• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Sanırım çizelgelere el atıldı şuan çünkü birden bire kayboldu ama kendiminki...
başka arkadaşların çizelgelerini görüyorum mesela:KK64:

Birde güncellemeden önce benim çizelgem KK dan değildi DAİSYPATH dan çizelgem vardı..
Onu ilk baştan beri göremiyorum bende KK dan yaptım onunda gelinle damadı hep değişti şimdi komple gitti:-):-)

Dünkü işlemin hemen ardındanda benim albümde 18 kişinin albümüme bakmış oldugunu fark etmiştim :KK57: Sanırım ayarlar kullanıcılara açık olarak aktif edildigi için o an onlıne olupta forum albümlere bakan kişiler fotoğrafları görüntüleyebildi ... Keşke takip ettiğimiz kişilere ayarlanmış olsaydı,bilemiyorum artık ne oldu ne bitti.. Ama sistem yerine oturacak sonuçta. Eminim özel fotoğrafı olan birçok kişinin yeni uygulamadan haberi bile yok henüz...Kazen bey elinden gelen ayarları yapıyor zaten,bizlerde farettiğimiz eksiklikleri yada hataları yazıyoruz sonuçta... Takip ettiğin kişiler olarak ayarı değiştirdiysen başka kişiler görüntüleyemez,Kazen bey bunun açıklamasını yaptı zaten :KK66:İçin rahat olsun..
Ben sadece fotoğrafların altındaki İŞLEMLER kısmına takılı kaldım sadece :KK34:

Merhaba arzum77 arzum77

Dün size de yazmıştım. Albümleri sadece sizin takip ettiğiniz kişiler görebilir olarak set ettik.

"Fotoğrafları herkes görür şekilde" yapmanız bile fotoğrafların albüm altında olmasından dolayı sizin takip etmediğiniz kişiler tarafından görülmüş olması mümkün değildir. Dün bütün gün bunun testlerini yaptık.

Güvenlik ayarlarında Albümü sadece takip ettiklerim yapın(zaten şu anda herkesin ki böyle) fotoğraflarda ayarın bir önemi olmaz sistem ilk albümün iznine bakar fotoğrafın değil.

Bu açıdan lütfen içiniz rahat olsun.

Patron bir öneri daha ßimdi biz nickimize basınca otomatik profile gidip arkadaşlarımızın yazdığı akışı görüyorduk ya
Şimdi nickimize basıp açılıp pencerede gene nickimize basıp profile giriyoruz en baştaki seçenek çıkıyor ve akış görünmüyor ikinci olan etkinliğe basınca akış görünüyor eskisi gibi o 2 butonun yeri değiştirilebilir mi acaba :KK58: inş anlatabildim o_O
anlatabildin kuzum,ben bu kafayla anladiysam yonetim hayli hayli anlamistir:D

Merhaba arzum77 arzum77

Dün size de yazmıştım. Albümleri sadece sizin takip ettiğiniz kişiler görebilir olarak set ettik.

"Fotoğrafları herkes görür şekilde" yapmanız bile fotoğrafların albüm altında olmasından dolayı sizin takip etmediğiniz kişiler tarafından görülmüş olması mümkün değildir. Dün bütün gün bunun testlerini yaptık.

Güvenlik ayarlarında Albümü sadece takip ettiklerim yapın(zaten şu anda herkesin ki böyle) fotoğraflarda ayarın bir önemi olmaz sistem ilk albümün iznine bakar fotoğrafın değil.

Bu açıdan lütfen içiniz rahat olsun.
Çok teşekkür ederim :KK9: Ama yinede İŞLEMLER kısmının kaldırılmasını teklif ediyorum :KK52: Benim takip ettiğim bir kişide olsa galerisine kapak yada avatarına fotoğraf yapamasın! Daha önceki albümler kısmında böyle seçenekler yoktu,şimdide olmasın lütfen.Yada bunu ayarlayacagımız,izin verip vermeyecegimiz bir ayar olsun..
Sizin en iyisiniz ve en güvenli şekilde yapacagınıza dair şüphem yok Kazen bey..

Patron bir öneri daha ßimdi biz nickimize basınca otomatik profile gidip arkadaşlarımızın yazdığı akışı görüyorduk ya
Şimdi nickimize basıp açılıp pencerede gene nickimize basıp profile giriyoruz en baştaki seçenek çıkıyor ve akış görünmüyor ikinci olan etkinliğe basınca akış görünüyor eskisi gibi o 2 butonun yeri değiştirilebilir mi acaba :KK58: inş anlatabildim o_O

Yukarıya bir menü yapıp bunları ekleyeceğiz, notunu almıştık bunun...

arzum seni destekliyorum canım....

umarım gerekli düzenleme yapılır...

Haklısın sanırım ayarlarda değişiklik yapana kadar görüntüleyenlerin sayısı o.. Durumdan haberdar olmayan arkadaşlar da muhakkak vardır. Zamanla her şey yoluna girer eminim ki..

Arkadaşlar bu konuya bir nokta koyarsak sevinirim. İçiniz rahat olsun, PRO üye olarak, Standart üye olarak, Ziyaretçi olarak, onayda bekleyen üye olarak testleri yaptık. Merak etmeyin kimse fotoğraflarınızı görmüyor ve görmedi. Bakın siz bu yönde açıklama yapınca insanlarda panik havası yaratıyorsunuz cümlenin sonunu başını okumadan bodozlama dalınıyor konuya lütfen içiniz rahat olsun.

İçiniz hala rahat etmiyorsa sizden ricam albümlerinizi silmeniz zira yazdıklarıma itimatınız yok gibi...

Sizin aklınızı karıştıran fotoğraf kırılımına indiğinizde "herkese açık" açıklaması oysa albümün izinlerine bakarsanız "takip ettikleriniz"...

The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.

her mesaj yazdığımda Cevapla butonuna tıklayınca bu uyarıyı alıyorum sayfayı yenilediğimde bakıyorum cevap yazabilmişim.
115 sayfayı okumadım, daha önce soruldu mu bilmiyorum sorun bende mi sitede mi?

Dün kim hatırlamıyorum ama biri ilk sayfa ile son sayfa arasında ara sayfaya gitmek istediğimizde tek tek gidiyoruz demişti. Eklediğim fotoğrafta kırmızı ile kare içine aldığım okları sayfa geçişinde kullanmayı deneye bilirmisiniz ?

Eklentiler

• sayfaatla.png
    sayfaatla.png
    102,3 KB · Görüntüleme: 83
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.

her mesaj yazdığımda Cevapla butonuna tıklayınca bu uyarıyı alıyorum sayfayı yenilediğimde bakıyorum cevap yazabilmişim.
115 sayfayı okumadım, daha önce soruldu mu bilmiyorum sorun bende mi sitede mi?

Aynı hatayı dünden beri 2-3 kez bende aldım bu da notlarımız arasında var. Mesaj gitmedi diye yeniden basıyorsunuz ama mesajınız aslında birincide yollanmış. Hatta az önce aynı hatayı bende aldım.

Dün kim hatırlamıyorum ama biri ilk sayfa ile son sayfa arasında ara sayfaya gitmek istediğimizde tek tek gidiyoruz demişti. Eklediğim fotoğrafta kırmızı ile kare içine aldığım okları sayfa geçişinde kullanmayı deneye bilirmisiniz ?

Oku tıklayınca , beşer sayfa seklinde ilerliyor .

Galiba o kadar sorun oluyorki mesajlarimi görmuyorsunuz Kazen..
Uygulama hiç gelmeyecek mi, böyle mesaj yazamiyorum. Daha önceki mesajlarimda sorunumu ilettm bakmadiniz.

Gunde 1kez takardim sarja , şimdi gunde 3 kez takiyorum, telefon dayanmiyor bu yeni siteye.. mobil internet kullanarak geç giriyo, tlf isiniyor işlemciyi zorluyor chrome.

Okuduğum konu icinde kelime araması yapamıyorum . Bulamıyor ya da tum konularda arıyor .

Back