-
- Konu Sahibi belovedone
çok sağol Can'ım inşallahCok sevindim canim her seyin yolunda olmasina. Insallah oyle devam eder.
Buradaki tek mono mono biz miyiz acaba:)
çok sağol Can'ım inşallahşimdi bu sitede kaç kişi var mono mono olan sen ve mavimli mi ?
Yanlış okumadıysam 3 arkadaşın daha mono monoCan'ım şimdi baktım önceki mesajlara tek den değilsin mono mono bi kaç arkadaş da mono mono. Benimkiyle Aran'da çok bi fark yok sanırım risklerimiz aynı diye biliyorum Mevla'm korusun tabibu arada 13. Hafta da ense kalınlıkları kaç dı sizinkilerin
Yanlış okumadıysam 3 arkadaşın daha mono mono
Can'ım şimdi baktım önceki mesajlara tek den değilsin mono mono bi kaç arkadaş da mono mono. Benimkiyle Aran'da çok bi fark yok sanırım risklerimiz aynı diye biliyorum Mevla'm korusun tabibu arada 13. Hafta da ense kalınlıkları kaç dı sizinkilerin
Valla Etiket yapamadımZar olmasi koruyucu bir etken canim bircok acidan. Olmasi cok daha iyiymis oyle diyor doktorlar. Ama Allah bilir onlara yazilmis kaderleri varsa yasayacaklar insaAllah.
Birisi 1.7 digeri 1.5 ti
Merhaba canlar...
9 haftalik hamileyim 5 gün onceki dr kontrolünde tek yumurta ikizlerimin oldugunu öğrendim. Dr um bana gelme fakülteye git bundan sonra bana gelme dedi fakultedeki dr dan 1 ay sonraya anca randevu alabildim o zamana 12. 13. Haftada olacagiz gec kalirmiyizki. Gittigim dr da korkuttu beni.
Umutyolcusu2016 benveikizlerim isimleri bunlar Can'ım
Yok canım bana en başta mono mono dendi sonra zar göründü ben de senin gibi monokoryonik diamniyotik gebeyim.çok sağol Can'ım inşallahşimdi bu sitede kaç kişi var mono mono olan sen ve mavimli mi ?
maşallah yirmiyi görmüşsünüz sizde Allah kucağınıza Almayıda nasip eder inşallah <3 ben genel olarak Burdaki annelere soru sorucam hani diyolar ya bebeklere kilo aldırın beslenmenize dikkat edin bu konuda bilgi almak istiyorum ben hepinizdenKızlar selam.. Kusura bakmayın herzaman giremiyorum.. İş, ev, hamilelik.. Akşamları kendimi zor yatağa atıyorum.. Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. Ben yarın 20 +0 olucak.. Çok çabuk geçiyor vakit.. Oysaki o kadar yapacak çok şeyim varki daha.. Evimiz küçük taşınmamiz lazım.. Araba değişmesi lazım.. Hangi zamanda yapacağız bilmiyorum.. Ama bunlar tatlı heyecan.. Vakit buldukça girerim.. Eğer sormak istediğiniz birşey varsa seve seve cevaplarım..
Benim hala bulantılarım ve koku hassasiyetim bitmedi bide mide rahatsızlığım da var öncesinde reflüm gastritim vardı gebe kalınca daha da arttı her gün aynı şikayetler yediğim içtiğim zehir oluyo mide Ağrı'sı bulantı beni mahvediyoannemler de diyo hep çocukları besleyemezsin
Tesekkur ederim arkadasim cevap verdigin için. Baska dr larda var ama gidecegim dr cok iyiymis onunla baslayip onunla devam etmek istiyorum. Proflar hep fakultede burada birine gittinmi digeri almiyormus onunla devam et diyormus oyle duydum. O kadar heyecanliyim ki bebisleri o kadar metak ediyorum. Bu dr lar neden moral bozar ki zaten ben şok olmuşum duydugumda bekledigim bisey degildi cunki neden uzuyorsun ki beni . 5.5 yasinda bir kizim var sezeryanla dogmustu bu da ikizlerin dogumunu zorlastirir dedi. Neyse merak ettigim dr ilac falan verirmi kullanmak icin gec kalirmiyim siz kullandinizmi 9. Hafta bitmek uzere. Cok halsizimMerhaba canim hosgeldin. Baska yakinlarda iyi bildigin bir doktor var mi? Ona da gorunebilirsin. Bu doktorlar tek yumurta ikizleri gorunce neden cin carpmisa dönüyor ben anlamadim valla
Ben de 11. Haftalikken ogrendim tek yumurta ikizlerim olacagini. Sonra doktorum ense kalinligini olcturttu. Mono mono ikizler benimkiler. Doktorumdan cok memnunum ay keske her ikiz annesi ona gorunse hatta :) cok rahatlatiyor insani.
Sen de icini ferah tut bebeklerin iyi olacaklar. Onlar mucize resmen biz cok kismetliyiz. Istedigin ne varsa sorabilirsin canim