Ben size moral olayım biraz
Arkadaşlar,
2005 yılında dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındığı için 5 yıl denememe rağmen hamile kalamadım ta ki Bahçeci kliniğine basvurana kadar. Cunki bilmediğimden boş yere 5 yıl geçirmiştim. Benden rahim filmi istediler ki sonucunda meğersem diğer tüpüm de tıkalıymış. O sırada yaşım 36 olduğu için beklememin bi anlamı olmadığını ve tüp yapmamı önerdiler. Bizde kabul ettik ve tedavi oldum ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Ancak bebek 9 haftalıkken düşükle sonuçlanıp kürtaj oldum
Tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyolarım olduğu için 3 ay dinlenip tekrar tedaviye çağırdılar. Mayıs ayında kürtaj olmuştum ağustosta tedaviye gidecektim ama bir türlü regl olmamıştım, aklıma doğal yolla hamile kalacağım gelmediği için doktora gittiğimde 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Suan oğlum 2 yaşında)))
Neyse 2. Bebek çok istiyordum yaşım dahada ilerlemeden doğumdan sonra hiç korunmadım ama hamilede kalamadım diye düşündüğüm mart ayında yine doğal yolla hamile kaldım arkadaşlar yani tek tüpüm yok diğeride yer yer tıkanık yazar rahim filminde
Umudunuzu asla kaybetmeyin ama bunada sebep olacak etkenler sağlayın. Tüp bebeğimi kaybettim evet doğal yolla hamile kalabiliyormuşum herşeye ragmen ama, belkide 5 yıldır olmayan bebek, tüp bebek tedavisinde hormonlarımın çalışmasıyla oldu
bilmiyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin
Biraz uzun oldu ama size bu yaşıma rağmen inşallah umut ışığı olmuşumdur....
Ben size moral olayım biraz
Arkadaşlar,
2005 yılında dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındığı için 5 yıl denememe rağmen hamile kalamadım ta ki Bahçeci kliniğine basvurana kadar. Cunki bilmediğimden boş yere 5 yıl geçirmiştim. Benden rahim filmi istediler ki sonucunda meğersem diğer tüpüm de tıkalıymış. O sırada yaşım 36 olduğu için beklememin bi anlamı olmadığını ve tüp yapmamı önerdiler. Bizde kabul ettik ve tedavi oldum ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Ancak bebek 9 haftalıkken düşükle sonuçlanıp kürtaj oldum
Tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyolarım olduğu için 3 ay dinlenip tekrar tedaviye çağırdılar. Mayıs ayında kürtaj olmuştum ağustosta tedaviye gidecektim ama bir türlü regl olmamıştım, aklıma doğal yolla hamile kalacağım gelmediği için doktora gittiğimde 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Suan oğlum 2 yaşında)))
Neyse 2. Bebek çok istiyordum yaşım dahada ilerlemeden doğumdan sonra hiç korunmadım ama hamilede kalamadım diye düşündüğüm mart ayında yine doğal yolla hamile kaldım arkadaşlar yani tek tüpüm yok diğeride yer yer tıkanık yazar rahim filminde
Umudunuzu asla kaybetmeyin ama bunada sebep olacak etkenler sağlayın. Tüp bebeğimi kaybettim evet doğal yolla hamile kalabiliyormuşum herşeye ragmen ama, belkide 5 yıldır olmayan bebek, tüp bebek tedavisinde hormonlarımın çalışmasıyla oldu
bilmiyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin
Biraz uzun oldu ama size bu yaşıma rağmen inşallah umut ışığı olmuşumdur....
Kızlar Merhaba,
Kısaca hikayemden bahsedeyim.3,5 yıllık evliyim 1 yıldır gebelik için uığraşıyorum .sperm testi , hormonlar ,smear testi hepsi normal. Yumurtalama tedavisi 3 ay klomen tedavisinin ardından klomenle aşılamam yapıldı ve sonuç negatif . Doktorum rahim filmi çekinmemi istedi.İşte o günden sonra benim için zor günler başladı. Sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrendimm. Çok az miktarda sızıntı varmış sağ tüpte. Sol tüp açık çok şükür. Doktorum bu şekilde de gebe kalabilirsin ancak diğer kadınlara göre şansın düşük diyor. 6 ay bekleyelim 6 ayın sonunda tanısal histeroskopi yapalım dedi. Ben başka bi doktora gittim .O da Sağ taraf tıkalı sol tarafta da iltihap var dedi. Diğer doktorum iltihaptan hiç sözetmedi bile bi ton iğne , fitil verdi. İltihapı kurutalım tek tüple hamile kalmaya çalış. 6 ay dene olmassa laparoskopi yapalım . O da ne kadar başarılı olunur bilinmez , Olmadı tüp bebek denersin dedi. Kaç gündür ağlamaktan kafamı kaldıramıyorum. Daha 26 yaşındayım böyle bişey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Lütfen yardım edin kızlar. Benim gibi olup tek tüple hamile kalan varmı ? Birde İstanbul Anadolu Yakasındaki Uzman bir doktor arıyorum.
Kızlar Merhaba,
Kısaca hikayemden bahsedeyim.3,5 yıllık evliyim 1 yıldır gebelik için uığraşıyorum .sperm testi , hormonlar ,smear testi hepsi normal. Yumurtalama tedavisi 3 ay klomen tedavisinin ardından klomenle aşılamam yapıldı ve sonuç negatif . Doktorum rahim filmi çekinmemi istedi.İşte o günden sonra benim için zor günler başladı. Sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrendimm. Çok az miktarda sızıntı varmış sağ tüpte. Sol tüp açık çok şükür. Doktorum bu şekilde de gebe kalabilirsin ancak diğer kadınlara göre şansın düşük diyor. 6 ay bekleyelim 6 ayın sonunda tanısal histeroskopi yapalım dedi. Ben başka bi doktora gittim .O da Sağ taraf tıkalı sol tarafta da iltihap var dedi. Diğer doktorum iltihaptan hiç sözetmedi bile bi ton iğne , fitil verdi. İltihapı kurutalım tek tüple hamile kalmaya çalış. 6 ay dene olmassa laparoskopi yapalım . O da ne kadar başarılı olunur bilinmez , Olmadı tüp bebek denersin dedi. Kaç gündür ağlamaktan kafamı kaldıramıyorum. Daha 26 yaşındayım böyle bişey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Lütfen yardım edin kızlar. Benim gibi olup tek tüple hamile kalan varmı ? Birde İstanbul Anadolu Yakasındaki Uzman bir doktor arıyorum.
öncelikle merhaba arkadaşım. neredeyse aynı durumdayız bende 4 yıl olucak evleneli ve benimde maalesef sağ tüpüm tıkalı..bunu bilmeden 2ay klomen kullandım tabi negatif sonrasında hsg çekildim sağ kapalı çıktı ve bir sonraki ay klomenle ilk aşılamam yapıldı ama sonuç yine negatif..doktor bana bikez daha aşılama olmazsa tüp bebek dedi şuan için ikinci aşılamada kararsızım aslında.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım..çok zor süreçler..tek tüplede hamile olanlar var elbette ama malesefki şansımız yüzde elli düşüyor tabi..
Selam arkadasım, nasıl bir yol izledin hamile kaldın? Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ınsallah q
Kızlar Merhaba, Kısaca hikayemden bahsedeyim.3,5 yıllık evliyim 1 yıldır gebelik için uığraşıyorum .sperm testi , hormonlar ,smear testi hepsi normal. Yumurtalama tedavisi 3 ay klomen tedavisinin ardından klomenle aşılamam yapıldı ve sonuç negatif . Doktorum rahim filmi çekinmemi istedi.İşte o günden sonra benim için zor günler başladı. Sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrendimm. Çok az miktarda sızıntı varmış sağ tüpte. Sol tüp açık çok şükür. Doktorum bu şekilde de gebe kalabilirsin ancak diğer kadınlara göre şansın düşük diyor. 6 ay bekleyelim 6 ayın sonunda tanısal histeroskopi yapalım dedi. Ben başka bi doktora gittim .O da Sağ taraf tıkalı sol tarafta da iltihap var dedi. Diğer doktorum iltihaptan hiç sözetmedi bile bi ton iğne , fitil verdi. İltihapı kurutalım tek tüple hamile kalmaya çalış. 6 ay dene olmassa laparoskopi yapalım . O da ne kadar başarılı olunur bilinmez , Olmadı tüp bebek de
hikayemiz bire bir ayni 2gun once ciktim hastaneden laparaskobide oldum sag tup tamamen kapali solda biraz acik moralim cok bozuk tup bebekten baska carem yokmu ne olur bisey yaz sen nasil gebe kaldin arkadasimm
Hangi doktora gittin tek tuple nasıl hamile kaldın canım?
ayyyiiicnmm hıcc uzuLme ben 3 senedr ılk cocuguma daha yenı kavustummm... pkoluyumm. esımdede varıkosel var ama degerlerı duzgunn.. 2.kez klomen tedavısınde tek tuple hamıle kaldımm sukurler olsunnn. ama hep rabbmden ıstedım... bebek ıcın hep dua ettmmm... sukurler olsun sımdı hamıleyımmmmmmmmm.. hıc uzulme tatLımm...
Kızlar Merhaba,
ayyyiiiselam canım gözünaydın
durumlarımız o kadar aynı ki,okur okumaz direk atladımben de pko luyum ve sağ tüpüm tıkalı.Bana aşılama yapcaz dediler.Ama benim hiç ümidim yoktu.Sırf tüp bebek raporu için 3 aşılamayı boşuboşuna yaptırcam diye kara kara düşünüyordum ben de.Şimdi seni görünce ümitlendim.Demek ki böyle de kalınabiliyormuş.Ben açıkçası hem pko hem tek tüp tıkalı olunca hayatta aşılama tutmaz,tek şansım tüp bebek diye düşünüyordum
İyi ki yazmışsın canım buraya.Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah
Kızlar Merhaba,
arkadaşlar merhaba,ben de kısaca yasadıklarımı anlatayım..4 yıllık evlıyım ve bebek sahıbı olamıyoruz.esımde cok sukur bı sorun yok hsg de benım sağ tüpümüm tıkalı oldugu ortaya çıktı.sonraki 2 ay üst üste aşılama denedim malesef negatifsonra 3. yü denemedim.2 yıldır belki kendiliğinden olur diye bekledik tabi olmadı.o arada denemediğimiz şey kalmadı,bitkisel kürler falan..neyse bu yıl kasım ayında tüp bebek yaptırdık oda tutmadı..halbuki yumurta gelişimim,embriyolarım cok iyiydı.doktorum tüplerını bağlayalım yada alalım dedi.tüpteki iltihap embriyoyu öldürmüş olabilir dedi.ben böyle bi kararı veremiyorum malesef ne yapacağımı da bilmiyorum her doktor başka birşey diyor
Benimde hsg de sol tarafim kapali cikti sag tarafim acik doktor degistirdim simdiki doktor laparoski yapalim dedi cok korkuyorumKızlar Merhaba,
Bebegin oldumu canimKızlar benim rahîn filminde iki tüpte kapalı dendi asla hamile doğal kalamazsın yasın 29 eşimdede problem yok tüp bebek dedi tutmaması ile ilgilide biley yok dendi o ay tüp denedim tabiki negatif hemen başka drye gittim vebu film beğenmedim tekrarla dedi ve sol açık sagda hidrosakpinks ve tüm sorular değişti bu akan sıvı tüp bebeğe engel olmuş laparoskopi oldum tüpü bağladı sagı ve bı ay aşılama denioz altı gündür gonalf kullanıom 75 ilk larından yarın kontrolün var dua edin kısmetse Cumartesi aşılama tek Dr hatta tek filmle kalmayın dijital cektırın ocaktan beri zor günler geciyorum bu mübarek gecede hepımızın duaları kabul olsun insalah banada dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?