Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı cnm siteyi hic begenmedim ..bi kaç saattir yaşadığım problem, yorum yazıp yollayınca beyaz sayfa çıkıyor bağlanıyor diye dönüyo tabta, yeni tabdan baktığımda yorumumun çıkmış olduğunu görüyorum ama diğer tab hala dönüyor, firefox kullanıyorum
Of ben de silemiyorum =(profilimdeki şu yazan yazıları nasıl silerim ?
sitenin eski halini özlüyorumm![]()
aa ben buldum cnm .. profil kisisel bilgiler özel baslık sil ..Of ben de silemiyorum =(
Mune'ye mesaj atmıştım profilim-kişisel bilgiler- avatarın altında özel başlık diye bir bölüm varmış ama bulamadım.bulursanız bana da söyleyin
aa ben buldum cnm .. profil kisisel bilgiler özel baslık sil ..
saol cnm cok tsk ederim sanaaaaaa![]()
saol dadlummmmBen de şimdi buldum, yeni aktive olmuş bu uygulama da, ne demek rica ederim =))
Oncelikle bir calma listesi olusturun videolari oraya ekleyin bu kadar basit
Kismet degilmis demek,eskisi gibi giremicez artik..Cevap verdim bu soruya mobil uygulama artik olmayacak.
Uyeler de bu aktivite acik bunu da cevaplamistim
Didik didik forum tarama, profiline gir hakkında yazan yeri tıkla, aşağıda açtığın mesajlar ve açtığın konular yazısı var, hangisini istiyorsan tıkla, işte karşındaaçtığım konuları bulmak için idik didik forum tarıyorum her seferinde(
Rica edeceğim sadece eksiklikleri dile getirmeniz.
Arkadaşlar güzel listeler hazırlamış, çoğuna ben de katılıyorum.
Ayrıca eklemek istediğim; bazı üyelerin profillerine önceki gizlilik ayarlarından dolayı girilmiyor. Profilde kısıtlamalar yapılması güzel fakat üyelerin açtığı konulara, yaptığı yorumlara profiline girip bakabilmeliyiz. Sitede görünüp de profilinde görünmemesi saçma olur. Mesela siteden ayrılmış bir üyenin açtığı bir konuyu bulmam gerekiyor ama bu engel yüzünden profiline giremiyorum.