Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açtığımız konulara nerden bakabiliyoruz hanımlar
canım sağ üst köşede kullanıcı adının üstüne gel
aşağı doğru açılan kısımdan profilinize gir
hakkında seçeneğine tıkla
mascara tarafından açılan tüm konular yazar ordan bakabilirsin
Actigimiz konular icin ayri ve daha kolay ulasilabilir bir buton olsaydi daha iyi olurdu.
aynen çok uzun sürüyor böylebide en son kim cevap yazmış göremiyoruz yeni msj varmı yokmu sürekli açıp bakmak gerekiyor
![]()
Evet,en son kim mesaj yazmış ne zaman yazmış görebilsek çok kolay olacakaynen çok uzun sürüyor böylebide en son kim cevap yazmış göremiyoruz yeni msj varmı yokmu sürekli açıp bakmak gerekiyor
![]()
aynen çok uzun sürüyor böylebide en son kim cevap yazmış göremiyoruz yeni msj varmı yokmu sürekli açıp bakmak gerekiyor
![]()
Actigimiz konular icin ayri ve daha kolay ulasilabilir bir buton olsaydi daha iyi olurdu.
![]()
Yukarıya bir menü yapıp bunları ekleyeceğiz, notunu almıştık bunun...
Arkadaşlar bu konuya bir nokta koyarsak sevinirim. İçiniz rahat olsun, PRO üye olarak, Standart üye olarak, Ziyaretçi olarak, onayda bekleyen üye olarak testleri yaptık. Merak etmeyin kimse fotoğraflarınızı görmüyor ve görmedi. Bakın siz bu yönde açıklama yapınca insanlarda panik havası yaratıyorsunuz cümlenin sonunu başını okumadan bodozlama dalınıyor konuya lütfen içiniz rahat olsun.
İçiniz hala rahat etmiyorsa sizden ricam albümlerinizi silmeniz zira yazdıklarıma itimatınız yok gibi...
Sizin aklınızı karıştıran fotoğraf kırılımına indiğinizde "herkese açık" açıklaması oysa albümün izinlerine bakarsanız "takip ettikleriniz"...
Peki son kez sorayım cepten girenler için hep böyle mi olacak yoksa geniş geniş görebilecek miyiz yan çevirmeden.Yukarıya bir menü yapıp bunları ekleyeceğiz, notunu almıştık bunun...
Arkadaşlar bu konuya bir nokta koyarsak sevinirim. İçiniz rahat olsun, PRO üye olarak, Standart üye olarak, Ziyaretçi olarak, onayda bekleyen üye olarak testleri yaptık. Merak etmeyin kimse fotoğraflarınızı görmüyor ve görmedi. Bakın siz bu yönde açıklama yapınca insanlarda panik havası yaratıyorsunuz cümlenin sonunu başını okumadan bodozlama dalınıyor konuya lütfen içiniz rahat olsun.
İçiniz hala rahat etmiyorsa sizden ricam albümlerinizi silmeniz zira yazdıklarıma itimatınız yok gibi...
Sizin aklınızı karıştıran fotoğraf kırılımına indiğinizde "herkese açık" açıklaması oysa albümün izinlerine bakarsanız "takip ettikleriniz"...
Galiba o kadar sorun oluyorki mesajlarimi görmuyorsunuz Kazen..
Uygulama hiç gelmeyecek mi, böyle mesaj yazamiyorum. Daha önceki mesajlarimda sorunumu ilettm bakmadiniz.
Kazen Bey, kişisel ileti değiştirmeyi sadece pro üyeler mi yapabilecek artık. Eğer öyle kalacaksa diğer üyelerinki standart olabilir mi![]()
Bir de tickerım gözükmüyor :/
Avatar konusuna da el atılabilir mi![]()
Cevap verdim bu soruya mobil uygulama artik olmayacak.
Uyeler de bu aktivite acik bunu da cevaplamistim
Bay Kazen, Albümlerim kısmındaki Oynatma Listem aktif edilecek mi? Sanırım oraya parça yükleyip dinleyebileceğiz, doğru mu anlamışım? Albüm oluşturdum ama içine parça atamadım henüz![]()