• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

mesajı yazıyorsun, enterrrrr ve yazı uçuyor... nereye gitti diye panikliyorsun..... bir çare olur mu diye, üst satırı enterrrr yapıyorsun.... sayfa geliyor.... eşeğini kaybedip, geri bulan çoban gibi seviniyorsun... ama bir bakıyorsun, sayfan uçuk bir renkte... sanki askıda kalmış, mesaj gitmemiş gibi hissediyorsun ve hemen bir enterrrrr daha yapıyorsun ve sonuçta nurtopu gibi 2 mesajın arka arkaya gitmiş oluyor.....:cool::cool::mad::mad:

vatana, millete hayırlı olsun...

ah ah .... nelere alışmadık... buna da alışcaz...el mecbur:KK34::KK34::KK34:

Hiç iyi değil böyle çok veri gidiyo bir saatte bi sayfa açılıyo cepten girmek ölüm yaziya hata veriyo fazla gönderim oluyo net paketim bitti yaa iki mesaj yazcam diye lutfen mobil uygulama aktiflessin böyle olmuyor :( :(

[QUObibibella, post: 36496882, member: 185176"]Aslında çok kötü değil ama site sıkıştırılmış gibi görünüyor hiç hoş değil dimi ortada da koca koca reklamlar oluyor o yüzden :KK11:[/QUOTE]

bibibella, post: 36496882, member: 185176"]Aslında çok kötü değil ama site sıkıştırılmış gibi görünüyor hiç hoş değil dimi ortada da koca koca reklamlar oluyor o yüzden :KK11:[/QUOTE]
Ben telden alisamadim :d

Önceki çizelgelerimizi kullanabiliyor muyuz?
:KK69:

Back