Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Kasılmaların doğumun olduğu günmü başladı sadece yoksa onun öncesinde varmıydı. Kusura bakma Böyle soruyorum ama benim de kasılmalarım var o sebepten

Kasılmaların doğumun olduğu günmü başladı sadece yoksa onun öncesinde varmıydı. Kusura bakma Böyle soruyorum ama benim de kasılmalarım var o sebepten
Doğumun olduğu gün sabah başladı o ara ev taşıdım yoruldum heralde dedim sonra daha da arttı. Hastaneye gittim. Dedi ki doktorlar açılma yok ama erken doğum her ihtimale karşı olabilir serum taktılar işte kasılma biraz hafifledi sonra birden bi acı hissettim afedersin ama doğum başlamış

Normal mi doğdular sezaryen mi

Şuan ki sıkıntıları ne sadece ciğer gelişimi mi daha büyük bi sorun yoktur inşallah Allah onları sana bağışlasın
Doktorların dediğine göre ses ve ışığa tepki verip refleks (gıdıkalyınca ayak çekme vs) konusunda sıkıntıları yokmuş fakat kalp atışları zayıfmış bide ciğer onun dışında her şey yolunda diyorlar

Maşallah maşallah çok güçlüler sen bizi durumlarından haberdar et Can'ım

Çok geçmiş olsun, inşallah bir sonraki gidişinde yok etmiş olur Rabbim tüm olumsuzlukları

Canım selam, öncelikle hayırlı olsun bebişlerin, inşallah sonunu sağlıkla sorunsuz bir şekilde görürsün :)
Ben de tüp bebek tedavisiyle tek yumurta ikizlerine hamileyim. Tüp bebek doktorum beni çok korkuttu ilk öğrendiğimizde direk risklerden bahsetti. Ama ben ilk günden beri olumsuzu görmeden üzülmicem düşünmicem diye şartladım kendimi.
Kendine iyi bir perinatalog bul dediği için doktor, 8+5 te ben ilk perinatalog randevumu gerçekleştirdim ve aradaki zar da o zaman görüldü. Sonrasında ayda bir bana ayda bir kadın doğuma gideceksin dedi perinatalog. Yani 15 günde bir doktora gidiyorum sırayla.
Geçen hafta da ikili test yaptık, ayrıntılı ultrasonla baktı perinatalog. Ölçümler iyiydi, aslında kan vermicektim ama senin hormon değerlerine bakıcam ona göre aspirin başlıcaz dedi.
Aspirin gerek kalmadı sonuca göre, risk de gayet iyi dedi. Tek sorun birinin diğerine göre kalbinin fazla atması, biri verici olmaya başlamış olabilir dedi. Transfüzyon olayını okuduysanız duymuşsunuzdur.
Haftaya kadın doğum kontrolüm var, kalpler eşit atsın diye dua ediyorum şu an ve kesinlikle olumsuzu düşünmüyorum. İnşallah her şey iyi gidecek, Rabbim büyük..

Kızlarr bugün doktor kontrolum vardı. Doktor amniyon sıvının en üst seviyenin bi altında olduğunu söyledi. Biraz fazla gibi dedi. bi çok sebebi olabiliyormuş endişelendim. Durumu benim gibi olup suyu normale dönen var mi

Kızlarr bugün doktor kontrolum vardı. Doktor amniyon sıvının en üst seviyenin bi altında olduğunu söyledi. Biraz fazla gibi dedi. bi çok sebebi olabiliyormuş endişelendim. Durumu benim gibi olup suyu normale dönen var mi

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah bu süreci sağlıkla atlatır hayırlısıyla kucağımıza alırız miniklerimizi.
Bende şuan tüp bebek doktoruma gidiyorum 3 haftada 1.haftaya kontrolümüz var sanırım artık bizi de bir perinataloga yönlendirir çünkü bugün 9. Haftaya girdik.
Bende perinatalog arayisindayim.ilk hamileligimde 2 kez gittiğim bir perinatalog vardı ama çok pahalı gelir diye düşünüyorum.fikrim değişmezse eğer ona gideceğim şimdilik.
Kanamam oldu kesildi.şuan kahverengi lekelenmem var.doktorum normal olduğunu söyledi.
Sen hangi şehirdesin? Ben istanbuldayim.
Bende olumlu düşünmeye çalışıyorum. İnşallah sonu güzel olsun Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bulantilar beni mahvediyor. Annem gidip gelmese mahvolmustum.ama geçecek kendimi böyle teselli ediyorum. Cevap içi de teşekkür ederim.

Kızlar Nolur dua edin bana sabırsız iki Kıza hamileymişim. 25 haftalık olduk yeter Biz burda durmayız dediler ve daha ciğerleri bile gelişmemişken dünyaya geldiler. Doktor her şeye hazırlıklı olun dedi.

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. İçinizi ferah tutun.ben ilk kızımı 33 haftalık doğurdum. Benimle aynı akşam doğum yapan doktor bir bayan vardı 25 haftalık doğum yapmıştı.kızımı kuvözde görmeye giderken hep gözüm o minik yavrudaydi.pamuklara sarmislardi.evet minikler ama dayanıklar.yiyecek ekmeği varsa inanın onlar iyi olacaklar.
Sizin içi dua ediyorum inşallah kavuşacaksiniz sağlıkla sıhhatli inanıyorum.

Ben de İstanbul dayım. Tanıdığın bir doktorsa ilk etapta ona git bence, sonra gerekirse değiştirirsin.
İnşallah sağlıkla bitircez bu süreci, Allah yardımcımız olsun :)

Can'ım nasılsın bebişler Nasıl iyilerdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…