Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

AFP testi ikili testten sonra yapılıyor down sendromu gibi Doğum anomalilerine bakılıyor canım. İkili testi evet bende duymuştum ikizlerde doğru sonuç vermiyor diye kararsız kalmıştım. Ablam hemşire ona sordum oda yaptırmamı önerdi öylelikle yaptırmıştım ve sorun çıkmadı zaten. Ense kalınlığı burun kemikleri hepsi normal çıktı çok şükür. Büyüğüne kadar sorun yaşamadım inş bundan sonrada yaşamam bakalım:) hepimizin hakkında hayırlısı inş.

Kızlar benim de tek yumurta ikizi şimdilik kan akışları normal ama haftaya tekrar bakılacak biri 450.Biri 490gr 3 mayısta ayrıntılı var siz girdiniz mi

Kızlar benim de tek yumurta ikizi şimdilik kan akışları normal ama haftaya tekrar bakılacak biri 450.Biri 490gr 3 mayısta ayrıntılı var siz girdiniz mi
Kaç haftalıksın canım? Ben detaylıya 20. Hafta gidicem inş. Bana kilo ile ilgi bişey söylemedi bugüne kadar

kaç haftalık bebekleriniz?
ben 15 günde bir ayrıntılıya giriyorum. gelişim geriliğinden dolayı.
kiloları arasında %30 fark olması risk oluşturmaya başlıyor. sizin maşallah öyle bir durum yok.

20+6 benim simdilik yok canim takipde olacagiz dedi doktor bakalim inşallah sağlıkla hepimiz kucak la ri mıza alırız benim karnim cok sis sizinde öyle miydi çalışamıyorum raporlu yum atayabile duramıyorum fazla yatiyoru m çoğunlukla

amin canım amin inşallah.
evet takip çok önemli.
benim de karnım hemen şişmişti. 3 aylık olmadan herkes anladı, hiç saklayamadım. gebelik haberini alınca işi bırakmıştım zaten ama doktorlar da iyi yapmışsın çalışamazdın demişlerdi.

Bende 11 kilo aldım doktor çok falan demedi.9 kilo daha alabilirsin fazlası olmasın dedi benim karnım cok şişti yürümekte bile zorlaniyorum bugün kontrolüm vardı 640 660 gibi kiloları olmuş perşembece ayrıntılı var inşallah o da güzel geçer

teşekkürler :)
evet çok şükür ilerdik ama küçük hala aynı şekilde devam ediyor iyileşme yok. takibe devam :)

sen nasılsın? bebişler nasıl?
Küçük olan duzenli gelismiyor mu, sabit mi kaldi? Ben iyiyim arada kramplar, agrilar oluyor ama normaldir diyorum. Bebekler simdilik ikisi de gelisiyor haftalik ama aralarinda fark iki hafta falan. Hala haftalik takipteyiz bakalim

Küçük olan duzenli gelismiyor mu, sabit mi kaldi? Ben iyiyim arada kramplar, agrilar oluyor ama normaldir diyorum. Bebekler simdilik ikisi de gelisiyor haftalik ama aralarinda fark iki hafta falan. Hala haftalik takipteyiz bakalim

tabii sabit kalmadı büyüdü ama her hafta aynı oranda değil. şu an aralarında 2 haftalık fark ve %30 luk kilo farkı varmış.
sabit olsa yaşayamazdı allah korusun, 13 haftadır devam ediyoruz takibe binlerce kez şükürler olsun ve maşallah ki bugüne zor da olsa gelebildik. allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip edecek inşallah.

senin de hemen hemen aynı demek ki benimle. takip önemli allahın izniyle sen de alacaksın bebeklerini sağlıkla kucağına ben inanıyorum. şu an kaç haftalık oldunuz? recep hoca ilk 24 sonra 28'i atlatınca risk çok azalıyor demişti.

Insaallah bebisler saglikla gelirler siz hep inandiniz. Biz de 26. Haftanin icindeyiz evet doktorum 2-3 haftayi atlatalim diyor. Hafta haftayi tutmuyor ki anlamadim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…