- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 34
-
- Konu Sahibi belovedone
Düsebiliyor. Benim bir girdigimde 1 hafta demisti doktor sonraki gittigimde 3 güne dusmustu. Meraklanmayin insallah kotu bir sey olmazanladim peki fark mesela 5 gunse uc gune dusebiliyormu azaldigi oluyormu. birde arada fark olupta bir problemle karsilasmayip saglikli dogum yapanlar oluyormu. Arada fark var diye mutlaka kotu birsey mi olmasi gerekiyor.
Masaallah bebislere Allah hayirli ömürler versin Darisi basimiza olsun benim doktorum hemen lazer tedavisinden bahsetti onun icin korkmustum biraz . sag olun cevap icinBaslarda yani 20lerde 4 5 gun fark vardi ama son birksc haftada 2 haftaya cikmisti o sirada transfuzyon suphesi olustu ama damarlara bakildi sıkıntı yok dedi doktorumuz cok şükür. aralarinda 500 gr farkla doğdular
insallah bizim durumumuzda olan herkes saglikli dogum yaparDüsebiliyor. Benim bir girdigimde 1 hafta demisti doktor sonraki gittigimde 3 güne dusmustu. Meraklanmayin insallah kotu bir sey olmaz
merhaba ne durumdasiniz merak ettim. aradaki fark artmaz insallahtabii ki hep haberleşelim, takibe de alıyorum. güzel haberlerimizi de paylaşacağız allahın izniyle.
benim miniklerim kız.
sizinkiler?
merhaba ne durumdasiniz merak ettim. aradaki fark artmaz insallah
Insaallah umdugunuz gerceklesir. Umut cok onemli. Kac ayliktiniz?merhaba ben mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın.
bizim hala yaklaşık 10-12 günlük fark devam ediyor ve haftada bir kontrole gidiyoruz. durum kötüleşmeye başlarsa küçük olan devam edemeyecek allah korusun.
allahın izniyle inşallah ben umutsuz değilim.
siz ne durumdasınız?
Insaallah umdugunuz gerceklesir. Umut cok onemli. Kac ayliktiniz?
ikizden ikize transfzyn suphesi icin kontrol yapilmadimi var yok diye ayiniz baya ileri bence iki bebeginde dayanir korkma. ben daha doktora gtmedim haftaya gidicem insallah benimde sorun cikmaz.merhaba ben mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın.
bizim hala yaklaşık 10-12 günlük fark devam ediyor ve haftada bir kontrole gidiyoruz. durum kötüleşmeye başlarsa küçük olan devam edemeyecek allah korusun.
allahın izniyle inşallah ben umutsuz değilim.
siz ne durumdasınız?
Aslinda epey büyümüşler insaallah doguma kadar gelisir bebisleriniz. Dua edelim22. haftadayız biz. 21+6 hatta tam olarak.
bu kadar fark çok değil canm korkmaMerhaba arkadaşlar ben de tek plesenta iki kese ikizlerine hamileyim benim de araların da fark var şuan 21 haftalık ve biri 400 gr diğer 300 gr çok korkuyorum
Benimkilerde tek kese.hatta tek plesanta. 24.haftamiz bitiyor. Aralarinda 150 gr fark var. Transfüzyon bulgulari yoksa kilo farki cok onemli degil. Bizim doktorumuz hic onemsemedi acikcasi. Siz de rahat olun.Merhaba arkadaşlar ben de tek plesenta iki kese ikizlerine hamileyim benim de araların da fark var şuan 21 haftalık ve biri 400 gr diğer 300 gr çok korkuyorum
Daha fazla açılmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorumuz. Açılmaz umarımbu kadar fark çok değil canm korkma
Benimkiler de 22 haftalik biri 450 digeri 370 gram su farklari da onemliymisMerhaba arkadaşlar ben de tek plesenta iki kese ikizlerine hamileyim benim de araların da fark var şuan 21 haftalık ve biri 400 gr diğer 300 gr çok korkuyorum
Az oluyor illa ama oranini hesapliyor benim doktorum. Bir ara cok artmisti %48 leri bulmustu. Istanbul a gittim. Simdilik duzeliyor %20 lere dustu. Haftalik gidiyorum ve inanin haftalik bile degisiyor degerler. Siz korkmayın doktorunuz takip ediyordur. Doktorunuzu iyi secinBirinin suyu iyi diğerinin ki biraz az benimkinin
Daha fazla açılmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorumuz. Açılmaz umarım
Böyle durumda olurda Doğum yapan varmı acaba ?
600 gr farkla 34. haftada doğum yaptım tranfuzyon vardı geç tranfuzyon