Tek uyku

Gündüzleri tek uykuya kaç aylıkken geçtiniz ? Şuan 15 aylık. Gündüz 2 uykusu var.
15 ve 18 ay arası tek uykuya geçiş sürecidir . İyi takip etmek lazım ve birden geçilmez bebeğiniz bazen tek uyku uyur bazen iki uyku uyur . İki uyku uyuduğu zamanlar uyku saati geç saatlere kadar kayar bunu siz bebeğinizin ihtiyacına göre düzenleyebilirsiniz. Mesela benim oğlum gündüz uyku saatlerini azaltacağı dönemlere girdiğinde günün ilk uykusundan sonra ikinci uykusunu uyumaya direniyo o dönemler ben ilk uykusunu daha kısa tutuyorum ikinci uykusuna ekliyorum o vakti . Yani gündüz toplam 3 saat uyurken azalma dönemlerinin başında iki buçuk saate indirmistik şuan iki saate indi. Bunu ilk uykusunu bir saat ikinci uykusunu bir buçuk saat uyutarak yaptım. Şuan bir yaşında gündüz toplam ortalama 2.5 saat uyuyo.

Gündüzleri tek uykuya kaç aylıkken geçtiniz ? Şuan 15 aylık. Gündüz 2 uykusu var
1 yaşına gırınce bıraktım, şimdi iki yaş gecti boraksam hiç uyumaz ama öglen 1:30 yatga geçiş kaçta uyursa artık basen ıkı üç saat 😬 akşam da 9:30 kv yada annemlerdysm ben yatana kadar asla yatmıyo elimden geldiğinve duzen yapmaua çalısıyrm 🤷🏻‍♀️

X