Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Hayirlisi olsun insallah. Hayir o siralarda kullandigimi hatirlamiyorum hic 3aya kadae

Can'ım şuan 13 haftalık bende meyve yiyorum ama istifarlarım oluyo bazen hiç bişey yiyemiyorum süt şuan içemiyorum pek midem almıyo muz arada tahin pekmez iyi fikir bl iştahım açılsa

Kızlar iyi akşamlar doktora gittim bugün bebişlerin biri 234 diğeri 256 gr.
19. Hafta bugün bitiyor görünüyor. iyiler maşallah selamları var

Kızlar iyi akşamlar doktora gittim bugün bebişlerin biri 234 diğeri 256 gr.
19. Hafta bugün bitiyor görünüyor. iyiler maşallah selamları var
Maşallah maşallah çok sevindim kiloları nasıl haftalarına göre iyimi ? He bide Nasıl besleniyosun Can'ım çocuklara kilo aldırabilmek için

Maşallah maşallah çok sevindim kiloları nasıl haftalarına göre iyimi ? He bide Nasıl besleniyosun Can'ım çocuklara kilo aldırabilmek için
İyi dedi doktor. Ben çok sağlıklı beslenemiyorum ama. Hep patates elma portakal ve süt. Midem başka bişey kabul etmiyor. Doktor sorun yok dedi bakalım.

Tekme gibi değil henüz, bişeyler hissediyorum pat pat diye azar azar arada. Sen ne zaman başladın tekmeleri hissetmeye?

Ben 15in basiydi boyle bisey kayar gibi oluyordu icimde. Oyle hissetmiştim ilk hareketleri. Tabi cok sık degildi. Tekme gibi hissedisim galiba 19larda başlamıştı. Artik baya baya büyüdüler sertlesti tekmeleri:)

Ben 15in basiydi boyle bisey kayar gibi oluyordu icimde. Oyle hissetmiştim ilk hareketleri. Tabi cok sık degildi. Tekme gibi hissedisim galiba 19larda başlamıştı. Artik baya baya büyüdüler sertlesti tekmeleri:)
Ben de 14 haftalıklardı hissetmeye başladım pıt pıt ama henüz öyle sert tekmelere geçiş yapmadık sabırsızlıkla bekliyorum

Slm bende tek yumurta ikizlerine hamileyim kızlarım olacak nasipse kızlar benim bir sorum var doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz özel mi fakülte mi biliyorsunuz her hastane kabul etmiyor riskli olduğu için

Slm bende tek yumurta ikizlerine hamileyim kızlarım olacak nasipse kızlar benim bir sorum var doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz özel mi fakülte mi biliyorsunuz her hastane kabul etmiyor riskli olduğu için

Ozele gidiyorum doktorum orada oldugu icin dogum da orada olacak insallah

Basindan beri fakülteye mi gidiyorsun yoksa yeni mi gittin? Neresi?
Yeni gittim canım özele gidiyordum rahim agInda biraz kısalma var fakülte görsün erken doğarsa bura küvez yok dedi bende Bursa Uludağ tıp fakültesine gittim rezaletti hiç birşey söylemedi kan verdim idrar verdim sonucunu bile söylemedi tekrar idrar kültürü ver dedi verdim ben sordum enfeksiyon mı var diye ozaman söyledi ilaç fln da vermedi haftaya kontrol dedi bebeklerin boyu kilosu hiç birşey demedi simdi Yen'i bir hastane buldum medicalpark biraz Doğum pahalı ama mecbur artık küvezi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…