Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Mono dia benim ki gibi Can'ım Allah hayırlı etsin bundan sonrası çok önemli inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz sağlıcakla alırsın evlatlarını kucağına :anne::KK200:
İnşallah yaa, ona takıyordum biraz kafamı. Şimdi daha rahatım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı bağışlasın bize

B belovedone nasılsın bebişler nasıl? senin doğum haftana yaklaştıkça ben de endişeleniyorum eşime heran doğurabilirim diyorum :) doktor 22 Mayısı tarih olarak verdi kısmet.

Cok şükür canim iyiyiz,emmeleri iyice gelisti artik sut sagmaktan kurtuluyorum:) kucugum 1880 oldu buyuk 2300. Yorgunluk uykusuzluk hic onemli gelmiyor sagliklilar diye sukrediyorum sadece. Siz de korkmayin cok guzel bir sey ikiz annesi olmak kotu seylere kapatin kendinizi bebeklerinizi dusunun. 36 yi görürsün insallah canim dua edecegim sizlere de. Kilodan cok bebekelrde gelisim cok onemli Allaha sukur bizimkilrrin cok sıkıntısı olmadi 32+5 te dogmalarina rağmen normalde doktorumuz 2.5 kilo olmadan vermezmis gelisimleri iyi diye verdim dedi.
Oyle iste 18 günlük oldular bile zaman hizli:)

Çok güzel maşallah inşallah o güne kadar dururlar sıpalar :emir_bebek::emir_bebek:gerçi artık gelseler de tehlikeyi atlattın darısı başımıza inşallah
amin canım, valla kucağımıza alana kadar tetikteyiz ikiz gebelik böyle bişey. eşim de sabah mayıs başı gelir bunlar diyordu bakalım artık göreceğiz :)

Cok şükür canim iyiyiz,emmeleri iyice gelisti artik sut sagmaktan kurtuluyorum:) kucugum 1880 oldu buyuk 2300. Yorgunluk uykusuzluk hic onemli gelmiyor sagliklilar diye sukrediyorum sadece. Siz de korkmayin cok guzel bir sey ikiz annesi olmak kotu seylere kapatin kendinizi bebeklerinizi dusunun. 36 yi görürsün insallah canim dua edecegim sizlere de. Kilodan cok bebekelrde gelisim cok onemli Allaha sukur bizimkilrrin cok sıkıntısı olmadi 32+5 te dogmalarina rağmen normalde doktorumuz 2.5 kilo olmadan vermezmis gelisimleri iyi diye verdim dedi.
vay maşallah :) ne güzel büyüdüler bile. benimkilerin gelişimleri iyi çok şükür ama tabi gönlümüz 36. haftadan yana. artık nasip kısmet. senin güzel enerjin bize de geçiyor arada haber ver özletme kendini :KK66:

artik sut sagmaktan kurtuluyorum:) kucugum 1880 oldu buyuk 2300. Yorgunluk uykusuzluk hic onemli gelmiyor sagliklilar diye sukrediyorum sadece. Siz de korkmayin cok guzel bir sey ikiz annesi olmak kotu seylere kapatin kendinizi bebeklerinizi dusunun. 36 yi görürsün insallah canim dua edecegim sizlere de. Kilodan cok bebekelrde gelisim cok onemli Allaha sukur bizimkilrrin cok sıkıntısı olmadi 32+5 te dogmalarina rağmen normalde doktorumuz 2.5 kilo olmadan vermezmis gelisimleri iyi diye verdim dedi.
Ay çok güzel çok sevindim darısı başımıza inşallah arada haberlerini bekliyoruz Can'ım çok moral oluyo

Maşallah ya, arayı kapatırlar yaşıtlarıyla bi süre sonra hızlıca... Doğum yapanlar doğumu yaklaşanlar arasında kendimi o kadar yolun başında görüyorum ki, nasıl geçecek günler diye düşünüyorum kara kara:)

Maşallah ya, arayı kapatırlar yaşıtlarıyla bi süre sonra hızlıca... Doğum yapanlar doğumu yaklaşanlar arasında kendimi o kadar yolun başında görüyorum ki, nasıl geçecek günler diye düşünüyorum kara kara:)
Göz açıp kapamaya geçiyor vakit canım.. Bende başlarda senin gibi düşünüyordum.. Yolun sonuna geldim sayılır.. Sanırım mavimli ile ben sıradaki.. Rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun..

Merhaba arkadaşlar. Dün detaylı ultrasona girdik. Çok şükür herşey yolunda ama aralalarında 1 haftalık fark oluşmuş. Biri 156 gr diğeri 193 gr. Doktor ikizden ikize transfüzyon başlangıcı olabilir 2 hafta sonra fark açılmaya devam ederse belli olur dedi ve biraz olumsuz konuştu. Benim gibi olup daha sonra kiloları normale dönen var mıııı

Merhaba arkadaşlar. Dün detaylı ultrasona girdik. Çok şükür herşey yolunda ama aralalarında 1 haftalık fark oluşmuş. Biri 156 gr diğeri 193 gr. Doktor ikizden ikize transfüzyon başlangıcı olabilir 2 hafta sonra fark açılmaya devam ederse belli olur dedi ve biraz olumsuz konuştu. Benim gibi olup daha sonra kiloları normale dönen var mıııı
Aralarındaki fark çok değil ama 28. Haftaya kadar sıkı takip gerekiyor biz de eşimle her doktora gittiğimizde yüreğimiz ağzımızdaydı. İyi doktorlar bu işi ciddiye alıyor bence seninki de bu uyarıyı vermiş bilinçli olun diye. Korkmana gerek yok sadece sıkı takip gerekiyor o kadar.

Evet aralarında ki. Fark çok değilki bende de öyle oldu hep aralarında fark vardı kiloları hiç aynı olmadı şuanda da var fark doktorum ikizler de aynı kilo olmaz aralarında fark olur dedi bildiğim kadarıyla tranfüzyon Dan şüphelenmek için kilo farkının yanında suları falan da önemli

Aynı kesedeler. O yüzden sularından değil kilolarından anlaşılacak dedi doktor. Birde düşük riskim yok ama kan sulandırıcı iğne verdi doğuma kadar kullanacaksın dedi. Size de verdi mi

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım. Bilginizi almak istedim.benim son adet tarihim 4 mart. Sonra yumurtlama takibini yaptım ve bu ay hamile kaldın.4 nisanda kan değerim 584.4 çıktı 31 saat sonra 1303 cikti 11 saat sonrada 1700 cikti doktora göründüm tek kese 5+3 hamileyim dün belli oldu ama daha bebeği ve kalp atışını haftaya duyarız dedi.degerler yüksekmi sonradan ikiz oluşurmu rüyalarımda bile 2 iz 5iz görüyorum. Lütfen banada bir cevap yazarmisiniz.

Aynı kesedeler. O yüzden sularından değil kilolarından anlaşılacak dedi doktor. Birde düşük riskim yok ama kan sulandırıcı iğne verdi doğuma kadar kullanacaksın dedi. Size de verdi mi
aynı kesedeler de aralarında zar yok mu? su olayı çok önemli, benimkilerde tek kesede iki kere yattım sularından dolayı. çok şükür iyiyiz şimdi.
ben de kan pıhtılaşması sorunu var o yüzden iğne kullanıyorum.

aynı kesedeler de aralarında zar yok mu? su olayı çok önemli, benimkilerde tek kesede iki kere yattım sularından dolayı. çok şükür iyiyiz şimdi.
ben de kan pıhtılaşması sorunu var o yüzden iğne kullanıyorum.
Ayni kesede aralarında zar yok. Mono mono yani. Doktor Sulari iyi dedi. Kan pıhtılaşma sorunu da yok niye iğne verdi anlamadım.

X