• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Tüple Hamile Kalan Varmı ? Lütfen Yardım Edin İyi bir doktor arıyorum

Ben size moral olayım biraz

Arkadaşlar,
2005 yılında dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındığı için 5 yıl denememe rağmen hamile kalamadım ta ki Bahçeci kliniğine basvurana kadar. Cunki bilmediğimden boş yere 5 yıl geçirmiştim. Benden rahim filmi istediler ki sonucunda meğersem diğer tüpüm de tıkalıymış. O sırada yaşım 36 olduğu için beklememin bi anlamı olmadığını ve tüp yapmamı önerdiler. Bizde kabul ettik ve tedavi oldum ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Ancak bebek 9 haftalıkken düşükle sonuçlanıp kürtaj oldum

Tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyolarım olduğu için 3 ay dinlenip tekrar tedaviye çağırdılar. Mayıs ayında kürtaj olmuştum ağustosta tedaviye gidecektim ama bir türlü regl olmamıştım, aklıma doğal yolla hamile kalacağım gelmediği için doktora gittiğimde 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim

Suan oğlum 2 yaşında ;))))

Neyse 2. Bebek çok istiyordum yaşım dahada ilerlemeden doğumdan sonra hiç korunmadım ama hamilede kalamadım diye düşündüğüm mart ayında yine doğal yolla hamile kaldım arkadaşlar yani tek tüpüm yok diğeride yer yer tıkanık yazar rahim filminde

Umudunuzu asla kaybetmeyin ama bunada sebep olacak etkenler sağlayın. Tüp bebeğimi kaybettim evet doğal yolla hamile kalabiliyormuşum herşeye ragmen ama, belkide 5 yıldır olmayan bebek, tüp bebek tedavisinde hormonlarımın çalışmasıyla oldu
bilmiyorum

Allah herkesin gönlüne göre versin
Biraz uzun oldu ama size bu yaşıma rağmen inşallah umut ışığı olmuşumdur....

Karla38 senin adına çokk sevindimm hem de çokk :)) Rabbim sen nelere KADİRSİN!! O 5 yıl senden neler götürdü kimbilir ama Rabbim sana 2 tane mucize göndermiş çok sevindim.. BEn mart ayında rahim filmi çektirdim. Benim de sağ tüpüm kapalı. Eşimin de değerleri düşük.. 4 gün önce aşılama yaptırdık. YAşım 26. 4 senelik evliyim.2 yıldır da bebiş için uğraşıyoruz.. Rabbim inşallah bana ve benim gibi bebek özlemi çekenlere nasip etsin o güzel duyguları yaşamayı inşallahhh..

Ben size moral olayım biraz

Arkadaşlar,
2005 yılında dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındığı için 5 yıl denememe rağmen hamile kalamadım ta ki Bahçeci kliniğine basvurana kadar. Cunki bilmediğimden boş yere 5 yıl geçirmiştim. Benden rahim filmi istediler ki sonucunda meğersem diğer tüpüm de tıkalıymış. O sırada yaşım 36 olduğu için beklememin bi anlamı olmadığını ve tüp yapmamı önerdiler. Bizde kabul ettik ve tedavi oldum ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Ancak bebek 9 haftalıkken düşükle sonuçlanıp kürtaj oldum

Tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyolarım olduğu için 3 ay dinlenip tekrar tedaviye çağırdılar. Mayıs ayında kürtaj olmuştum ağustosta tedaviye gidecektim ama bir türlü regl olmamıştım, aklıma doğal yolla hamile kalacağım gelmediği için doktora gittiğimde 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim

Suan oğlum 2 yaşında ;))))

Neyse 2. Bebek çok istiyordum yaşım dahada ilerlemeden doğumdan sonra hiç korunmadım ama hamilede kalamadım diye düşündüğüm mart ayında yine doğal yolla hamile kaldım arkadaşlar yani tek tüpüm yok diğeride yer yer tıkanık yazar rahim filminde

Umudunuzu asla kaybetmeyin ama bunada sebep olacak etkenler sağlayın. Tüp bebeğimi kaybettim evet doğal yolla hamile kalabiliyormuşum herşeye ragmen ama, belkide 5 yıldır olmayan bebek, tüp bebek tedavisinde hormonlarımın çalışmasıyla oldu
bilmiyorum

Allah herkesin gönlüne göre versin
Biraz uzun oldu ama size bu yaşıma rağmen inşallah umut ışığı olmuşumdur....

canım gerçekten yaşadıkların çektiklerin bi mucize örneği sabır göstergesi ve zaten sonunda da yavrularına kavuşmuşsun bundan daha büyük bi mutluluk olamaz :16::16::16:

bende dış gebelik yaşadım benim ki açık ameliyatla sonlandırıldı ve senin gibi sağ tüpüm de gitti :43:o gün bu gündür tedaviye devam ediyorum işte bide bende pko da var canım yumurtam büyüyüp çatlayamıyo bu ay nasıl olduysa tüpüm olduğu taraftan yani soldan yumurtladım 20mm yumoşum oldu :14::14: :31: geçtiğimiz aralık ayın da laporoskopi ve histereskopi oldum sol tüpün ağzın da polip bulundu ameliyat esansın da tüplerden yine sıvı geçişi yapılmış yani şimdilik herşey normale döndü zaten 7 ay geçti üstünden 2 aşılama denedik olmadı bu ay son aşılamam oldu inşş tutar buda olmazsa tüp bebek yapılacak allah neyi nasıl nasip ettiyse öyle olacak :25:
rabbim bana sabır versin inşş benim hikayem de senin ki gibi mutlu sonla biter canım allaha emanet ol :16:

Kızlar Merhaba,

Kısaca hikayemden bahsedeyim.3,5 yıllık evliyim 1 yıldır gebelik için uığraşıyorum .sperm testi , hormonlar ,smear testi hepsi normal. Yumurtalama tedavisi 3 ay klomen tedavisinin ardından klomenle aşılamam yapıldı ve sonuç negatif . Doktorum rahim filmi çekinmemi istedi.İşte o günden sonra benim için zor günler başladı. Sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrendimm. Çok az miktarda sızıntı varmış sağ tüpte. Sol tüp açık çok şükür. Doktorum bu şekilde de gebe kalabilirsin ancak diğer kadınlara göre şansın düşük diyor. 6 ay bekleyelim 6 ayın sonunda tanısal histeroskopi yapalım dedi. Ben başka bi doktora gittim .O da Sağ taraf tıkalı sol tarafta da iltihap var dedi. Diğer doktorum iltihaptan hiç sözetmedi bile bi ton iğne , fitil verdi. İltihapı kurutalım tek tüple hamile kalmaya çalış. 6 ay dene olmassa laparoskopi yapalım . O da ne kadar başarılı olunur bilinmez , Olmadı tüp bebek denersin dedi. Kaç gündür ağlamaktan kafamı kaldıramıyorum. Daha 26 yaşındayım böyle bişey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Lütfen yardım edin kızlar. Benim gibi olup tek tüple hamile kalan varmı ? Birde İstanbul Anadolu Yakasındaki Uzman bir doktor arıyorum.

merhaba canım. hikayeni okudum. evet tek tüple hamile kaldım ben. sol tüpüm dış gebelik geçirdiğim için tıkandı rahim filmimde kapalı çıkdı çok üzüldüm kahroldum tekrar hamile kalmayacağım diye bide üstüne eşimin sperm hareketleri düşük çıkınca varikosel ameliyatı oldu apar topar. o zamanlar devlet hastanesinde tedavi görüyorduk dr 6 müddet verdi eşimin ameliyatından sonra. eşimin ameliyatından 1 sene sonra hamile kalabildim ama kendikendine olmadı tedavi gördüm. çok şükür yavrumu kucağıma almama sayılı günlerim kaldı. Rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah seninde hamile olduğunu duyarız burdan.

merhaba, 20 gün önce dış gebelik nedeniyle sol tüpüm alındı ondan hemen öncede dış gebelik tanısı için kürtaj oldum. benim doktroumun söylediği eğer tüplerden biri tıkalıysa yada alınmışsa doğal yolla hamilelik sadece %25-30 düşer. örneğin sol yumurtalıgın yumurtasını eger sol tüp alındıysa sağ tüp yakalıyabiliyormuş. bize 1 yıl doğal akışına bırakmamızı 1 yıl içinde doğla yolla gebe kalınmazsa ozaman kontroller artı tedaviye başlamamızı söyledi. ben umutla bakıyorum geleceğee

Kızlar Merhaba,

Kısaca hikayemden bahsedeyim.3,5 yıllık evliyim 1 yıldır gebelik için uığraşıyorum .sperm testi , hormonlar ,smear testi hepsi normal. Yumurtalama tedavisi 3 ay klomen tedavisinin ardından klomenle aşılamam yapıldı ve sonuç negatif . Doktorum rahim filmi çekinmemi istedi.İşte o günden sonra benim için zor günler başladı. Sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrendimm. Çok az miktarda sızıntı varmış sağ tüpte. Sol tüp açık çok şükür. Doktorum bu şekilde de gebe kalabilirsin ancak diğer kadınlara göre şansın düşük diyor. 6 ay bekleyelim 6 ayın sonunda tanısal histeroskopi yapalım dedi. Ben başka bi doktora gittim .O da Sağ taraf tıkalı sol tarafta da iltihap var dedi. Diğer doktorum iltihaptan hiç sözetmedi bile bi ton iğne , fitil verdi. İltihapı kurutalım tek tüple hamile kalmaya çalış. 6 ay dene olmassa laparoskopi yapalım . O da ne kadar başarılı olunur bilinmez , Olmadı tüp bebek denersin dedi. Kaç gündür ağlamaktan kafamı kaldıramıyorum. Daha 26 yaşındayım böyle bişey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Lütfen yardım edin kızlar. Benim gibi olup tek tüple hamile kalan varmı ? Birde İstanbul Anadolu Yakasındaki Uzman bir doktor arıyorum.

Selam arkadasım, nasıl bir yol izledin hamile kaldın? Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ınsallah q:46:

öncelikle merhaba arkadaşım. neredeyse aynı durumdayız bende 4 yıl olucak evleneli ve benimde maalesef sağ tüpüm tıkalı..bunu bilmeden 2ay klomen kullandım tabi negatif sonrasında hsg çekildim sağ kapalı çıktı ve bir sonraki ay klomenle ilk aşılamam yapıldı ama sonuç yine negatif..doktor bana bikez daha aşılama olmazsa tüp bebek dedi şuan için ikinci aşılamada kararsızım aslında.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım..çok zor süreçler..tek tüplede hamile olanlar var elbette ama malesefki şansımız yüzde elli düşüyor tabi..

Hangi doktora gittin tek tuple nasıl hamile kaldın canım?

Kızlar Merhaba, Kısaca hikayemden bahsedeyim.3,5 yıllık evliyim 1 yıldır gebelik için uığraşıyorum .sperm testi , hormonlar ,smear testi hepsi normal. Yumurtalama tedavisi 3 ay klomen tedavisinin ardından klomenle aşılamam yapıldı ve sonuç negatif . Doktorum rahim filmi çekinmemi istedi.İşte o günden sonra benim için zor günler başladı. Sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrendimm. Çok az miktarda sızıntı varmış sağ tüpte. Sol tüp açık çok şükür. Doktorum bu şekilde de gebe kalabilirsin ancak diğer kadınlara göre şansın düşük diyor. 6 ay bekleyelim 6 ayın sonunda tanısal histeroskopi yapalım dedi. Ben başka bi doktora gittim .O da Sağ taraf tıkalı sol tarafta da iltihap var dedi. Diğer doktorum iltihaptan hiç sözetmedi bile bi ton iğne , fitil verdi. İltihapı kurutalım tek tüple hamile kalmaya çalış. 6 ay dene olmassa laparoskopi yapalım . O da ne kadar başarılı olunur bilinmez , Olmadı tüp bebek de

hikayemiz bire bir ayni 2gun once ciktim hastaneden laparaskobide oldum sag tup tamamen kapali solda biraz acik moralim cok bozuk tup bebekten baska carem yokmu ne olur bisey yaz sen nasil gebe kaldin arkadasimm

Hangi doktora gittin tek tuple nasıl hamile kaldın canım?

canm ya kusura bakma kk girmeyeli okadar uzun zaman olmuşki yeni gördüm msjı benim sağ tüpüm kapalıydı son gittiğim doktorlardan biri laporaskopi ve histereskopi ameliyatı önerdi farklı bi doktora gittim çok fazla tedavi görmemişsin aslında iğneyle bi aşılama daha deneyebilirsin dedi tamam deyip başladım o ay gonal f kullandım 14. gün kontrolde doktor sadece 1 tane yumurta var oda sağda yani kapalı tarafta dedi ve aşılamayı iptal ettik zaten Ramazan ayına girdik Bayram sonu ya ameliyat yada tüp bebek yaptıracaktım ama Allah dilerse taşı bile yumuşatır ben o ay kendiliğinden hamile kaldım Rabb'ime binlerce şükürler olsun. şimdi oğlum 2 buçuk aylık oldu bile.. yani umudunuzu hiç kaybetmeyin herşeyin bir vakti zamanı var şu mübarek gün ve gecede bütün kalbimle dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bütün kadınlara anneliği tattırsın.

cnmm hıcc uzuLme ben 3 senedr ılk cocuguma daha yenı kavustummm... pkoluyumm. esımdede varıkosel var ama degerlerı duzgunn.. 2.kez klomen tedavısınde tek tuple hamıle kaldımm sukurler olsunnn. ama hep rabbmden ıstedım... bebek ıcın hep dua ettmmm... sukurler olsun sımdı hamıleyımmmmmmmmm.. hıc uzulme tatLımm...
ayyyiii :3: selam canım gözünaydın
durumlarımız o kadar aynı ki,okur okumaz direk atladım :46: ben de pko luyum ve sağ tüpüm tıkalı.Bana aşılama yapcaz dediler.Ama benim hiç ümidim yoktu.Sırf tüp bebek raporu için 3 aşılamayı boşuboşuna yaptırcam diye kara kara düşünüyordum ben de.Şimdi seni görünce ümitlendim.Demek ki böyle de kalınabiliyormuş.Ben açıkçası hem pko hem tek tüp tıkalı olunca hayatta aşılama tutmaz,tek şansım tüp bebek diye düşünüyordum:17:
İyi ki yazmışsın canım buraya.Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah

Kızlar Merhaba,

canım tebrikler hamile olduğunu görünce çok sevindim!Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah :49: hangi yöntemle gebe kaldın acaba canım?Benim de tek tüpüm kapalı dün aşılama oldum.Çok merak ediyorum pek ümidim yok doğrusu aşılamadan.3 yumurtam oluştu 1 i açık tarafta diğer 2 si kapalı tarafta :14: tersi olsaydı keşke.

ayyyiii :3: selam canım gözünaydın
durumlarımız o kadar aynı ki,okur okumaz direk atladım :46: ben de pko luyum ve sağ tüpüm tıkalı.Bana aşılama yapcaz dediler.Ama benim hiç ümidim yoktu.Sırf tüp bebek raporu için 3 aşılamayı boşuboşuna yaptırcam diye kara kara düşünüyordum ben de.Şimdi seni görünce ümitlendim.Demek ki böyle de kalınabiliyormuş.Ben açıkçası hem pko hem tek tüp tıkalı olunca hayatta aşılama tutmaz,tek şansım tüp bebek diye düşünüyordum:17:
İyi ki yazmışsın canım buraya.Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah

Vala bnde hp umitszdım olmz olmz dıye bn asılama fln yaptırmadım esım askere gitcek diye acele etmeyelim ddk snt bi baktm kı hamıleyım sımdı 5 aylık oldu oglum cok sukur o yuzdn allaha sıqın rbbm vercegı zamanı bılır sabret cnm dua et hp

Kızlar Merhaba,

Canim merhaba bende seninle ayni durumdayim bende bugun cektirdigim hsg sonucu sag tupun tikali solun ise acik oldugunu ogrendim :KK61::KK61: bundan sonra nasil bir yol izlicem bilmiyorum suan.. canim doktorun iltihap oldugunu nasil anladi ??? Hsg filmini ceken doktorun mu dedi bunu

arkadaşlar merhaba,ben de kısaca yasadıklarımı anlatayım..4 yıllık evlıyım ve bebek sahıbı olamıyoruz.esımde cok sukur bı sorun yok hsg de benım sağ tüpümüm tıkalı oldugu ortaya çıktı.sonraki 2 ay üst üste aşılama denedim malesef negatif :( sonra 3. yü denemedim.2 yıldır belki kendiliğinden olur diye bekledik tabi olmadı.o arada denemediğimiz şey kalmadı,bitkisel kürler falan..neyse bu yıl kasım ayında tüp bebek yaptırdık oda tutmadı..halbuki yumurta gelişimim,embriyolarım cok iyiydı.doktorum tüplerını bağlayalım yada alalım dedi.tüpteki iltihap embriyoyu öldürmüş olabilir dedi.ben böyle bi kararı veremiyorum malesef :( ne yapacağımı da bilmiyorum her doktor başka birşey diyor :(

arkadaşlar merhaba,ben de kısaca yasadıklarımı anlatayım..4 yıllık evlıyım ve bebek sahıbı olamıyoruz.esımde cok sukur bı sorun yok hsg de benım sağ tüpümüm tıkalı oldugu ortaya çıktı.sonraki 2 ay üst üste aşılama denedim malesef negatif :KK43: sonra 3. yü denemedim.2 yıldır belki kendiliğinden olur diye bekledik tabi olmadı.o arada denemediğimiz şey kalmadı,bitkisel kürler falan..neyse bu yıl kasım ayında tüp bebek yaptırdık oda tutmadı..halbuki yumurta gelişimim,embriyolarım cok iyiydı.doktorum tüplerını bağlayalım yada alalım dedi.tüpteki iltihap embriyoyu öldürmüş olabilir dedi.ben böyle bi kararı veremiyorum malesef :KK43: ne yapacağımı da bilmiyorum her doktor başka birşey diyor :KK43:

Canim senin kapali tupunde sivi mi var? onun ozel bi adi vardi ama su anda hatirlayamadim forum da okumustum sivi olunca embriyo tutunamiyomus ve doktorlar o tupu baglamayi veya almayi oneriyolar ALlah yardimcimiz olsun benim de sag tup tikali ama sivi ile tikali degil allah dan

cnm tüp bebekten önce doktor tüplerinin durumu gayet iyi dedi hatta kendi kendime hamile bile kalabilirsin dedi ama tüp bebek olumsuz sonuçlanınca tüplerin kötü durumda dedi. sonra farklı doktorlarada gittim ama hepsi farklı bişey söylüyor :(

Kızlar Merhaba,

Benimde hsg de sol tarafim kapali cikti sag tarafim acik doktor degistirdim simdiki doktor laparoski yapalim dedi cok korkuyorum

Kızlar benim rahîn filminde iki tüpte kapalı dendi asla hamile doğal kalamazsın yasın 29 eşimdede problem yok tüp bebek dedi tutmaması ile ilgilide biley yok dendi o ay tüp denedim tabiki negatif hemen başka drye gittim ve :KK43: bu film beğenmedim tekrarla dedi ve sol açık sagda hidrosakpinks ve tüm sorular değişti bu akan sıvı tüp bebeğe engel olmuş laparoskopi oldum tüpü bağladı sagı ve bı ay aşılama denioz altı gündür gonalf kullanıom 75 ilk larından yarın kontrolün var dua edin kısmetse Cumartesi aşılama tek Dr hatta tek filmle kalmayın dijital cektırın ocaktan beri zor günler geciyorum bu mübarek gecede hepımızın duaları kabul olsun insalah banada dua edin ne olur
Bebegin oldumu canim

Bende nisanda laparoski olcam hsg de sol tarafim kapali cikti sag tarafim acik serephone bi kere gonalf bikere kullandim sonuc negatif simdi gittigim doktor laparoski dedi kapali tupumun acilma ihtimali varmi ben cok korkuyorum yardim edin lutfen benim gibi olan varmi neyapcam bilemiyorum dr.laparoski olmazsa dirk tup bebek dedi onceki doktorum tek tuplede hamile kalabilirsin demisti hic asilama olmadim gonal f kullandim ama tek yumurta oldugu icin asilama olmadi

Kimi diyoki bence asilama dene kimi diyoki laparoski ol tuplerine bakilsin tup bebek yap kafam cok karisik yardim edin neolur

Back