- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 34
- Konu Sahibi belovedone
Kacinci haftada baslamisti tranfüzyon? Gozunuz aydin almissiniz kucaginiza. Simdi nasillar?600 gr farkla 34. haftada doğum yaptım tranfuzyon vardı geç tranfuzyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci haftada baslamisti tranfüzyon? Gozunuz aydin almissiniz kucaginiza. Simdi nasillar?600 gr farkla 34. haftada doğum yaptım tranfuzyon vardı geç tranfuzyon
Bebeklerin konumuyla alakali herhalde. Bende de oluyor doktorum bebek dönüyordur. Konumuyla alakali demisti. Asagidaki bebek daha cok dönüyor benim.arkadaşlar bir şey soracağım.
göbeğimin sol tarafında ara ara bir yumru oluşuyor. sert birazcık. biz bebeğin kafası falan diyoruz ama diğerinde hiç olmuyor.
yaşayan var mı bunu? ya da ne olduğunu bilen?
suan 10. aydayız çok şükür kuvözde kaldılar biri 8 gün digeri 22 gün kaldı ufak olan daha çok kaldı sularında fark yoktu benim küçük olan bebek gelişmemeye başlamıştı doğana kadar tranfuzyon teşhisi koyamadı dr sebebini bilmediğim bi gelişim geriliği var diyordu son günleri hastanede yatarak geçirdim yaklaşık 1 ay günde 5-6 kez nst ye bağlandım en son 34. haftada almak zorunda kaldı dr küçük bebeğim 31. haftayla uyumlu doğdu doğduktan sonra biri kan kırmızısıydı o zaman anladık tranfuzyon olduğunuallah sağlıkla büyütmenizi nasp etsin bebeklerinizi.
benim ikizlerimde transfüzyon yok, suları arasında da fark yok aynı suları. sadece ağırlıkları farklı. şu an %34 fark var. ama bu sürekli değişiyor. haftalık kontrole gidiyoruz. %20 ye de düştüğü oldu ama şu an en fazla farkın olduğu haftadayız. gerçi doktor ölçüm de fark eder diyor. 19. haftadan beri sorun yaşıyoruz ve takipteyiz.
32. haftaya kadar idare ederse, bakıp değerlendirecekmiş doktor. risk varsa alırız yoksa 34 ü bekleriz diyor. ama 34 ü geçmez asla diyor.
sizin bebekleriniz şu an nasıl? küvozde kaldılar mı?
valla ben 10 günde bir gidiyordum kontrole çünkü hep korkuyla ağlayarak geçti hamileliğim hep hastanede yatarak geçti . en son ciğer geliştirici iğne vuruldum 28. haftadaKacinci haftada baslamisti tranfüzyon? Gozunuz aydin almissiniz kucaginiza. Simdi nasillar?
arkadaşlar bir şey soracağım.
göbeğimin sol tarafında ara ara bir yumru oluşuyor. sert birazcık. biz bebeğin kafası falan diyoruz ama diğerinde hiç olmuyor.
yaşayan var mı bunu? ya da ne olduğunu bilen?
kan akımlarına bakıyor musunuz ? bu çok önemli muhakkak baksın doktorunuz akımlara benim akımlarda yavaşlama olmustu o şekilde sorun olduğunu anladık
çok sevindim bebeklerin iyi olmasına maşallah ikisine de. sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun inşallah.
evet ben haftalık olarak kan akışlarına baktırıyorum. doktorum recep has. takipleri o yapıyor her hafta. benim küçük bebeğimin damar direnci var, kan akışı yavaş o yüzden yeterli beslenemiyor ve gelişim geriliği var. 2 hafta şu an aralarındaki fark.
Ayy cok zor bir surec haklisiniz. Ama cok şükür atlatmissiniz siz. Ben de haftalik gidiyorum bakalim ne olacak. Bakmaya da esimin annesi gelecek gibivalla ben 10 günde bir gidiyordum kontrole çünkü hep korkuyla ağlayarak geçti hamileliğim hep hastanede yatarak geçti . en son ciğer geliştirici iğne vuruldum 28. haftada
sonra biz 30. haftada fark ettik belki de daha önce başlamıştı şimdi çok şükür iyiler masallah
ama çok zor ikiz bakmak şimdiden anane babane kandırın birilerini tek bakamıyorum hala ben
kacinci haftadasınız
masallah ben bi 28 olsam da rahatlasam diyordum hep :) ins hepiniz 36 yi görürsünüz29. haftadayız. 28+3 hatta tam olarak bugün
masallah ben bi 28 olsam da rahatlasam diyordum hep :) ins hepiniz 36 yi görürsünüz
Kaç kilo doğdular ?600 gr farkla 34. haftada doğum yaptım tranfuzyon vardı geç tranfuzyon
1600 2200Kaç kilo doğdular ?
28. haftadan sonra az da olsa rahatlıyor insan ins 35 leri 36 lari görürsünüz hepinizBende bugün gittim biri 720 diğeri 540 gr suları da eşit 24. Haftadayız ne olur bilmiyorum
Ben duymadım öyle birşey ne oluyor tam olarakSlm kızlar bende katılayım size tek yumurta ikizlerine hamileyim bende.şuana kadar bi sorun yaşamadık çok şükür. En son kontrolümüzde afp testi istemişti Dr um yaptıran batmı bu testi?
17. Haftadayız canım ikili testiolmuştuk onda bi sorun çıkmadı çok şükür. Geçen hafta afp testi istedi. İmdada işte yine donen sendromu Doğum anomalileri gibi risklere bakılıyormuş. Sonucu pazartesi arayıp öğrenecek bakalım.Ben duymadım öyle birşey ne oluyor tam olarak
Seninki kaç haftalık ?
17. Haftadayız canım ikili testiolmuştuk onda bi sorun çıkmadı çok şükür. Geçen hafta afp testi istedi. İmdada işte yine donen sendromu Doğum anomalileri gibi risklere bakılıyormuş. Sonucu pazartesi arayıp öğrenecek bakalım.