• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Tüple Hamile Kalan Varmı ? Lütfen Yardım Edin İyi bir doktor arıyorum

Hamile kalan arkadaşlar tek tüp ile ameliyat sonrası ne kadar sürede hamile kaldınız benim altı ay oldu umudum tükeniyor
Bende tek tüp mağduruyum sol tüpüm dış gebelik geçirdiğim için kapandı tek sağ taraf açık 1 kuzum. Var 7 yaşında 2016 da korunmayı bıraktım sağlıklı gebelik elde edilmedi

Herkes hikayesini yazmış ama süre belirtmemiş ben tüp tıkanıklığı sebebi ile Haziran 17 de ameliyat oldum yek tüpüm kaldı dr altı bekle gel dedi , hamile kalanlar bi sene mi bekledi altı ay mı, hala umut var mı merak içindeydim.

Bizde eşimde de problem olduğu için tüp bebek yapıldı dr ameliyatın lafını bile etmedi. İlk seferde oldu şükür. Rabbim sizlere de nasip etsin.

kızlar benimde sol tupum kapalı. önce rahım fılmı cekıldım sonra laparoskopı oldum sonra yıne rahım fılmıcekıldım. sol tup kapalı. aşılamada şansımız %10 muş tup bebekte %50 verıyor doktor. doktoruma guvenıyorum,ilgilide...tek tuplede hamıle kalabılırım ancak kistim yenılemeden hamıle kalmalıyım,bu sebeble tup bebege gıdecegız ancak kapalı olan tupum sıvı dolu ve bunu ufak bı operasyonla vidalayacak doktor,3 ay sonrada tup bebege gıdecegız... laparoskopıde 1er dıkıslık 3 bolgemde diliş var,1 ay rapor verdı ızmır ege dogum evi.işe gıtmedım 1 ay,agrı sızı olmuyor üşütmeyin yeter.
canım sen yazalı çok olmuş ama yazdıklarıını okuduğumda durumumuzun nerdeyse aynı olduğunu düşündüm. kistim yenilemeden hamile kalmam gerek demişsin, çikolata kisti mi var sende? ben ocak ayında 7,2cm lik çikolata kistimi aldırdım laparoskopi ile.. sol tüpüm tıkalı veyapışıkmış açılmamış. sağ tüpüm de darmış tıkalıymış ama açılmış. doktor şuan klomen ile 3 ay deneyelim olmazsa rahim filmi çekeriz, sağ tekrar tıkanmışsa ozaman tüp bebekten başka çaren olmaz dedi. klomenin 2. ayındayım. senin şuan durumun nedir?

Selam arkadaşlar 2 ay önce sol taraftaki tek tüpüm laparoskopiyle alındı ve 2 ay sonra hamile kaldım ben kaldıysam herkes kalır bir kez tüp bebek denemiştim tutmamıştı hidroselpinksim varmış meğer çok bekledim ama rabbim sonunda nasip etti hiç korkmayın tek tüple hamile kalınıyor içinizi ferah tutun allah isteyen herkeze nasip etsin.

Back