Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

çıkış tarihi belli mi bişey dedi mi doktorlar? bir de iki kere mi ciğer geliştirici kullanmıştın? ben henüz vurdurmadım 29. haftanın içindeyim.

Henüz tarih vermediler canim ama iyiye gittiklerini soylediler cok kalmayacaklar gibi gorunuyor belki 15 gun kadar bakalim.
Bana ystis yapildigi zaman vuruldu tek dozdu diye hatirliyorum

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim. Yarın doktor kontrolümuz var inşallah gUzel seyler Duyariz. Sizde yavrularıniza kavusmussunuz. Rabbim güzel bi ömür nasip etsin. Darısı basimiza

ş
maşallah Can'ım çok iyi bi haftadasın inanırmısın şuan tek umudum 30. Haftaya gelebilmek
Benim de öyleydi. Önce 28. Hafta için dua ediyordum sonra 32 için oldu. Yavaş adımlarla ilerliyoruz. Bende de kasılmalar oldu o haftalarda. Yat hiç kalkma. Bir de doktor bana proluton depot iğne yazdı haftada bir. 24. Haftadan beri kullanıyorum. Sancılarıma iyi geldi.

Bana iğne falan vermedi neden acaba Can'ım senin sadece kasılma mı vardı nst de sancı da çıktımı belki sancın çıkmıştır ondan dolayı vermiştir ne işe yarıyo o İğne

Can'ım sen ne kadar süredir yatıyorsun vE ne derecede bi yatma mesela hiç dışarı çıkıyormusun merdiven falan iniyomusun yada hiç kalkmadan sadece yemek ve lavabo ihtiyacı için mi kalkıyorsun

Bana iğne falan vermedi neden acaba Can'ım senin sadece kasılma mı vardı nst de sancı da çıktımı belki sancın çıkmıştır ondan dolayı vermiştir ne işe yarıyo o İğne
Yok nstde bişey çıkmadı. Bu iğne bebeğin tutunmasını sağlıyor.

Can'ım sen ne kadar süredir yatıyorsun vE ne derecede bi yatma mesela hiç dışarı çıkıyormusun merdiven falan iniyomusun yada hiç kalkmadan sadece yemek ve lavabo ihtiyacı için mi kalkıyorsun
İki aydır yatıyorum canım. Sadece hastane için dışarı çıkıyorum. Evde dolaşıy morum tabi ama hiç yormuyorum kendimi. Eşim yapıyor yemeği falan. Merdiven çıkma demişti doktorum ben de çıkmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…