• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEk yumurta ikizleri (monokoryonik diamniyotik) gebelik yaşayanlar

Çok sevindim Can'ım Allah kucağına Almayıda nasip eder inşallah bana biraz bilgi verirmisin yani burda bahsedilmiş biraz aralarında zar olması olmaması falan çok karmaşık geliyo bunlar bana

Seninki hakkinda doktorun ne dedi? Zar var mi yok mu onu söyler. Monokoryonik monoamniyotik ise tek plesanta tek kese icinde demek bebekler. Ama aralarinda ayiran bir zar varsa diamniyotik monokoryonik oluyor. Yani iki ayri amniyo sivisi icinde olmus oluyorlar biraz daha rahat digerlerine göre.

Seninki hakkinda doktorun ne dedi? Zar var mi yok mu onu söyler. Monokoryonik monoamniyotik ise tek plesanta tek kese icinde demek bebekler. Ama aralarinda ayiran bir zar varsa diamniyotik monokoryonik oluyor. Yani iki ayri amniyo sivisi icinde olmus oluyorlar biraz daha rahat digerlerine göre.
Benim ki daha belli degil Can'ım on gün sonra gidicem doktora şuan 7 haftalık

Sezaryen için mi gün verdi? Kacinci haftada alacak? Biz de 16 haftaligiz. Henüz bir sey demedi dogum için. Durumu takip edecegiz hep dedi ona göre. Sizin de mono mono mu? Zar var mi yoksa?
Aralarında zar var canm riski sadece kan transfüzyonu yapilme ihtimali Dedi o da ilerleyen haftalarda bi ihtimal oluuomuş bütün tek yumurta ikizlerinde değil sezeeyan olacak evet dr bana 31 mart 4 nisan arası bi sorun olmazsa alabileceğini söyledi

Monokoryonik diamniyotik Benim 34. Hafta için almayı planlıyor dr bakalım hayırlısı :)

Evet yapışık olmayacak demişti bana dr ben zar var dediğin de zar ne falan diye sormuştum sen nerde gidiyoaun hastaneye canm

Geçmiş olsun Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama her şeyi araştırıp kafana takma aklına yakılanları bi kağıda yaz dr sor en doğru bilgiyi o verir ben hep yazıyorum

Evet yapışık olmayacak demişti bana dr ben zar var dediğin de zar ne falan diye sormuştum sen nerde gidiyoaun hastaneye canm

O yapisik olması durumu en başta belli oluyor zaten. İki tane ayrı bebek görülünce sıkıntı olmuyor. Allah hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bende de tek yumurta ikizi var ama üçüz hamileyim 26. haftadayım doktorlar hep risklerden bahsediyor korkutuyorlar insanı.Birkaç doktora gittim redüksiyon önerdiler ama yaptırmamaya karar verdim. güçlü olmak gerekiyor iyi bir doktorla aşılabilir diyorum.
Lutfen goeuselum bende sizin gibitim ve antalyadayim

herkese merhaba. 12 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. free cell denen su pahali kan testlerinden yaptiran var mi acaba? 2 li testin karisabilecegi bilgisini veriyorlar.

Benim bebiklerimde tek yumurta ikizi ve onları ayıran incecik bir zar var önce o zarı göremediler ve tehlikeli olduğunu söylediler...2 gün sonra başka bir Dr a gittim oda zarı gördü .simdi o zarın olması iyi birsey mi değil mi. Ilk gittiğimde çok korkuttular zar yok diye...

Benim bebiklerimde tek yumurta ikizi ve onları ayıran incecik bir zar var önce o zarı göremediler ve tehlikeli olduğunu söylediler...2 gün sonra başka bir Dr a gittim oda zarı gördü .simdi o zarın olması iyi birsey mi değil mi. Ilk gittiğimde çok korkuttular zar yok diye...

Back