Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Albumlerimin hepsi silinmis galiba yoklar napicam nasil geri gelirki??Bende senin albümlerini göremiyorum.Hatta birçok kişinin profilindeki fotograflar,albümler yok :/
ben foruma girmeyeli neler olmuş böyle hiç eskisi gibi değil çok yabancı kaldım ben :'(((
ben foruma girmeyeli neler olmuş böyle hiç eskisi gibi değil çok yabancı kaldım ben :'(((
Benimkiler yeni geldi.. Gelir seninkilerdeAlbumlerimin hepsi silinmis galiba yoklar napicam nasil geri gelirki??
sen yeni girdin yabancılık çekiyorsun, biz günlerdir burdayız..... çıkışı bulunca seviniyoruz...![]()
Albumlerimin hepsi silinmis galiba yoklar napicam nasil geri gelirki??Bende senin albümlerini göremiyorum.Hatta birçok kişinin profilindeki fotograflar,albümler yok :/
insallah..Benimkiler yeni geldi.. Gelir seninkilerde
Albumlerimin hepsi silinmis galiba yoklar napicam nasil geri gelirki??
Patikciğimmm.. Kazene durumu bildir canımsen yeni girdin yabancılık çekiyorsun, biz günlerdir burdayız..... çıkışı bulunca seviniyoruz...![]()
Patikciğimmm.. Kazene durumu bildir canım
Thhalia ..Sen çok hala emi![]()
Sen çok yaşa emi demek istemiştim ama telefon yaşa kısmını hala yapmışarzumcuğum, tatlım ne dedin anlasam cevap yazcamda... çözemedim be tatlım...
Aslında çok kötü değil ama site sıkıştırılmış gibi görünüyor hiç hoş değil dimi ortada da koca koca reklamlar oluyor o yüzdenTelden zormus gercekten kkya girmek.
Henüz gelmiyor,inşallah gelir@rumuz yazdığınızda o kişiye sizden bahsediyor diye mesaj mı gidiyor ?
evet guya : d@rumuz yazdığınızda o kişiye sizden bahsediyor diye mesaj mı gidiyor ?