• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

canım sağ üst köşede kullanıcı adının üstüne gel
aşağı doğru açılan kısımdan profilinize gir
hakkında seçeneğine tıkla
mascara tarafından açılan tüm konular yazar ordan bakabilirsin

Actigimiz konular icin ayri ve daha kolay ulasilabilir bir buton olsaydi daha iyi olurdu.

aynen çok uzun sürüyor böyle :KK51: bide en son kim cevap yazmış göremiyoruz yeni msj varmı yokmu sürekli açıp bakmak gerekiyor :KK51:

Profil mesajlarinda bu cikiyor.

Lucky7 kullanıcısının profilinde mesaj yok...

Buna ne gerek var anlamadim. Eskisi gibi olsa arkadaslarimi gorsem , kendi mesajlarimi gorsem. Tamam ben bu sistemi daha cok begendim ama iyi olanlari da almamizda sakinca yok bence.

Actigimiz konular icin ayri ve daha kolay ulasilabilir bir buton olsaydi daha iyi olurdu.
aynen çok uzun sürüyor böyle :KK51: bide en son kim cevap yazmış göremiyoruz yeni msj varmı yokmu sürekli açıp bakmak gerekiyor :KK51:

yuppie çoklu alıntıyıda becerdim:KK66:
bende aynı şeyleri düşünmüştüm. her 2nizde düşüncelerime tercüman olmuşsunuz..

Yukarıya bir menü yapıp bunları ekleyeceğiz, notunu almıştık bunun...

Arkadaşlar bu konuya bir nokta koyarsak sevinirim. İçiniz rahat olsun, PRO üye olarak, Standart üye olarak, Ziyaretçi olarak, onayda bekleyen üye olarak testleri yaptık. Merak etmeyin kimse fotoğraflarınızı görmüyor ve görmedi. Bakın siz bu yönde açıklama yapınca insanlarda panik havası yaratıyorsunuz cümlenin sonunu başını okumadan bodozlama dalınıyor konuya lütfen içiniz rahat olsun.

İçiniz hala rahat etmiyorsa sizden ricam albümlerinizi silmeniz zira yazdıklarıma itimatınız yok gibi...

Sizin aklınızı karıştıran fotoğraf kırılımına indiğinizde "herkese açık" açıklaması oysa albümün izinlerine bakarsanız "takip ettikleriniz"...

Kazen Bey, kişisel ileti değiştirmeyi sadece pro üyeler mi yapabilecek artık. Eğer öyle kalacaksa diğer üyelerinki standart olabilir mi :(
Bir de tickerım gözükmüyor :/
Avatar konusuna da el atılabilir mi :KK22:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj tekrarı ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıya bir menü yapıp bunları ekleyeceğiz, notunu almıştık bunun...

Arkadaşlar bu konuya bir nokta koyarsak sevinirim. İçiniz rahat olsun, PRO üye olarak, Standart üye olarak, Ziyaretçi olarak, onayda bekleyen üye olarak testleri yaptık. Merak etmeyin kimse fotoğraflarınızı görmüyor ve görmedi. Bakın siz bu yönde açıklama yapınca insanlarda panik havası yaratıyorsunuz cümlenin sonunu başını okumadan bodozlama dalınıyor konuya lütfen içiniz rahat olsun.

İçiniz hala rahat etmiyorsa sizden ricam albümlerinizi silmeniz zira yazdıklarıma itimatınız yok gibi...

Sizin aklınızı karıştıran fotoğraf kırılımına indiğinizde "herkese açık" açıklaması oysa albümün izinlerine bakarsanız "takip ettikleriniz"...
Peki son kez sorayım cepten girenler için hep böyle mi olacak yoksa geniş geniş görebilecek miyiz yan çevirmeden.

Avatarlar düzeltilmeli , albümler gitti onlar varsa nerede , Kİ BENCE SİTE BİLDİRİMLER VE BU MESAJ BUTONU HARİÇ HER ŞEY ESKİ HALİNE DÖNMELİ ..

açtığımız konuları izlemeye alınca, yeni yorum yapıldıgında bildirim geliyor hanımlar denendi onaylandı :KK53: takip etmek istedigimiz herhangi bi konuyu da izleyince böyle oluyor demekki..
iyiymiiiiiiişşş :KK53:

yeni bir hata keşfettim (bi halt etmişim gibi söyledim :27:)
bazen hızlı mesaj gönderme kısmında yani ayrıntılı düzenleme olmayanda (of anlatabildim umarım)
sayfaya ulaşılamıyor yani göndermiyor :s

Galiba o kadar sorun oluyorki mesajlarimi görmuyorsunuz Kazen..
Uygulama hiç gelmeyecek mi, böyle mesaj yazamiyorum. Daha önceki mesajlarimda sorunumu ilettm bakmadiniz.

Cevap verdim bu soruya mobil uygulama artik olmayacak.

Kazen Bey, kişisel ileti değiştirmeyi sadece pro üyeler mi yapabilecek artık. Eğer öyle kalacaksa diğer üyelerinki standart olabilir mi :(
Bir de tickerım gözükmüyor :/
Avatar konusuna da el atılabilir mi :KK22:

Uyeler de bu aktivite acik bunu da cevaplamistim

Bay Kazen, Albümlerim kısmındaki Oynatma Listem aktif edilecek mi? Sanırım oraya parça yükleyip dinleyebileceğiz, doğru mu anlamışım? Albüm oluşturdum ama içine parça atamadım henüz:KK45:

Bay Kazen, Albümlerim kısmındaki Oynatma Listem aktif edilecek mi? Sanırım oraya parça yükleyip dinleyebileceğiz, doğru mu anlamışım? Albüm oluşturdum ama içine parça atamadım henüz:KK45:

Oncelikle bir calma listesi olusturun videolari oraya ekleyin bu kadar basit

Back