• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Şifrenizi kabul etmiyor ama sistemdesiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact
adresinden mail adresinizi yollar mısınız ? size yeni bir şifre verelim.

şöyleki;eski şifremle giremedim,mailime şifre sıfırlama geldi.orada verilen yeni şifreyle(daha doğrusu geçici şifreyle)girdim.şimdi şifremi değiştirmem gerekiyor.eski şifremi tekrar istiyor,ama yazdığım da da yanlış şifre diyor.biraz karışık anlatmış olabilirim:)))şimdi yazdığınız şeyi deniyicem.

Merhaba Sevil1103 Sevil1103 Hanım,
Bu arayüz mobil zaten mobilde yapamadığınız bir çok şeyi yapabiliyorsunuz. Mobilde çok daha fazla fonksiyon eksik, sürekli hata veriyor. Uygulamayı biz geliştirmediğimiz için geliştirmeye açık değil.
Cevabınıza teşekkürler...
Mobil uygulama pratikti, google dan giriyorum kk'ya. Hiç pratik değil malesef

Rica edeceğim sadece eksiklikleri dile getirmeniz.
Aslında önerecegim şey eksiklik değil,hatta fazlalık...

Albümdeki fotoğrafların altında bulunan İŞLEMLER kısmındaki DOWNLOAD,GALERİMİN KAPAGI YAP,AVATAR RESMİM YAP gibi seçenekler hiç hoşuma gitmedi..Bunların kaldırılması fotoğraf paylaşan tüm arkadaşlarımızında hoşuna gider sanırım.. Birçok sitede bazı fotoğrafları sağ tıklayarak kopyalayamıyoruz mesela.Tamam sizin dediğiniz gibi başka yollarıda var ama sizin sağladıgınız seçeneklerin ortadan kaldırılması çok daha iyi olur bence.Özel albümler paylaşıyoruz ve birazda olsa güvende olmak istiyoruz.Sizin bizim güvenligimiz için elinizden geldiğince çalıştıgınızı biliyoruz,ondan asla şüphemiz yok zaten.Ama fotoğrafların altındaki İŞLEMLER seçenegi hoş değil sonuçta,olmasa daha iyi olur..
Bu konuda düzeltme yaparsanız çok mutlu oluruz Kazen bey :KK52:

Rica edeceğim sadece eksiklikleri dile getirmeniz.

Albümdeki fotoğrafların altında bulunan İŞLEMLER kısmındaki DOWNLOAD,GALERİMİN KAPAGI YAP,AVATAR RESMİM YAP gibi seçenekler hiç hoşuma gitmedi..Bunların kaldırılması fotoğraf paylaşan tüm arkadaşlarımızında hoşuna gider sanırım.. Birçok sitede bazı fotoğrafları sağ tıklayarak kopyalayamıyoruz mesela.Tamam sizin dediğiniz gibi başka yollarıda var ama sizin sağladıgınız seçeneklerin ortadan kaldırılması çok daha iyi olur bence.Özel albümler paylaşıyoruz ve birazda olsa güvende olmak istiyoruz.Sizin bizim güvenligimiz için elinizden geldiğince çalıştıgınızı biliyoruz,ondan asla şüphemiz yok zaten.Ama fotoğrafların altındaki İŞLEMLER seçenegi hoş değil sonuçta,olmasa daha iyi olur..

profilimde meslek kısmım seçili olmasına rağmen gözükmüyor avatarımın altında. :KK64:
hatta yer bilgisi de gözükmüyor.

Download kaldırılmıştır ama sizinde belirttiğiniz gibi bu çözüm değildir.

Merhaba Sevil1103 Sevil1103 Hanım,
Bu arayüz mobil zaten mobilde yapamadığınız bir çok şeyi yapabiliyorsunuz. Mobilde çok daha fazla fonksiyon eksik, sürekli hata veriyor. Uygulamayı biz geliştirmediğimiz için geliştirmeye açık değil.
Mobil uygulama hata veriyordu haklısınız fakat, ben bir turlu giremiyorum, çok yavaş giriyor siteye, tlfla wifi den girince hoş ama evimde wifi yok, giremiyorum,mesaj yazmak icin çok ugrasiyorum, ayrica reklamlar çok gicik.. site yuklenene kadar telefonum isiniyor, şarjimi desen bitiriyor.. nasil girecez böyle bilmemm. Uygulama geliştirilmeli bence..ayricaa siteden çikmak istedigimde geri tusuna basinca otomatikman bi önceki sayfaya gidiyor, tamamen cikmak için ortadaki tuşa basiyorum, çikiyör ama arka planda çalisiyor chrome :) uygulama olmazsa giremeyecem galiba.

Son düzenleme:

Albüm seçenekleri vs bana da çok karışık geldi, gereksiz seçenekler de var belirttiğin gibi.. Bir de benim özel albümüme 30 kişi bakmış güya ama 30 farklı arkadaşımın dünden beri online olup da albümüme girip bakmış olabileceğini hiç sanmıyorum. Hala başka birileri bakabiliyormuş gibi hissediyorum ben..

Download kaldırılmıştır ama sizinde belirttiğiniz gibi bu çözüm değildir.
Muhakkak,ama seçeneklerin fotoğraflara bakan kişinin gözünün önünde olmasıda hoş değil.. Bence GALERİMİN KAPAGI YAP VE AVATAR RESMİM YAP seçeneklerininde kaldırılması gerek..Yada buna fotoğrafı paylaşan kişinin izin verip vermeyeceği şekilde bir ayarın olması gerek..Yüzü görünen yada özel fotoğraf paylaşan bir fotoğrafın başka kişi tarafından galerisinin kapak resmi yapmasına yada avatar fotosu yapmasına izin verilmeside doğru değil.Bunu takip edemeyiz,bilgimiz olmadan kişi galeri kapagı yada avatar fotosu yapabilir Kazen bey..Biliyoruz çok yoğun çalışıyorsunuz ve herşey bizim iyiligimiz ve daha güzel bir şekilde foruma giriş yapabilmeniz için.Atladıgınız veya fark etmediginiz detaylar olabilir.Bunun içinde görüşlerimizi paylaşıyoruz..Teşekkürler :KK52:

Kendi mesajlarımızı görüntüleyebiliyoruz ama konularımızı görüntüleyebileceğimiz bir seçenek göremedim ben? "Konularım" diye bir şey olsa? Geçmişte açtığım bir konuya gidicem ama forum içinde ara ara bulamıyorum.

Patron bir öneri daha ßimdi biz nickimize basınca otomatik profile gidip arkadaşlarımızın yazdığı akışı görüyorduk ya
Şimdi nickimize basıp açılıp pencerede gene nickimize basıp profile giriyoruz en baştaki seçenek çıkıyor ve akış görünmüyor ikinci olan etkinliğe basınca akış görünüyor eskisi gibi o 2 butonun yeri değiştirilebilir mi acaba :KK58: inş anlatabildim o_O

arzum seni destekliyorum canım....

umarım gerekli düzenleme yapılır...

Albüm seçenekleri vs bana da çok karışık geldi, gereksiz seçenekler de var belirttiğin gibi.. Bir de benim özel albümüme 30 kişi bakmış güya ama 30 farklı arkadaşımın dünden beri online olup da albümüme girip bakmış olabileceğini hiç sanmıyorum. Hala başka birileri bakabiliyormuş gibi hissediyorum ben..
Dünkü işlemin hemen ardındanda benim albümde 18 kişinin albümüme bakmış oldugunu fark etmiştim :KK57: Sanırım ayarlar kullanıcılara açık olarak aktif edildigi için o an onlıne olupta forum albümlere bakan kişiler fotoğrafları görüntüleyebildi ... Keşke takip ettiğimiz kişilere ayarlanmış olsaydı,bilemiyorum artık ne oldu ne bitti.. Ama sistem yerine oturacak sonuçta. Eminim özel fotoğrafı olan birçok kişinin yeni uygulamadan haberi bile yok henüz...Kazen bey elinden gelen ayarları yapıyor zaten,bizlerde farettiğimiz eksiklikleri yada hataları yazıyoruz sonuçta... Takip ettiğin kişiler olarak ayarı değiştirdiysen başka kişiler görüntüleyemez,Kazen bey bunun açıklamasını yaptı zaten :KK66:İçin rahat olsun..
Ben sadece fotoğrafların altındaki İŞLEMLER kısmına takılı kaldım sadece :KK34:

Dünkü işlemin hemen ardındanda benim albümde 18 kişinin albümüme bakmış oldugunu fark etmiştim :KK57: Sanırım ayarlar kullanıcılara açık olarak aktif edildigi için o an onlıne olupta forum albümlere bakan kişiler fotoğrafları görüntüleyebildi ... Keşke takip ettiğimiz kişilere ayarlanmış olsaydı,bilemiyorum artık ne oldu ne bitti.. Ama sistem yerine oturacak sonuçta. Eminim özel fotoğrafı olan birçok kişinin yeni uygulamadan haberi bile yok henüz...Kazen bey elinden gelen ayarları yapıyor zaten,bizlerde farettiğimiz eksiklikleri yada hataları yazıyoruz sonuçta... Takip ettiğin kişiler olarak ayarı değiştirdiysen başka kişiler görüntüleyemez,Kazen bey bunun açıklamasını yaptı zaten :KK66:İçin rahat olsun..
Ben sadece fotoğrafların altındaki İŞLEMLER kısmına takılı kaldım sadece :KK34:

Haklısın sanırım ayarlarda değişiklik yapana kadar görüntüleyenlerin sayısı o.. Durumdan haberdar olmayan arkadaşlar da muhakkak vardır. Zamanla her şey yoluna girer eminim ki..

herkesin ne yaptigi,ne ettigi bana bildirimle geliyor,gelmesin canim rahatsiz oluyorum,banane kim ne yapiyor neyi guncelliyor,benimkide bir baskasina gitmesin rica ederim....

Back