• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek yumurta ikizleri

pkoli vaka

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
7
1
6
32
Herkese selam tek yumurta ikizleri ne hamileyim ve burda hiç bilgi olmadığını nette ise o kadar kötü şeyler yazmışlar ki aslında öyle olmadığını anlatmak ve ne kadar özel bir hamilelik 300 gebeden 1 olduğunu anlatmak süreci sizlerle paylaşmak için bu başlığı açıyorum toplanalım 💜

Herkese selam tek yumurta ikizleri ne hamileyim ve burda hiç bilgi olmadığını nette ise o kadar kötü şeyler yazmışlar ki aslında öyle olmadığını anlatmak ve ne kadar özel bir hamilelik 300 gebeden 1 olduğunu anlatmak süreci sizlerle paylaşmak için bu başlığı açıyorum toplanalım 💜
Merhaba. Ben de bugün öğrendim 8. Haftamdayım. Şok geçirdim ikiz olduğunu duyunca. Şu anda iki bebek arasında oluşması gereken zar görünmüyor, sizin oluştu mu acaba kaçıncı hsftadasınız? Dediğiniz gibi internete baktıkça korkularım arttı .

Merhaba. Ben de bugün öğrendim 8. Haftamdayım. Şok geçirdim ikiz olduğunu duyunca. Şu anda iki bebek arasında oluşması gereken zar görünmüyor, sizin oluştu mu acaba kaçıncı hsftadasınız? Dediğiniz gibi internete baktıkça korkularım arttı .
Merhabalar kusura bakmayın şimdi gördüm msjinizi. Benimde 10 hafta da falan göründü arkadaki zar Allah sağlıkla almayı nasip etsin ben zor bir sürec 6. Haftamdan beri kanamam var siz kaç haftalık oldunuz her şey yolundadır umarım🌼

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 beta hcg değeriniz kaçtı

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 beta hcg değeriniz kaçtı
Benim aslında o kadar yüksek değildi hatta dişim apse yaptı o zaman öğrendim reglime 4 gün vardı 154 dü hep kananam oldu hamilelik boyunca onun kontrolü için giderken öğrendim 10. Haftada ikiz olduğunu 😅

Back
X