MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi MahidevranSultan
merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı ikiz olma durumu varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
bu hafta gittik ulstrasonda 6+6 göründü tek bebeişmiş ama detaylıda bakarız haftaya dedi 8.6 mm cıktıIki ölçüm yapmiş yani iki bebek görmüş olmalı doktorunuz bilgi vermedimi ikiz vs diye normalde söylemesi lazimdi.
maiaşşah saglıkla kucagınıza alırsınız inşallhBende 9 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim inşallah saglikla kucagimiza aliriz.
teşekür ederimEvde olsaydım bakardım ultrason kağıtlarına annemde kaliyorum şuan
Bende bugün öğrendim tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu siz nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik acabaHiç yok mu
Merhaba bende kabızlik var şuan ve midemde aşırı guruldamalar kazınmalar sürekli bir şeyler yemeye çalısıyorum az az ve sık sık olarakBende bugün öğrendim tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu siz nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik acaba
Doktor beni biraz tedirgin etti çok korktum riskli gebelikmiş sizin doktorunuz nasıl bilgi veriyorMerhaba bende kabızlik var şuan ve midemde aşırı guruldamalar kazınmalar sürekli bir şeyler yemeye çalısıyorum az az ve sık sık olarak
Tek yumurta ikizleri evet riskli o yuzden sık takip ve perinatoloji takibi gerekiyor doktorum benide bilgilendirdi olasi durumlardan ama illa olacak diye bir sey yok tabiki olasi seyleride söylemek durumundalar. Biz iyi düşünelim iyi olsun inşallah bu ctesi de perinalojide ikili tarama testine gideceğim.Doktor beni biraz tedirgin etti çok korktum riskli gebelikmiş sizin doktorunuz nasıl bilgi veriyor
Güzel sonuçlarla karşılaş inşallahTek yumurta ikizleri evet riskli o yuzden sık takip ve perinatoloji takibi gerekiyor doktorum benide bilgilendirdi olasi durumlardan ama illa olacak diye bir sey yok tabiki olasi seyleride söylemek durumundalar. Biz iyi düşünelim iyi olsun inşallah bu ctesi de perinalojide ikili tarama testine gideceğim.
Bende 9 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim inşallah saglikla kucagimiza aliriz
Merhaba doğum oldumu tek yumurta ikizlerde nelere dikkat etmeliyiz ben de İstanbul da oturuyorum yardımcı olursanız sevinirimBende 9 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim inşallah saglikla kucagimiza aliriz.
Merhabalar perinalojide il ilçe nereye gidiyorsunuz kaç aylık hamililik?Tek yumurta ikizleri evet riskli o yuzden sık takip ve perinatoloji takibi gerekiyor doktorum benide bilgilendirdi olasi durumlardan ama illa olacak diye bir sey yok tabiki olasi seyleride söylemek durumundalar. Biz iyi düşünelim iyi olsun inşallah bu ctesi de perinalojide ikili tarama testine gideceğim.
Merhabalar perinalojide il ilçe nereye gidiyorsunuz kaç aylık hamililik?
Sizinde tek yumurta ikizi mi perinatoloji bölüme gidiyor sunuz?Merhaba istanbul medipol çamlıcaya gidiyorum 13 haftalik hamileyim
Sizinde tek yumurta ikizi mi perinatoloji bölüme gidiyor sunuz?