18 aylık çocugum az uyuyor

Ben de çocukları uyur uyumaz uyuyorum aslında bu yuzden de misafir alamıyorum ya da gidemiyorum sadece kendi ailemi kabul ediyorum(onlar erken gidiyor)hayattan koptum resmen hadi düzelir daha gec yatar gec kalkar dedim ama yok elalemin cocukları gec yatar öğlen kalkar benimki erken yatar sabah 6 30 da ayakta masallah
İyi de bizde böyleyiz çocuk 06:30 da kalkacak ki öğlen uykusu yapsın . 06:30 da kalkıyorsa şükür edin 05:30 gördüm ben

Benim oğlum 5 yaşında şuan ve kimseye misafir gitmiyorum kimseyi de oğlum uyumadan eve kabul etmiyorum çocuk büyütüyoruz böyle olmalı zaten çocuk düzen kuracak büyüyecek

Ben de çocukları uyur uyumaz uyuyorum aslında bu yuzden de misafir alamıyorum ya da gidemiyorum sadece kendi ailemi kabul ediyorum(onlar erken gidiyor)hayattan koptum resmen hadi düzelir daha gec yatar gec kalkar dedim ama yok elalemin cocukları gec yatar öğlen kalkar benimki erken yatar sabah 6 30 da ayakta masallah
Siz bebeğin az uyumasından değil erken uyanmasından şikayetçisiniz :) verimli bir gece uykusu uyuyorsa erken kalkar yapacak bir şey yok benim kızım da öyle. Her çocuk aynı değil çok nadir olur öğlene kadar uyuyan çocuk ki bence o kadarı da iyi değil. Geçen gece kaka yaptığı için uykusu bölündü o gün 8.30’da uyandı mesela, onun dışında 7 dedik mi ayaktayız.

Cocugunuz evin icinde yorulmadigindan gece 10 da uyuyor olabilir. Normalde 18 aylik cocuklar aksam 7-8 civari uyumasi lazim. En azindan bizim kres ogretmenimiz oyle demisti. Yoksa gun icerisinde asiri yorgun oluyorlar. Haftasonlari ben de cocuklari oglen uykusundan kalktiktan sonra mutlaka oyun parkina goturuyorum 1-2 saat ki yorulsunlar iyice diye. Evin icinde oyun oynamak yorucu bir aktivite degil.
Hic birsey yapamiyorsam disari cikarip yurutuyorum 1 saat. cocugunuzu yormaniz lazim.
Sabah kalkis saati bana cok normal geldi. Benimkiler aksam 8-8:30 civari uyuyorlar ve sabah 7de kalkiyorlar. 23 ayliklar.

Bence
Aslında 9.30 gibi yatırmayı düşünüyordum ama daha erken kalkar korkusuyla saat 10 gibi yatırdım Ay ne bileyim bu internette söylenen uyku saatleri yalan Bence 18 aylık bebeğin gece 10 saat uyuması gerekir diyor Nerede 10 saat duysa Ben o gün halay çekerim😆😆 Hem bir de akşam 8.00'de gece 5'te Garanti kalkarız herhalde😅🤣
Haklısınız 7-8 gibi uyansa neyse 6.30 da erken bende millleti anlamıyorum hele işe gitmiyorsa anne 6.30 ta ayakta ne işleri var bana da onların aaa cok bile uyuyor sizde gariplik demeleri garibime gitti.herkesin kendi fikri tabi de 9.30 uyusun 7.30 uyansın ne güzel olurdu .cocukla ve evle ilgilenen anneye 8 saat bazen yetmiyor canınızı sıkmayın .yorgunluk vs etkiler. Benımde bebegim öğle uykusu istemiyor hopluyor zıplıyor cok enerjik .bir kac kez salladım uyusun diye dişten dolayı huysuzdu .sallamadan uyuyurdum şimdi sallanmak istiyor .bende bakayım dedim annelere .ooo onlara hiç bulasmayayım fikirler pek uyusmadı 😂🤭

Bence
Aslında 9.30 gibi yatırmayı düşünüyordum ama daha erken kalkar korkusuyla saat 10 gibi yatırdım Ay ne bileyim bu internette söylenen uyku saatleri yalan Bence 18 aylık bebeğin gece 10 saat uyuması gerekir diyor Nerede 10 saat duysa Ben o gün halay çekerim😆😆 Hem bir de akşam 8.00'de gece 5'te Garanti kalkarız herhalde😅🤣
Haklısınız 7-8 gibi uyansa neyse 6.30 da erken bende millleti anlamıyorum hele işe gitmiyorsa anne 6.30 ta ayakta ne işleri var bana da onların aaa cok bile uyuyor sizde gariplik demeleri garibime gitti.herkesin kendi fikri tabi de 9.30 uyusun 7.30 uyansın ne güzel olurdu .cocukla ve evle ilgilenen anneye 8 saat bazen yetmiyor canınızı sıkmayın .yorgunluk vs etkiler. Benımde bebegim öğle uykusu istemiyor hopluyor zıplıyor cok enerjik .bir kac kez salladım uyusun diye dişten dolayı huysuzdu .sallamadan uyuyurdum şimdi sallanmak istiyor .bende bakayım dedim annelere .ooo onlara hiç bulasmayayım fikirler pek uyusmadı 😂🤭

Back
X