- 10 Ağustos 2007
- 508
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım ben de tek tüple aaşılama oldum pko vardı bende ama negatifle sonuçlandı seni üzmek gibi olmasın herkeste aynı şey olacak diye birşey yok 2 ay sonra normal yoldan hemde tek tüpüm kapalı iken allahın izni ile hamile kaldım canım darısı herkesin başına üzülme Rabbim ol deyince olur yeterki sabretmesini bilelim..stres en önemli faktör canım hayırlısıyla güzel habeelrini alman dileğiyle..
arkadaşlar bugün hsg çektirdim. tek tüpüm maalesef kapalı yıkıldım. doktorum aşılama yapıcak önümüzdeki ay. gonal f verdi.
aşılama hakkında veya bu ilacı kullanan varsa bana bilgi verir misiniz. Yardımlarınızı bekliyorum. senağlama
bu arada benim sağ taraf kapalıymış
aslıcım ben 30 yaşındayım eşimde hormonlarımda bi sorun çıkmadı sadece tek tüp tıkalı dedi ikiside kapalı olsaydı tüp bebek deniyecktim dedi ama şimdi şansım varmış. bu ay iğneleri bi yaptırayım bakalm hangi taraf yumurtlayacak?? çok endişeliyim hayırlısı senin neyin vardı cnm??
arkadaşlar başka yokmu aranızda tek tüpü kapalı olan ?? yardımlarınızı bekliyorum
senin yAşında çok yokmuş ya. bu film esnasında bazen tıkalı tüp açılıyomuş acaba bi daha çektirsemmi diye düşünüyorum ama doktorum pek buna taraftar değil iğne yapacakmış yumurtayı geliştirmek için sen iğne falan başladınmı işlemlere