Ben size moral olayım biraz
Arkadaşlar,
2005 yılında dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındığı için 5 yıl denememe rağmen hamile kalamadım ta ki Bahçeci kliniğine basvurana kadar. Cunki bilmediğimden boş yere 5 yıl geçirmiştim. Benden rahim filmi istediler ki sonucunda meğersem diğer tüpüm de tıkalıymış. O sırada yaşım 36 olduğu için beklememin bi anlamı olmadığını ve tüp yapmamı önerdiler. Bizde kabul ettik ve tedavi oldum ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Ancak bebek 9 haftalıkken düşükle sonuçlanıp kürtaj oldum
Tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyolarım olduğu için 3 ay dinlenip tekrar tedaviye çağırdılar. Mayıs ayında kürtaj olmuştum ağustosta tedaviye gidecektim ama bir türlü regl olmamıştım, aklıma doğal yolla hamile kalacağım gelmediği için doktora gittiğimde 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Suan oğlum 2 yaşında )))
Neyse 2. Bebek çok istiyordum yaşım dahada ilerlemeden doğumdan sonra hiç korunmadım ama hamilede kalamadım diye düşündüğüm mart ayında yine doğal yolla hamile kaldım arkadaşlar yani tek tüpüm yok diğeride yer yer tıkanık yazar rahim filminde
Umudunuzu asla kaybetmeyin ama bunada sebep olacak etkenler sağlayın. Tüp bebeğimi kaybettim evet doğal yolla hamile kalabiliyormuşum herşeye ragmen ama, belkide 5 yıldır olmayan bebek, tüp bebek tedavisinde hormonlarımın çalışmasıyla oldu
bilmiyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin
Biraz uzun oldu ama size bu yaşıma rağmen inşallah umut ışığı olmuşumdur....
Karla38 senin adına çokk sevindimm hem de çokk :)) Rabbim sen nelere KADİRSİN!! O 5 yıl senden neler götürdü kimbilir ama Rabbim sana 2 tane mucize göndermiş çok sevindim.. BEn mart ayında rahim filmi çektirdim. Benim de sağ tüpüm kapalı. Eşimin de değerleri düşük.. 4 gün önce aşılama yaptırdık. YAşım 26. 4 senelik evliyim.2 yıldır da bebiş için uğraşıyoruz.. Rabbim inşallah bana ve benim gibi bebek özlemi çekenlere nasip etsin o güzel duyguları yaşamayı inşallahhh..