Aşılama TEK TÜPLE AŞILAMA YAPTIRANLAR YARDIM LÜTFENN..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
Kızlar mrblar,
Tek tüpü tıkalı olanlar veya tek tüpü alınanlar aşılama deneyenler neler yaşadı??
Sonuçlar ne oldu? Tecrübelerinizi bekliyorumm
Tşkler...

merhabalar bende bu ay tek tüpümle aşılama olucam
Allahtan hayırlısı ,,,, bu zamana kadar klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı öncesinde laparoskopi ve hsg deneyimim oldu artık aşılama yöntemine geçmemizi söledi doktorum cuma günü gidicem umarım en kısa amanda alırı bebeklerimizi kucağımıza

merhabalar bende bu ay tek tüpümle aşılama olucam
Allahtan hayırlısı ,,,, bu zamana kadar klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı öncesinde laparoskopi ve hsg deneyimim oldu artık aşılama yöntemine geçmemizi söledi doktorum cuma günü gidicem umarım en kısa amanda alırı bebeklerimizi kucağımıza
merhaba canım .. bir şey soracaktım..ben geçen ay hsg çektirdim iki tüpün tıkalı olduğunu birni zor da olsa açtığını söyledi benim drum sağ tıkalı sol açık şimdi ama klomenle hep sağ yumurta büyüdü solda büyümedi ramazandan sonra iğne ile soldaki yumrutayı büyütmeye çalışacak dr um. sen de de böyle ters bi durum mu vardı ? laparoskopi yaptırmışsın işe yaradı mı biraz anlatır mısın süreci

merhaba tabiki benim hsg de tam bilgiye ulaşılamadı dr çok zor çektiğini söledi ve laparoskopi önerdi ve sol tüp tıkalı çıktı hatta tıkalılıkla kalmayıp tüpün büküldüğünü söledi operasyon sırasında oradaki yapışıklıkları almış ama tüpü almadı benim yumurtalarım klomenle oluşturuldu ve çatlatma iğnesiyle desteklendi sağ yada sol oluşumlarının üzerinde durmadı, laparoskopi den sonra burda hamile kalan bi kaç kişiyi duymuştum umudumuzu yitirmememiz lazım, hormon sonucumla birlikte cuma günü gidicem kısmetse aşılama için nasıl bir yol izliyeceğimizi öğrenicem, gelişmeleri burdan yazarım

merhaba tabiki benim hsg de tam bilgiye ulaşılamadı dr çok zor çektiğini söledi ve laparoskopi önerdi ve sol tüp tıkalı çıktı hatta tıkalılıkla kalmayıp tüpün büküldüğünü söledi operasyon sırasında oradaki yapışıklıkları almış ama tüpü almadı benim yumurtalarım klomenle oluşturuldu ve çatlatma iğnesiyle desteklendi sağ yada sol oluşumlarının üzerinde durmadı, laparoskopi den sonra burda hamile kalan bi kaç kişiyi duymuştum umudumuzu yitirmememiz lazım, hormon sonucumla birlikte cuma günü gidicem kısmetse aşılama için nasıl bir yol izliyeceğimizi öğrenicem, gelişmeleri burdan yazarım
hımm anladımm ya benim bu terslik kafama çok takılıyor ya yumurta büyümezse sağdaki yumurta sağ tüp tıkalıyken nasıl işe yarar falan filan bir de benim dr laparoskopi önermedi açılacağı garanti değil açılsa da tıkanabilir yumurtanın kalitesi düşer dedi oyy..bakalım bende ramazandan sonra devam edecem bende yazarım Allah yardımcımız olsun

hımm anladımm ya benim bu terslik kafama çok takılıyor ya yumurta büyümezse sağdaki yumurta sağ tüp tıkalıyken nasıl işe yarar falan filan bir de benim dr laparoskopi önermedi açılacağı garanti değil açılsa da tıkanabilir yumurtanın kalitesi düşer dedi oyy..bakalım bende ramazandan sonra devam edecem bende yazarım Allah yardımcımız olsun
sen nezamandır bebek istiyorsun? klomen kullanmışmıydın ?onla yumurtayı büyütüuolar işte,,, bir ay sağda büyüyorsa diğer ay solda büyüyormuş bu süreç çok zor kafana takma diyecem ama malesef takıyoruz ben bu ay soğan kürüne başlıyacaktım ama dr m aşılama dedi benimde kafam çok karıştı

Aynı şey banada olmuştu 2 kez klomen kullandım 2 sindede kapalı tüpün orda yumurta olmuştu ama arada 1 ay ara vermiştik o zman belki açık taraftan yumurta olmuştur bilmiyorum

Kizlar bende 2010 da hsg cekilmistim sol tupum tikaliydi acildi ve o ay hamile kaldim. Sonra sezeryanda sag fupun bagirsaga yapisik oldugunu gordu doktorum. Zaten hsg sonrasi solda yumurta vardi benim. Sadece bir kez iliski olmustu o ay ve tek tuple jamile kamisim anlayacaginiz. Sizinde acik yerde yumurtlama olursa hamile kalirsiniz tek tuple de olsa yetiyor. Benim teyzemin kizi 2 cocuk dogurdu ve miyom ameliyati esnasinda sadece tek yumurtlaliginin oldugunu ogrendi dusunun yani

Kizlar bende 2010 da hsg cekilmistim sol tupum tikaliydi acildi ve o ay hamile kaldim. Sonra sezeryanda sag fupun bagirsaga yapisik oldugunu gordu doktorum. Zaten hsg sonrasi solda yumurta vardi benim. Sadece bir kez iliski olmustu o ay ve tek tuple jamile kamisim anlayacaginiz. Sizinde acik yerde yumurtlama olursa hamile kalirsiniz tek tuple de olsa yetiyor. Benim teyzemin kizi 2 cocuk dogurdu ve miyom ameliyati esnasinda sadece tek yumurtlaliginin oldugunu ogrendi dusunun yani
allah sizlere bağışlasın yavrularınızı sanırım kafaya takmadın fazla ben çok takıyorum bide yaş 35 o yüzden sabırsızlanıyorum işte cuma günü gidicem bakalım doktora nasıl bi macera beklio beni öğrenicem :KK66: bide konu gereği burda çok araştırma yaptım tek tüple hamile kalanlar zor bir hamilelik geçiriyorlarmış sende sıkıntı oldumu?

sen nezamandır bebek istiyorsun? klomen kullanmışmıydın ?onla yumurtayı büyütüuolar işte,,, bir ay sağda büyüyorsa diğer ay solda büyüyormuş bu süreç çok zor kafana takma diyecem ama malesef takıyoruz ben bu ay soğan kürüne başlıyacaktım ama dr m aşılama dedi benimde kafam çok karıştı
biz 1 senedir korunmuyoruz 5 aydır tedavi görüyorum 3 kez klomen kullandım bir kez letu die bir ilaç kullandım klomeni de 6 saatte bir iki kutu kullanmıştım anca büyütttü letu da 7-8 gün sabah akşam kullandım o da anca işe yaradı ama hep sağ büyüdü sol hiç büyümedi yumurta hiç mi oluşmuyor oluşuyor da polikistik over a mı dönüşüyor bilmiyorum...bende 2 ay önce soğan kürü yapmıştım aşırı yoğun bir adet oldu o ay ve sürekli bi akıntı vardı iltihap sorunum vardı ondan sanırım neyse inşallah bu iğne işe yarar da tüp bebeğe gerek kalmaz

Aynı şey banada olmuştu 2 kez klomen kullandım 2 sindede kapalı tüpün orda yumurta olmuştu ama arada 1 ay ara vermiştik o zman belki açık taraftan yumurta olmuştur bilmiyorum
bende bu ay ara verdim bakalım ilaç yok iğne yok yumurta ne zmn çatlicak ne zaman adet olcağım bilmiyorum iğne ile çatlattığımız için iki aydır tam gününde oluyordu ovuluasyon testi yapcam bakalım ona göre ilişki olur belki rabbim ister de ilaçsız olur:KK43:

inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum,, yumurta için soğan küründen sonra incir ve havuç kürüde öneriyorlar
inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız ya rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla..bu kürleri uygulamak çok zor hayıt tohmu çayını düşünüyorum ben hormonları düzenleyip yumurtalıklara çok iyi geliyormuş bu adet bitimi başlayacağım inşalllah

ben hayıtı suyuna başlamıştım 4, günü bıraktım dayanılmaz bir tadı var sabah akşam içiyordum, o ay yine klomen tedavisi uyguluyorduk suyu içicem diye kestim hapı kontrole gittiğim de doktorum yumurtan bu ay çok küçük kalmış büyümemiş dedi o ayım boşuna geçti bünyeden bünyeye değişio tabi belkide yarıda kestiğim için böle oldu ondan sonraki ayda klomenle 16m büyüdü yumurtam

X