaşamak istemiyorum. tabiki Rabbim bilir en hayırlıyı ama ben de elimden geleni yapmalıyım. tekirdağ veya çorlu'da daha önce muayene olup ya da doğum yapıp memnun kaldığınız kadın doğumcunuz kimdi? yardımcı olur musunuz karar vermeme??

çok geçmiş olsun canım üzülme allah yine verir bol dua et.. ben tekirdağdayım genesis sağlık hizmetlerinde ümit ekmen var ben şahsen ona gidiyorum çokta memnunum..onun dışında önerebilceğim abdullah önen yada yaşam hastanesinde volkan bey var bunların üçü de tekirdağın tanınmış en iyi doktorlarıdır..

Çok teşekkür ederim canım sağol :) ben önceki gebeliğimde ümit beye gidiyordum. Ama bu kez onu tercih etmedim evet iyi bir doktor hakkaten ama kanamalı bi hamilelik yaşamıştım ve progestan vermek dışında başka bi müdahalesi olmadı ben de oyüZden biraz vicdan azabı yaşadım açıkçası acaba tedavim farklı olsaydı düşer miydi yine deyip düşeceği varsa pamuklara sarsam yine düşerdi tabi de işte be bileyim

valla canım bende huydur bu hangi hastalık olursa olsun bi doktor bellerim iyice araştırırm tabi ondan başka doktora gitmem :) kafam allak bullak oluyo sonra..ümit bey bana çok güven verdi çokta ilgilendi sağolsun şuan bende progestan kullanıyorum bakalım perşembe tekrar gidicem son durum ne görücez..kesenin altında az bi kanamam vardı benimde hiç kanama gelmedi dışarı bu zaman zarfında sadece küçük bi kanama kesenin az altında gördü umarım geçmiştir..illa başka bi doktor diyosan abdullah bey yada volkan bey derim ben :)

Bu 2.hamileliğim ilk doğumumda da ümit beyde yaptım 2.de inşallah onda olacak kesinlikle bende tavsiye ederim.

Merhaba..Aslında bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Ümit Bey iyi demişlerdi ama maddi olarak diğerlerine göre ağır diye gitmemiştim.Aptullah Bey iyi gibi gelmişti ama kanamamı söylememe rağmen bir şey olmaz vb.sözcüklerle çok rahattı.Sonuçta bebeğimi düşürdüm.Suçlamıyorum tabi ki ama daha dikkatli olabilirdik o kadar rahat olmasaydı.7 ay geçti şimdi tekrardan istemeye başladık.Keşanda Hüseyin Güneşi önerdi arkadaşım.İnternetten de araştırdım.Pazartesi günü bir kontrole gideceğim ona.

canım Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin sana da inşallah.. ben de şimdi hamileyim minik daha bebişim çok ve geçmişten bir acısı olunca daha korkak oluyo insan her konuda o yüzden seni çok iyi anlıyorum Allah birdaha yaşatmasın inşallah hiç birimize acı kayıpları.. ben bi yakınımın tavsiyesi ile çorluda yekta önder isminde bir doktor buldum uzun yıllar sonunda yekta bey sayesinde kavuşmuş çocuğuna. gittim geçen hafta muayene için gerçekten çok ilgili bir doktor.yaşça da deneyimli askeri hastanelerde çalışmış çok. muayene ücreti biraz fazla onun da maalesef. 130 tl. ümit bey ve abdullah beyin de 140 zaten biliyosundur. maddi anlamda biraz zorluyo muayeneler ve doğum ücreti evet ama bebeklerimize feda olsun sağlıkla doğsunlar da gerisi unutuluyor o güzelliği görünce :) ayrıca yaşam hastanesinde volkan bey de çok iyiymiş ona giden çok arkadaşım oldu onlar da çok memnun. özel hastanede tek dezavantaj tahlillerin ücreti. onun dışında muayene ücreti 70tl falanmış sanırım :) çok uzattım kusura bakma canım hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

Haklısınız,1.de yaptığım hataları yapmaktan korkuyorum.Bu yüzden telaşım.Teşekkür ederim,uzun ve güzel yazınız için :)Yaşam Hastanesinde görünmüştüm Aptullah Beye ben de.Evet 70 tl oluyor.Yekta Beyin ismini yeni duydum.Ama haklısınız Volkan Bey de iyiymiş,hatta randevu bile alamadım bu hafta için,çok yoğunmuş :)

Merhabalar burada mısınız ben de kararsızım çorluya mı gitsem yoksa tekirdağa mı siz ne yaptınız memnun kaldınız mı.

Merhabalar burada mısınız ben de kararsızım çorluya mı gitsem yoksa tekirdağa mı siz ne yaptınız memnun kaldınız mı.
Ben volkan beye gittim çok ama çok memnundum doğumumu da yaptım 15 gün önce :) Rabbim sizleri de bebişlerine kavuştursun hayırlısıyla canım:)

Ben volkan beye gittim çok ama çok memnundum doğumumu da yaptım 15 gün önce :) Rabbim sizleri de bebişlerine kavuştursun hayırlısıyla canım:)
Sağolun hayırlı olsun bebişiniz allah analı babalı büyütsün inşallah .... Teşekkür ederim amin ben de ümit beyi düşünüyorum kısmetse

Yani çok memnunum diyemem kötünün iyisi. ameliyatta problem yaşamazsın utanmazsın sıkılmazsın. ekip iyi. starmedica mı aman allahım !! bence kapısına mühür vurulmalı vasatın ötesinde. cerrahi servisine attılar patakulle. kendımı zor tuttum sağ salim çıkayım diye hemşirelerin bazıları gökten para gelsin biz oturalım havasında.

Ben hemşireyim onlara söyleme gereği bile duymadım .. ama devlet hastanesinde böyle değil. bebek hemşiresi berbat emzirme tekniğinden haberi dahi yok yeni lise mezunu belli. gereksiz temizlikçiler habire dalıyor. doğuma giderken gelirken bin surat bi hemşire. özel hastanedekilerinden çok bir şey beklememek lazım bilseler devlette olurlardı. kedi hastanemde yapmadığıma pişman oldum. 50 yıllık ablalar varken... bakım mobilize güzel yaptılar. iyi olanları vardı. erkek hemşire vardı akşam ağrı kesici için diretiyorsun falan .. bence kapısına dahi uğrama derim.bir gözatsaydım krşkr odayı falan sorsaydım pat diye geri çıksaydım diyorum hatta bebeğin sağlığı söz konusu olunca aceleye geliyor bazı şeyler bazen. düşününce eşimle geçen ameliyat başımda durup yüzümü okşayan hemşire aklıma geliyor.. neyse diyorum yine de.. daha baya zaman varmış önünüzde Mel59

Merhabalar, Çorlu-Tekirdağ çevresinde ayrıntılı ultrason için önereceğiniz bir doktor var mı? Ben Çorlu Vatan Hastanesi Sedat Tomruk'a gidiyorum rutin muayeneler için, çok da memnunum ancak kendisi ayrıntılı ultrason yapmıyormuş, aynı hastanede yapan başka biri var ama ne kadar uzman olduğu konusunda emin olamadım. Ayrıntılı ultrasonda memnun kaldığınız biri oldu mu acaba orada ya da başka hastanelerde?

Hayırlı olsun bebişin canım ben Tekirdağ ysşamda volkan beye gidiyordum her kontrolü ayrıntılı gibi olduğu için gerek olmadı ayrıntılıya ama reyapta petek hanım var Prof onun ayrıntılı yaptığını duymuştum 300 tl civarıydı geçen sene

Çok teşekkür ederizz :) evet petek hanım varmış şu an 350 tl ama cihazları ve kendisi hakkında bilgim yok oraya yaptıran da pek duymadım öyle olunca emin olamadım bakalım en kısa sürede karar verip randevu almamız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…