-
- Konu Sahibi belovedone
Anladim canim, hakikaten cok var ama ikiz hamilelerde kanama lekelenme duyuyoruz. Benim galiba 6. Haftamda cok az kanamam olmuştu. Ikiz oldugunu bilmezken. Sen icini ferah tut güzel düşün sıkıntı olmaz Allahin izniyle.
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım. Bilginizi almak istedim.benim son adet tarihim 4 mart. Sonra yumurtlama takibini yaptım ve bu ay hamile kaldın.4 nisanda kan değerim 584.4 çıktı 31 saat sonra 1303 cikti 11 saat sonrada 1700 cikti doktora göründüm tek kese 5+3 hamileyim dün belli oldu ama daha bebeği ve kalp atışını haftaya duyarız dedi.degerler yüksekmi sonradan ikiz oluşurmu rüyalarımda bile 2 iz 5iz görüyorum. Lütfen banada bir cevap yazarmisiniz.
Bana cevap yazacak yokmu
Öncelikle hayırlı olsun Can'ım değerlerin yüksek ama şuan için bi tahminde bulunmamız doğru olmaz Allah hayırlısını versinzi almak istedim.benim son adet tarihim 4 mart. Sonra yumurtlama takibini yaptım ve bu ay hamile kaldın.4 nisanda kan değerim 584.4 çıktı 31 saat sonra 1303 cikti 11 saat sonrada 1700 cikti doktora göründüm tek kese 5+3 hamileyim dün belli oldu ama daha bebeği ve kalp atışını haftaya duyarız dedi.degerler yüksekmi sonradan ikiz oluşurmu rüyalarımda bile 2 iz 5iz görüyorum. Lütfen banada bir cevap yazarmisiniz
Canım benim 5.haftada değerim 10.000 di öyle olunca keseyi gördü doktor o da rahmim sola basıkmış zar zor tek keseyi gördü 2 hafta sonra yani ptesi kalp atışı için gidicem yani demek istediğim burada okuduklarıma göre herkesin farklı olmuş değerleri Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bende isterim ikiz gebelik çok ama Allah'ın takdiri bekleyip görelim
Cevabın için sana çok tşk ederim.beklemek en iyisi benim hiç bir dayanağım yok ama içime doğuyor öyle. Allah hayırlısını versinCanım benim 5.haftada değerim 10.000 di öyle olunca keseyi gördü doktor o da rahmim sola basıkmış zar zor tek keseyi gördü 2 hafta sonra yani ptesi kalp atışı için gidicem yani demek istediğim burada okuduklarıma göre herkesin farklı olmuş değerleri Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bende isterim ikiz gebelik çok ama Allah'ın takdiri bekleyip görelim
Amin canım cevabim için çok ama çok tşk ederim.Allah seninde kucağına almayı nasip etsin.kalbim sizinleÖncelikle hayırlı olsun Can'ım değerlerin yüksek ama şuan için bi tahminde bulunmamız doğru olmaz Allah hayırlısını versin
Inş canım inşKiminin taaa 3 aylıkken ikiz olduğu görülmüş belki bize de öyle olur
Sağol Can'ım durumundan haberdar et biziAmin canım cevabim için çok ama çok tşk ederim.Allah seninde kucağına almayı nasip etsin.kalbim sizinle
Merhaba hanımlar. Ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldim.6+1 im şuan. Dün Dr muaynesinde tek kese içinde 2 bebis görundu.
3 yaşında yine tedavi yöntemi ile sahip olduğum kızım var şükürler olsun.
Sayfayı baştan sona okudum heyecanla.çok yabancisiyim ikiz hatta tek yumurta ikizi konusunda.
3 hafta sonra tekrar bakilacak inşallah bende sağlıkla kucağıma alabilirim yavrularıma.
Kızımı 33+5te doğurdum çok korkularım var ama kendimi Rabbim emanet ettim tabi bebeklerimi de.şuan bunlarla ilgili konusmal için çok erken sadece 12 haftaya odaklandım.
Pıhtılaşma sorunum var coraspin ve lan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Düşük önleyici jel ve folikasit birde.
Sizleri okudukça pozitif olmalıyım anladım bunu.Rabbim zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
Merhaba,hayirli olsun bebisleriniz. Sizi cok iyi anliyoruz öncelikle, ilk duydugunda insan bir suru sey düşünüyor sonra internette yazanlar vs. Ama onemli olan hicbirini dusunmeden kendine ve bebeklerine odaklanmak kesinlikle.benim tek derdim bebeklerime nasil daha iyi kilo aldiririm onlarin gelisimine nasil daha iyi katkida bulunurumdu. Benimkiler de tam olarak 32+6 da dünyaya geldiler. Cok sukur sıkıntıları olmadi 9 gun kaldilar eve geldiler. Ikizlerde kotu seyleri okumayin aklınıza getirmeyin tek diyebilecegim bu sanirim. Sormak istediğiniz olursa her zaman buraya yazin ben bebeklerden firsat buldukca giriyorum,hamile olan arkadaşlAr da yardimci olurlar her zaman.
ncelikle hayırlı uğurlu olsun Can'ım allahım kolaylık versin kucağına Almayıda nasip etsin inşallah belovedone arkadaşımızın da söylediği gibi olumsuz düşünme kesinlikle ben kendimi hep iyiye odakladım ilk Zaman'lar da ikiz olduklarını bile unutuyodumok teşekkür ederim. Sizi zaten baştan sona yüreğim ağzımda okudum maşallah sorunsuzca aldınız kucağınıza Allah bağışlasın.
Benim tek bebekle zaten 33+5 erken doğumum var o yüzden korkularım yok degil.iki bebek ve tek yumurta ikizi olunca ister istemez kaygilar başlıyor ilk hedefim 12 hafta olarak çizdim. Rabbim yardımcımız olsun inşallah ilk gebeliğimde göre daha sorunsuz olur.kötü şeyleri okumamaya çalışıyorum.çünkü yolun çok başındayım.
Tekrar teşekkür ederim sık sık girer sorular sorarım sizlere.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.şuara tek sıkıntım bulantilarncelikle hayırlı uğurlu olsun Can'ım allahım kolaylık versin kucağına Almayıda nasip etsin inşallah belovedone arkadaşımızın da söylediği gibi olumsuz düşünme kesinlikle ben kendimi hep iyiye odakladım ilk Zaman'lar da ikiz olduklarını bile unutuyodumDediğin gibi ilk hedefim 12. Haftaydı o haftayı gördük şükür darısı başına sormak istediklerini yaz buraya biz buralardayız fırsat buldukça dertleşiriz
Merhaba tekrar.
7+0 bugün. Sabah kanamam oldu hemen doktoruma gittik.kesenin on tarafında kanama alanı oluşmuş.düşük tehlikesi varmı. İğnelere başladık bugün.
Doktorum tek yumurta ikizleri ve en riskli gebelik grubu dedi.yatip istirahat edecekmisim.4. Ay da bile kanama olabilir perinatalog ile birlikte takip edeceğiz dedi.
İyi düşünmek istiyorum iyi şeyler olsun diye.
Sizinde bu gibi sıkıntılarıniz oldu mu?
Ama ama deme öyleMerhaba. Gecmis olsun insallah sorunsuz atlatirsiniz bu dönemi. Benim de sanirim 6 ya da 7. Hafta gibi kanamam olmustu.doktorum onemli bir sey degil dedi yerlesme kanamasi olarak degerlendirdi. Tabii ilk uc ay her gebelikte onemli dikkatli olmak lazim. Ikizlerde daha da fazla. Endiselenmeyin ilk uc ay yatin ve tadini cikarin hamileliginizin ve dilediginizce yatabilmenin:) su an hamilelik günlerimdeki rahatligimi ariyorum gercekten
Merhaba. Gecmis olsun insallah sorunsuz atlatirsiniz bu dönemi. Benim de sanirim 6 ya da 7. Hafta gibi kanamam olmustu.doktorum onemli bir sey degil dedi yerlesme kanamasi olarak degerlendirdi. Tabii ilk uc ay her gebelikte onemli dikkatli olmak lazim. Ikizlerde daha da fazla. Endiselenmeyin ilk uc ay yatin ve tadini cikarin hamileliginizin ve dilediginizce yatabilmenin:) su an hamilelik günlerimdeki rahatligimi ariyorum gercekten
Ama ama deme öyleben biran önce sağlıkla doğsunlar diye dua ediyorum hergün korkuyorum bişey olacak diye en geç iki haftaya alırım dedi