- Konu Sahibi belovedone
Bu ara ense kalınlıkları ne kadar çıktı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı Can'ım yanlış hatırlamıyorsam 1.4 tü1.04 cikti canim seninkiler?
cok guzel masallah. baska olcum yapti mi perinatalog peki canim?Benimde aynı Can'ım yanlış hatırlamıyorsam 1.4 tü
Kağıtta yazıyodu bişeyler ama sanırım boy ölçümü falan birde Organların gelişimi eksik yada sıkıntılı bi yer varmı diye baktıcok guzel masallah. baska olcum yapti mi perinatalog peki canim?
Ben pahalı kan testi yaptırmadım ama perinataloga detaylı ultrason takipleri için aynı parayı ödemiş oldum :)kizlar merhaba. ben bu siteyi tam kullanamiyorum o yuzden gec yetistim gordum yazilanlari. ben cok sukur 12. haftayi gordum simdilik her sey guzel. olcumler zamani geldi catti. sanirim su pahali kan testlerinden bir sekilde yaptiricam bakalim Allah hayirlisini versin insallah hepimize. icinizde bu kan testleri yaptiran var mi ne dusunuyosunuz bu konuda?
Benim 12 ve 16 da taramalarım yapıldı detaylı ultrason ve kan alındı üniversite de yaptırdım. Ense kalınlıkları ile kan normal dedi. Başka test önermedi. Sadece ilerleyen 20 ve 22 kilo farkundan dolayı detaylı renkli organ kontrolü devam etti. Hala kilo önemli hep kontrol ediliyor öyle böyle ilerliyoruz
Merhaba kızlar. Nasıl durumlar. Ben pek iyi değilim artik bebeklerin heran gelebilirmiş. Artik çok sık kontrole gidiyorum. Alttaki bebeğim iyice aşağı inmiş. Heran suyunu patlatabilir dedi doktorum. Çok korkuyorum.
canım biri 2 kilo 40 gr ve 1 kilo 950 gr. Çocukların durumu iyi ama 36. Haftayı doldurmazlarsa belki kuvoze girerler dedi. Ona üzülüyorumNormal mi olacak canim? Bebeklerin kac kilo durumlari nasil? Sorun olacak haftalarda degilsin bence rahat ol gelsinler de disarda büyürler biraz da hayirlisiyla
canım biri 2 kilo 40 gr ve 1 kilo 950 gr. Çocukların durumu iyi ama 36. Haftayı doldurmazlarsa belki kuvoze girerler dedi. Ona üzülüyorum
İnşallah canım. Okadar baskı yapıyolar ki artik doğacak gibi oluyorum bazen . Sen nasılsın nasıl geçiyorDogru ama üzülme canim ya çünkü nasip bi saglik problemleri olmadikca belki birkac gun kalirlar en cok. Belki de kalmaalarima gerek bile olmicak. Sen strss yapma gelmesinler konus da onlarla dursunlar birz daha :)
İnşallah canım. Okadar baskı yapıyolar ki artik doğacak gibi oluyorum bazen . Sen nasılsın nasıl geçiyorDogru ama üzülme canim ya çünkü nasip bi saglik problemleri olmadikca belki birkac gun kalirlar en cok. Belki de kalmaalarima gerek bile olmicak. Sen strss yapma gelmesinler konus da onlarla dursunlar birz daha :)
İnşallah canım. Okadar baskı yapıyolar ki artik doğacak gibi oluyorum bazen . Sen nasılsın nasıl geçiyor
Allah hayırlısını nasip etsin Can'ım kaç haftalıktı senin bebişlerMerhaba kızlar. Nasıl durumlar. Ben pek iyi değilim artik bebeklerin heran gelebilirmiş. Artik çok sık kontrole gidiyorum. Alttaki bebeğim iyice aşağı inmiş. Heran suyunu patlatabilir dedi doktorum. Çok korkuyorum.
20. Haftadan bu yana 170- 200 gr arası fark var başlarda 100 gr falandı değşti işte. Şimdi 2 haftada bir kontroldeyiz. Doktor kilo alsın yeter diyorAralarinda ne kadar fark vardi? Bizimkilerin 20. Haftada 50 gramdi.
Yarın mı detaylı? Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz.Ya benim de soldaki bebegim asagiya baski yapiyor tekmeliyor epey korkuyorum:) doktorum normal dedi ikizlerde olurmjs pozisyon kaynaklı. Cok şükür iyiyim onlar disinda bi sıkıntım yok yarin ayrintiliya giriyoruz insallah cok heyecanliyiz
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canimYa benim de soldaki bebegim asagiya baski yapiyor tekmeliyor epey korkuyorum:) doktorum normal dedi ikizlerde olurmjs pozisyon kaynaklı. Cok şükür iyiyim onlar disinda bi sıkıntım yok yarin ayrintiliya giriyoruz insallah cok heyecanliyiz