- 23 Nisan 2016
- 34
- 13
- 36
-
- Konu Sahibi belovedone
Akciğer kısmını atlatırlarsa hiçbişe olmaz inşallah sıkma hıc canını dua et bol bolNe kadarlık derken kilo? Biri 779 gram biri 766 minicikler
Kasılmaların doğumun olduğu günmü başladı sadece yoksa onun öncesinde varmıydı.Kasılmalar başladı hastaneye gittik. Açılman yok serum takar göndeririz dediler yarım saat geçmeden kenidmi doğumhanede buldum. Ev taşıdım bu ara ondan yoruldum kesin. Çok iş yapmadım (eşim yaptırmadı ) Aslında ama işte...
Doğumun olduğu gün sabah başladı o ara ev taşıdım yoruldum heralde dedim sonra daha da arttı. Hastaneye gittim. Dedi ki doktorlar açılma yok ama erken doğum her ihtimale karşı olabilir serum taktılar işte kasılma biraz hafifledi sonra birden bi acı hissettim afedersin ama doğum başlamışKasılmaların doğumun olduğu günmü başladı sadece yoksa onun öncesinde varmıydı.Kusura bakma Böyle soruyorum ama benim de kasılmalarım var o sebepten
Mesajı 1 saat önce atmışsın şuan nasılsın?Kasılmaların doğumun olduğu günmü başladı sadece yoksa onun öncesinde varmıydı.Kusura bakma Böyle soruyorum ama benim de kasılmalarım var o sebepten
Benim kasılmalar bugüne özgü degil Can'ım 15. Haftamdan buyana hep var Korkuyla geçiriyorum günlerimi bu günlerimize de şükürMesajı 1 saat önce atmışsın şuan nasılsın?
Normal mi doğdular sezaryen miDoğumun olduğu gün sabah başladı o ara ev taşıdım yoruldum heralde dedim sonra daha da arttı. Hastaneye gittim. Dedi ki doktorlar açılma yok ama erken doğum her ihtimale karşı olabilir serum taktılar işte kasılma biraz hafifledi sonra birden bi acı hissettim afedersin ama doğum başlamış
İlaçla sancımı kesmeye çalıştılar ama benimkiler inatçı çıktı. Normal doğum olduNormal mi doğdular sezaryen mi
Şuan ki sıkıntıları ne sadece ciğer gelişimi mi daha büyük bi sorun yoktur inşallah Allah onları sana bağışlasınİlaçla sancımı kesmeye çalıştılar ama benimkiler inatçı çıktı. Normal doğum oldu
Doktorların dediğine göre ses ve ışığa tepki verip refleks (gıdıkalyınca ayak çekme vs) konusunda sıkıntıları yokmuş fakat kalp atışları zayıfmış bide ciğer onun dışında her şey yolunda diyorlarŞuan ki sıkıntıları ne sadece ciğer gelişimi mi daha büyük bi sorun yoktur inşallah Allah onları sana bağışlasın
Maşallah maşallah çok güçlüler sen bizi durumlarından haberdar et Can'ımDoktorların dediğine göre ses ve ışığa tepki verip refleks (gıdıkalyınca ayak çekme vs) konusunda sıkıntıları yokmuş fakat kalp atışları zayıfmış bide ciğer onun dışında her şey yolunda diyorlar
Çok geçmiş olsun, inşallah bir sonraki gidişinde yok etmiş olur Rabbim tüm olumsuzluklarıKızlar merhaba bende 10 haftalık tek yumurta ikizlerine hamıleyım ve 3 gün önce gittiğim kontrolde bebeklerden birinde sıvı toplanması tıp adıyla kistik higroma görüldü ve ben cok korkuyorum önumuzdekı hafta tekrar gıdıcem nolur dua edın banada
Canım selam, öncelikle hayırlı olsun bebişlerin, inşallah sonunu sağlıkla sorunsuz bir şekilde görürsün :)Merhaba benim 3 yaşında birde kızım var yatmak gerçekten sıkıcıannem bende yoksa mümkün değil dinlenmek evin içinde.
Şuan kaç haftalik siniz? Perinatalog ile ilk randevu kaçıncı haftada oluyor ben 9. Haftada kendi drma gideceğim. O yönlendirecek sanırım bizi.
Birde kese içinde zar olup olmadığı ne zaman belli olacak?
Çok sordum hakkınızı helal edin
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah bu süreci sağlıkla atlatır hayırlısıyla kucağımıza alırız miniklerimizi.Canım selam, öncelikle hayırlı olsun bebişlerin, inşallah sonunu sağlıkla sorunsuz bir şekilde görürsün :)
Ben de tüp bebek tedavisiyle tek yumurta ikizlerine hamileyim. Tüp bebek doktorum beni çok korkuttu ilk öğrendiğimizde direk risklerden bahsetti. Ama ben ilk günden beri olumsuzu görmeden üzülmicem düşünmicem diye şartladım kendimi.
Kendine iyi bir perinatalog bul dediği için doktor, 8+5 te ben ilk perinatalog randevumu gerçekleştirdim ve aradaki zar da o zaman görüldü. Sonrasında ayda bir bana ayda bir kadın doğuma gideceksin dedi perinatalog. Yani 15 günde bir doktora gidiyorum sırayla.
Geçen hafta da ikili test yaptık, ayrıntılı ultrasonla baktı perinatalog. Ölçümler iyiydi, aslında kan vermicektim ama senin hormon değerlerine bakıcam ona göre aspirin başlıcaz dedi.
Aspirin gerek kalmadı sonuca göre, risk de gayet iyi dedi. Tek sorun birinin diğerine göre kalbinin fazla atması, biri verici olmaya başlamış olabilir dedi. Transfüzyon olayını okuduysanız duymuşsunuzdur.
Haftaya kadın doğum kontrolüm var, kalpler eşit atsın diye dua ediyorum şu an ve kesinlikle olumsuzu düşünmüyorum. İnşallah her şey iyi gidecek, Rabbim büyük..
Kızlar Nolur dua edin bana sabırsız iki Kıza hamileymişim. 25 haftalık olduk yeter Biz burda durmayız dediler ve daha ciğerleri bile gelişmemişken dünyaya geldiler. Doktor her şeye hazırlıklı olun dedi.
Ben de İstanbul dayım. Tanıdığın bir doktorsa ilk etapta ona git bence, sonra gerekirse değiştirirsin.Canım çok teşekkür ederim. İnşallah bu süreci sağlıkla atlatır hayırlısıyla kucağımıza alırız miniklerimizi.
Bende şuan tüp bebek doktoruma gidiyorum 3 haftada 1.haftaya kontrolümüz var sanırım artık bizi de bir perinataloga yönlendirir çünkü bugün 9. Haftaya girdik.
Bende perinatalog arayisindayim.ilk hamileligimde 2 kez gittiğim bir perinatalog vardı ama çok pahalı gelir diye düşünüyorum.fikrim değişmezse eğer ona gideceğim şimdilik.
Kanamam oldu kesildi.şuan kahverengi lekelenmem var.doktorum normal olduğunu söyledi.
Sen hangi şehirdesin? Ben istanbuldayim.
Bende olumlu düşünmeye çalışıyorum. İnşallah sonu güzel olsun Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bulantilar beni mahvediyor. Annem gidip gelmese mahvolmustum.ama geçecek kendimi böyle teselli ediyorum. Cevap içi de teşekkür ederim.
Can'ım nasılsın bebişler Nasıl iyilerdir inşallahDoğumun olduğu gün sabah başladı o ara ev taşıdım yoruldum heralde dedim sonra daha da arttı. Hastaneye gittim. Dedi ki doktorlar açılma yok ama erken doğum her ihtimale karşı olabilir serum taktılar işte kasılma biraz hafifledi sonra birden bi acı hissettim afedersin ama doğu
Kaç haftalıksın Can'ımKızlarr bugün doktor kontrolum vardı. Doktor amniyon sıvının en üst seviyenin bi altında olduğunu söyledi. Biraz fazla gibi dedi. bi çok sebebi olabiliyormuş endişelendim. Durumu benim gibi olup suyu normale dönen
21+3 haftalık canımKaç haftalıksın Can'ım