Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Kızlar birşey sorulan bu kilo ve hafta farkları ne zaman olmaya başladı sizlerde genel olarak
Bizim ilk 8 haftalikken arada bir gun fark vardi. O zaman zaten boy su bakmamislardi. 12. Hafta gun farki 5'e çıkmisti. Sonra yavas yavas fark bazen artti bazen azaldi. Su ve kilo farklarina 18. Haftadan itibaren bakmaya basladi doktorum. Sen de var mi fark?

Benim iki üç günlük fark var şuanda bulamama kadar hep aynı gitmişlerdi. Kilo olarakta 50 gr fark var canım onun için sordum

Merhaba kızlar bende yeni öğrendim durumu. Şuan 8. Haftamızı tamamlamak üzereyiz. Hem şaşkın hem heyecanlı hemde endişeliyim hiç bilgim olmayan bi durum içersindeyim açıkçası. Bu sayfa çok iyi olmuş moral açısından. Doktor beslenmede çalma durumundan bahsetti. Biri birinden fazla gelişiyomuş tek bildiğim bu. Umarım ikisini de sağlıklı dünyaya getirebiliriz.

Insaallah canim sıkı takip gerektiriyor. Hayirli olsun

Insaallah canim sıkı takip gerektiriyor. Hayirli olsun
Evet her hafta giderim heralde kafamda ki sorular netleşene kadar. Maaşallah güzel bi haftadasınız darısı başıma :) hiç 30ları göremiycem gibi geliyo şuanki ruh halim. Ama Rabbim böyle dilediyse bi bildiği vardır muhakkak. En özel mucizelerden birini yaşıyoruz.

Ben de oyleydim gunler hep stresle geciyor ama Allah sabrini veriyor. Ben 18 haftalik oldugumdan beri haftalik gidiyorum ihmal etme perinetologa git imkanin varsa

Ben de oyleydim gunler hep stresle geciyor ama Allah sabrini veriyor. Ben 18 haftalik oldugumdan beri haftalik gidiyorum ihmal etme perinetologa git imkanin varsa
Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah. Mide bulantılarım başlamadı henüz sizin kaçıncı haftada başlamıştı acaba çok ağır geçiyomuş diyolar ikizlerde korktum açıkçası:)

Bende cok agir olmadi. Reflu vardi o arttı gaviscon kullaniyorum. Kisiden kişiye degisiyor. Benimki 12. Haftalarda belirginlesmisti ama dedigim gibi cok agir gecmedi.

Bende cok agir olmadi. Reflu vardi o arttı gaviscon kullaniyorum. Kisiden kişiye degisiyor. Benimki 12. Haftalarda belirginlesmisti ama dedigim gibi cok agir gecmedi.
Ne güzel inşaallah benimde öyle geçer şuan sizin ikiside iyi demi kan transfüzyonu falan olmadı demi kiloları iyi mi

Ne güzel inşaallah benimde öyle geçer şuan sizin ikiside iyi demi kan transfüzyonu falan olmadı demi kiloları iyi mi
Simdilik iyiler cok sukur. Yok olmadi kan akışı sadece biri 4-5 gün geriden geliyor. Kilo konusunda buyuk haftasina gore iyi 1750 ama kucuk geri iste 1330 gibiydi gecen hafta. Bakalim pazartesi almis olacaklar mi? Aslinda kilolarinin daha onde olmasi iyi keske ilerde olsalar erken dogum oluyor çünkü. Sen kilo aldirmaya çalış:)

Maaşallah gayet iyi ya ötekide biraz daha alır annesi Allah vaktinden önce doğum yaptırmasın inşaallah. Bugün arefe 1000 tane ihlas okursanız duanız kabul olur tavsiye ederim doğuma yaklaşanlara da. Bende onu araştırıyodum da nasıl hızlı kilo aldırılır prematürelikten bi nebze nasıl kurtarılabiliriz diye beslenme açısından ne yiyip içmek lazım acaba bi baktım kefir yumurta süt et balık. Kefiri hiç içmedim midem kaldırır mı bilmiyorum. Diğerlerini yemeye çalışıyorum elimden geldiğince midem bulanmasa yine devam ederim ama yavaş yavaş başlıyo gibi.

Masaallah sen erkenden bilinclenip baslamissin. Insaallah problemsiz geçirirsin:)

Kizlar bunlar da benim tek yumurta ikizlerim dun ogrendik. Ama hangi cesit tek ymurta ikizi monoamniyotik falan mi belli mi yada ne zaman belli oluyo. Suan da 7+5im bi hafta geriden gec dollenmeolarak geliyolar. Ilerde kan kacagi vs olma risklerini onlemem icin ne yapmam lazim insanin gozunu korkutuyolar

Eklentiler

• Screenshot_20180618-151619.png
    87,7 KB · Görüntüleme: 75

hiç korkma doktorlar en kötüsünü söylüyor. ben ciddi sorunlar yaşadım ama çok şükür ve maşallah ki sağlıkla doğdu bebeklerim. allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
iki yolk sac varsa mono-di oluyor diye biliyorum. benim 7. hafta tek yumurta ikizi olduğu 8. hafta da mono-di olduğu anlaşılmıştı.
aklına takılan ve sormak istediğin bir şey olursa bana mesaj atabilirsin her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…