Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Bana yat demedi kasılmam olmasına rağmen ben kendim böyle rahat ettiğim için yatıyorum yatabildiğim kadar ama bazen doktoruma sinir oluyorum bu tarz şeyleri duyunca
her doktor başka şekillerde tedbir alıyor doktoruna güveniyorsan sorun yok bence. benim bebişlerin sularında sıkıntı falan da vardı mecburen yattım canım.

her doktor başka şekillerde tedbir alıyor doktoruna güveniyorsan sorun yok bence. benim bebişlerin sularında sıkıntı falan da vardı mecburen yattım canım.
Anladım Can'ım Allah sağ salim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah haberleşelim yine

Merhaba kızlar nasılsınız?
Size bir sorum olacaktı, benim ilk gebeliğim tek yumurta ikiziydi. ne yazık ki 8. haftamda kaybettm
simdi yeniden hamileyim, kesem göründü ve gebelik haftama göre 1 hafta büyük. sizce yine ikiz olabilir mi?

Selamlar, ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tek embriyo transfer edildi ama ikiye bölünmüş. Geçen haftaki kontrolümde 7+4 te ikiz olduğunu öğrendim. Tüp bebek doktorum 10-12 gün sonra perinatalog a git dedi, amniyon kesesi tek mi çift mi görmek için. Kadın Doğum doktoru mu aradım, o da o kadar bekleme diyor. 8+3te perinatalog a randevu aldırdı. Sizce o kadar erken belli olur mu, boşa mı gitmiş olurum, 1 hafta erteleyeyim mi?

Selam Can'ım öncelikle hayırlı uğurlu olsun petinotolok için neden bu kadar acele ediyorlar pek anlayamadım ben ilk perinotolok muayeneme 13. Haftamda gitmiştim kadın doğum doktorum o hafta için randevu aldırdı

Merhaba Can'ım yardımcı olmayı çok isterdim ama bi Bilgim yok bu konuda mesajı yazalı da baya olmuş yeni gördüm belli oldumu ikizmiymiş ?

Selam Can'ım öncelikle hayırlı uğurlu olsun petinotolok için neden bu kadar acele ediyorlar pek anlayamadım ben ilk perinotolok muayeneme 13. Haftamda gitmiştim kadın doğum doktorum o hafta için randevu aldırdı
Ben de anlamıyorum ki, iki doktor gitmem yönünde yorum yaptı, bilemiyorum napcağımı

Ben 12. Haftada gitmiştim perinataloga. Doktorum o zaman uygun görmüştü ilk detaylı ultrason için. Daha öncesinde ne gerek var anlamadım.

Tek yumurta, zaten tedaviyle oldu tek embriyo transfer edilmişti çift olma ihtimali yok
Valla Can'ım ben 13. Haftaya kadar normal kadın doğumcuya gittim muayeneye o anladı aralarında zar olup olmadığını 13. Hafta da perinotoloğa gittim oda dedi hatta Züleyha Hanım doğru söylemiş aralarında zar var tek plesenta keseler ayrı diye işte oda 13. Hafta da bakılması gereken şeylere bakmıştı ense kalınlıkları vs

Benim perinotolok da çok pahalıydı maalesef
Sigortam var bi kısmını karşılayacak ama yine de pahalıya gelecek, en azından daha erkenden giderim bebekleri görmüş olurum diyorum bir yandan :) bir de erkenden konuşmuş oluruz bi yol haritası çizerim diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…