- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
-
- Konu Sahibi belovedone
Yeni gittim canım özele gidiyordum rahim agInda biraz kısalma var fakülte görsün erken doğarsa bura küvez yok dedi bende Bursa Uludağ tıp fakültesine gittim rezaletti hiç birşey söylemedi kan verdim idrar verdim sonucunu bile söylemedi tekrar idrar kültürü ver dedi verdim ben sordum enfeksiyon mı var diye ozaman söyledi ilaç fln da vermedi haftaya kontrol dedi bebeklerin boyu kilosu hiç birşey demedi simdi Yen'i bir hastane buldum medicalpark biraz Doğum pahalı ama mecbur artık küvezi var
Bende özele gidiyorum Can'ım Allah nasip ederse doğumumu da orda yapıcam inşallah kaç haftalık senin bebişlerSlm bende tek yumurta ikizlerine hamileyim kızlarım olacak nasipse kızlar benim bir sorum var doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz özel mi fakülte mi biliyorsunuz her hastane kabul etmiyor riskli olduğu için
sağol canım inş 21+4 üm bende bir hafta var aramızdaYa bu fakulteler hakkinda hep boyle duyuyorum yazik valla ozele gidemeyen mecbur kalan insanlara
Insallah orasi daha iyi olur canim hakkinizda en azindan insan gibi muamele görüyoruz ozele gidince. Hak ettigimiz gibi. Haftalarimiz baya yakin sanirim ben sua n 22+5 im. Senin kac?
21+4 üz canım siz ne kadarlık oldunuz bende mecburen özelde yapıcam 3800 fiyat verdiler bana hastane Yen'i taşındığı için fiyatları uçurduBende özele gidiyorum Can'ım Allah nasip ederse doğumumu da orda yapıcam inşallah kaç haftalık senin bebişler
Maşallah21+4 üz canım siz ne kadarlık oldunuz bende mecburen özelde yapıcam 3800 fiyat verdiler bana hastane Yen'i taşındığı için fiyatları uçur
Aynen canım fiyat çok yüksek bi tane daha var hastane bide oraya bakıp karar vericem perinatologa gönderdiler beni fakültede ama göremedim berbat tu gitmiyorum yani ayrıntılı fln yaptırdım bir sorun çıkmadı haftaya cuma bir daha var ayrıntılım merak etme zaman su gibi geçiyor bende sımdı bi 30 lara gelsem diyorumMaşallah13+3 oldu bugün çok istiyorum yirmileri görmeyi uuu iyi fiyat söylemişler ben henüz doğum fiyatı almadım ikiz gebelikte değişiyo sanırım doğum fiyatları. Can'ım perinotoloğa gidiyormusun peki
Bu ayrıntılı ultrason perinotologun yaptığı şey değilmi yanı oda ultrasonla ayrıntılı bakıyo diye biliyorumAynen canım fiyat çok yüksek bi tane daha var hastane bide oraya bakıp karar vericem perinatologa gönderdiler beni fakültede ama göremedim berbat tu gitmiyorum yani ayrıntılı fln yaptırdım bir sorun çıkmadı haftaya cuma bir daha var ayrıntılım merak etme zaman su gibi geçiyor bende sımdı bi 30 lara gelsem diyorum
Yoo benim ayrıntılımı normal bir dr yaptı perinatologa fln göndermediler haftayabidaha yaptırıcamBu ayrıntılı ultrason perinotologun yaptığı şey değilmi yanı oda ultrasonla ayrıntılı bakıyo diye biliyorumbazı arkadaşlar hiç gitmemiş perinotoloğa doktorları gerek duymamış benimki gönderdi doğuma kadar iki defa daha gitmen gerekiyo dedi hayırlısı bakalım
Ayrıntılı için ne kadar ücret ödüyorsun Can'ımYoo benim ayrıntılımı normal bir dr yaptı perinatologa fln göndermediler haftayabidaha yaptırıcam
Canım ayrıntılıyı fakültede yaptırıyorum 20 . Haftada dr um beni fakülteye git deyince mecbur orda yapıldı bu haftaya gene yapılacak eger ki özelde ki dr um yapsaydı 200 liraydı baska biz özel hastaneye geçtim oda fakültede yapılacağı için tekrar randevu vermedi orda yaptır sesi sagolsunAyrıntılı için ne kadar ücret ödüyorsun Can'ım
Canım ayrıntılıyı fakültede yaptırıyorum 20 . Haftada dr um beni fakülteye git deyince mecbur orda yapıldı bu haftaya gene yapılacak eger ki özelde ki dr um yapsaydı 200 liraydı baska biz özel hastaneye geçtim oda fakültede yapılacağı için tekrar randevu vermedi orda yaptır sesi sagolsunAyrıntılı için ne kadar ücret ödüyorsun Can'ım
Merhaba Can'ım bende geldim 13. Haftama üç gün önce perinotolok kontrolüm vardı Oray'a gittim onun haricinde pahalı kan testini hiç duymadımkizlar merhaba. ben bu siteyi tam kullanamiyorum o yuzden gec yetistim gordum yazilanlari. ben cok sukur 12. haftayi gordum simdilik her sey guzel. olcumler zamani geldi catti. sanirim su pahali kan testlerinden bir sekilde yaptiricam bakalim Allah hayirlisini versin insallah hepimize. icinizde bu kan testleri yaptiran var mi ne dusunuyosunuz bu konuda?
Merhaba Can'ım bende geldim 13. Haftama üç gün önce perinotolok kontrolüm vardı Oray'a gittim onun haricinde pahalı kan testini hiç duymadım
İkiz gebeliklerde ikili test yapılmıyo diye biliyorum Can'ım banada yapılmadı zaten evet perinotolok ultrason sırasında ense kalınlığı ölçümü yaptı tüm organlarına falan baktı bir sorun varmı gelişimleri Nasıl diyepeki ense kalinligi olcumu yapildi mi ya da 2li test? insallah daha ilerleyen haftalari saglikla gorururz.
perinotoloğa kaç defa muayeneye gittin ki ? Birde şu kan tahlili Nasıl bişey neye bakılıyo ücreti neanladim canim. ben de su kan testlerinde ikiz gebelikte de dogru sonuc verebiliyormua siye ogrendim de doktorumdan yaptirmayi dusunuyorum acikcasi. ama tabiki perinatalog takibine devam edicem.
Çok fazla fiyatıhic gitmedim henuz canim. kan testi harmony ya da free cell diye biliniyor 2000 tl civarindaymis. iste sendrom riskleri hesaplaniyormus. yurt disina gidiyor anneden alinan kan ve 10 gun icinde sonuclar geliyor. guvenilirliligi yuksekmis. yaptirmaya maddi imkanlarimi zorlayip dusunuyorum drum onerdi. ve ense kalinliklarini kendisi olctu normal cikti cok sukur. perinatolojiyle 17.haftamda gorusucem gerci ben biraz gec oldugunu dusunuyorum 17. haftanin belki daha one alabiliriz bu kontrolu.