Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

kaç kilo olmuş bebişlerin canım? benim doktor 2 kilo olsunlar tamamdır dedi.
Canım yine tansiyonum düşmeye başladı benim. Kontrolden önce gittim doktora. Bebekler gayet iyi biri 1900 biri 1800 kilo olmuşlar. Bana balık hapı takviyesi verdi. Ben hic iyi değilim çok güçsüz kaldım :KK43:

Canım yine tansiyonum düşmeye başladı benim. Kontrolden önce gittim doktora. Bebekler gayet iyi biri 1900 biri 1800 kilo olmuşlar. Bana balık hapı takviyesi verdi. Ben hic iyi değilim çok güçsüz kaldım :KK43:
Bebeklerin iyi maşallah sevindim büyümüşler hadi az gayret yakında kucağındalar inşallah. Ben şimdiden çok halsiz hissediyorum ikiz gebelik zormuş.

Bebeklerin iyi maşallah sevindim büyümüşler hadi az gayret yakında kucağındalar inşallah. Ben şimdiden çok halsiz hissediyorum ikiz gebelik zormuş.
çok zor canım. Benim oğlumda bu kadar zorlanmadım. Bide siz.ilerleyen haftaları görün. Valla sumo güreşçisi gibiyim :KK66:

Benimde 25. Haftamda biri 710 diğeri 570 kg olmuş ağırlaşma başladı yürümek iş yapmak zor olmaya başladı ara ara kasık ağrılarım var batma gibi akşamkarı kasılıyorum sanki erken gelecekker öyle hissediyordum hayırlısı

Benimde 25. Haftamda biri 710 diğeri 570 kg olmuş ağırlaşma başladı yürümek iş yapmak zor olmaya başladı ara ara kasık ağrılarım var batma gibi akşamkarı kasılıyorum sanki erken gelecekker öyle hissediyordum hayırlısı
Ay maşallah onlara annesi. İkiz annesiyiz yükümüz ağır :) sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah.

Erken gelmezler insallah. Ben de yatakta dönerken daha da zorlanmaya basladim. Ve bende de vajinanin solunda dun cok batma hissi oldu. Bebeklerden biri daha asagida onunla ilgili dedi doktorum. Her türlü zor gercekten. Biraz mutfakta ayakta dursam tasiyamiyorum kendimi. Allah yardimcimzi olsun

Merhaba kızlar yarın perinotoloğ randevum var 13 haftalık oldular ve ilk kez detaylı ultrasonla bakılacak. Endişe heyecan hepsi bir arada dua edin

Merhaba kızlar yarın perinotoloğ randevum var 13 haftalık oldular ve ilk kez detaylı ultrasonla bakılacak. Endişe heyecan hepsi bir arada dua edin

Rahat ol canim insallah bebisler iyidir hicbir sorun çıkmaz:KK200:
Biz ayrintiliya hic girmedik doktorum gerek gormedi. InsaAllah haftaya pazartesi giricez biz de :anneadayı: cok heyecanliyim onlari kocaman bebek gibi gorecegiz sonunda:emir_bebek:
Allah yavrularimizi korusun:nazar:

Rahat ol canim insallah bebisler iyidir hicbir sorun çıkmaz:KK200:
Biz ayrintiliya hic girmedik doktorum gerek gormedi. InsaAllah haftaya pazartesi giricez biz de :anneadayı: cok heyecanliyim onlari kocaman bebek gibi gorecegiz sonunda:emir_bebek:
Allah yavrularimizi korusun:nazar:
N. Çok sağol Can'ım ahh senin gibi bi yirmiyi falan görsem sanki Zaman hiç geçmiyo :KK43: sanırım yarın öğrenicem mono mono mu yada mono dio mu bugüne kadar henüz bişey denmedi tamam tek yumurta ikizleri olduğunu biliyorum ama birde bunun aralarında zar olanları yada olmayanları varmış çokkkk karmaşıkk :KK43:(

N. Çok sağol Can'ım ahh senin gibi bi yirmiyi falan görsem sanki Zaman hiç geçmiyo :KK43: sanırım yarın öğrenicem mono mono mu yada mono dio mu bugüne kadar henüz bişey denmedi tamam tek yumurta ikizleri olduğunu biliyorum ama birde bunun aralarında zar olanları yada olmayanları varmış çokkkk karmaşıkk :KK43:(

Evet yarin muhtemelen ogrenmis olursun, biz de ense kalinligi olcumunde ogrenmistik net olarak. Endiselenmemeye çalış sen rahat ol bebekler de senden o rahatligi alir güzelce büyükler. Gergin olursan onlar da hissediyor mutlaka :KK43:

vet yarin muhtemelen ogrenmis olursun, biz de ense kalinligi olcumunde ogrenmistik net olarak. Endiselenmemeye çalış sen rahat ol bebekler de senden o rahatligi alir güzelce büyükler. Gergin olursan onlar da hissediyor mutlaka :KK43:
Can'ım şöyle söyliyim aslında normalde gergin değilim hatta bazen ikiz olduklarını risklerini bile unutuyorum :) ama böyle doktor kontrolüm yaklaşınca başlıyo gerginlik

Birde etraftan duyuyorum riskleri bu siteden de çok şey öğrendim sizlerle de sohbet edince daha da iyi hissediyorum :-)

Birde etraftan duyuyorum riskleri bu siteden de çok şey öğrendim sizlerle de sohbet edince daha da iyi hissediyorum :-)

Oyleyse süper canim iste :) o kadar cok stres yapan var ki evhamli yorumlar okudugumda valla cok üzülüyorum. Elimizden gelen cok sey yok çünkü ne yapalim bekleyip dua edecegiz

Oyleyse süper canim iste :) o kadar cok stres yapan var ki evhamli yorumlar okudugumda valla cok üzülüyorum. Elimizden gelen cok sey yok çünkü ne yapalim bekleyip dua ed[/QUOTE aynen öyle elimizden bişey gelmiyo Mevla nasip etti bizlere yapıcagımız tek şey dikkat edicez ve gerisini tevekkül ederek Allah'a bırakıcaz

İyi geçer inşallah. Ben de 13. Haftamda perinataloga detaylı baktırmıştım. İkizlerde tavsiye ediyorlar öyle. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar perinotolok Dan geldim şimdi mono diamniyotik tek yumurta ikizleri detaylı bakıldı şuan için bi sıkıntı görülmediği söylendi işte ilerde olabilecek Risklerden bahsedildi. İnanın doktor ultrasonla bakarken o kadar gerildim ki bi ara gözlerimi kapattım öyle bekledim :KK43:

Kızlar perinotolok Dan geldim şimdi mono diamniyotik tek yumurta ikizleri detaylı bakıldı şuan için bi sıkıntı görülmediği söylendi işte ilerde olabilecek Risklerden bahsedildi. İnanın doktor ultrasonla bakarken o kadar gerildim ki bi ara gözlerimi kapattım öyle bekledim :KK43:

Cok sevindim canim her seyin yolunda olmasina. Insallah oyle devam eder.
Buradaki tek mono mono biz miyiz acaba:)

X