- 30 Ekim 2019
- 359
- 617
- 30
-
- Konu Sahibi Bakbideburdan
artık 2 uyku uyumaz bana kalırsa. Öğleden sonra bir kez uyut uzun uyur yeter.Gündüzleri tek uykuya kaç aylıkken geçtiniz ? Şuan 15 aylık. Gündüz 2 uykusu var.
Var, benimkiler öyleydi.Bebeğim 13 aylık ve 3 gündür tek uyku yapıyor. İkinci uykuya direniyor ve uyumuyor. Bu aylarda bebeği tek uyku uyuyan var mı?
4 gündür tek uyku yapıyoruz. Akşam kaçta yatarsa yatsın sabah 5:30-6 da ayakta. 10 da da yatsa 7 de de yatsa sabah aynı saatte ayakta. İki uyku yapınca akşam 10 u buluyordu uyuması, tek uykuyla birlikte akşam 7:30 da uyuyor.Kızım 11 aylıktı tek uykuya geçtik mecbur. Uyumak istemiyordu çünkü. Şuan 2.5 yaşında hala tek uyku devam ediyoruz. Günler dahada kısalınca tamamen bırakıcaz gündüz uykusunu. Tamamen çocuğa bağlı. Kızımda benim gibi uyku düşkünü değil hiç. Sizde kendi çocuğunuzunkini kimseyle kıyaslamayın. Bende tek uykuya geçince laf etti herkes çok erken diye. Ama düzenimiz oturdu tek uykuya geçince. Yaşından beri akşam 9, sabah 7.5 uyku saatimiz. Hiç değişmedi düzenimiz.
Akşam 9 dediğim de yatağa giriş saati. Kendisi uyuyor. Bazen 10 bazen 10.30 buluyor uyuması ama ben yanında olmuyorum. Tek uyuyor. Kameradan bakıyorum. Oynuyor, Konuşuyor, yorulunca uyuyor. Uyku eğitimi olayları çok değiştiriyor.4 gündür tek uyku yapıyoruz. Akşam kaçta yatarsa yatsın sabah 5:30-6 da ayakta. 10 da da yatsa 7 de de yatsa sabah aynı saatte ayakta. İki uyku yapınca akşam 10 u buluyordu uyuması, tek uykuyla birlikte akşam 7:30 da uyuyor.
akşam uykusu kaçta?Bebeğim 13 aylık ve 3 gündür tek uyku yapıyor. İkinci uykuya direniyor ve uyumuyor. Bu aylarda bebeği tek uyku uyuyan var mı?
Valla dilimi ısırayım 7:30 da.akşam uykusu kaçta?
gec bir saat de degil. benimkiler gec yattiklarinda gunduz uykusu uyumazlardi. ögle uykusundan önce yormayi denedin mi? oyunlari fazlalastirip uyuturdum öyle alistilar. kizim 3 yasina giricek hala uyuyor gunduzleriValla dilimi ısırayım 7:30 da.
Gündüz uyuyor ama bir kaç gündür tek uyku uyuyor. Şu azı dişler belki ondandır. Dişten önce iki uyku yapar ve gündüz uykusu gayet düzenliydi. Ama dişten sonra ikinci uykuyu zar zor uyuyup ikinci uykudan sonra gece geç yatmaya başladı. Geç yatsa da kalkış saati hiç değişmedi. Şimdi kendi kendine tek uykuya geçti ve akşam erken yatıyor. Erken yattığı için buna da razıyımgec bir saat de degil. benimkiler gec yattiklarinda gunduz uykusu uyumazlardi. ögle uykusundan önce yormayi denedin mi? oyunlari fazlalastirip uyuturdum öyle alistilar. kizim 3 yasina giricek hala uyuyor gunduzleri
aa diş problemi varmiş annesi. masallah yine öyle diyelim gece uykusuna bisey olmasin. düzelir belki dedigin gibi erken yatmasi senin icin iyi aslinda. :)Gündüz uyuyor ama bir kaç gündür tek uyku uyuyor. Şu azı dişler belki ondandır. Dişten önce iki uyku yapar ve gündüz uykusu gayet düzenliydi. Ama dişten sonra ikinci uykuyu zar zor uyuyup ikinci uykudan sonra gece geç yatmaya başladı. Geç yatsa da kalkış saati hiç değişmedi. Şimdi kendi kendine tek uykuya geçti ve akşam erken yatıyor. Erken yattığı için buna da razıyımGün içinde yoruluyor çünkü yeni yeni yürüme alıştırmaları yapıyor.
Sağol aslında iki gece üst üste ağladı calpol verdik uyudu. Azı dişler çok zor çıkıyor bir çıkamadıaa diş problemi varmiş annesi. masallah yine öyle diyelim gece uykusuna bisey olmasin. düzelir belki dedigin gibi erken yatmasi senin icin iyi aslinda. :)