Tek Tek Akilli Muhabbet...

grupmu yapsak derken :KK53::KK53: :KK1::KK1: gel maralcım gel katıl aramıza :KK8:

kankam cesurumdur :KK24::KK24: nasıl çıtırım hem şişkoyum hem çıtırım var :KK53::KK53::KK53::KK53:

hahahhaah onceki mesajlar $imdi aklima geldi
tek takilmanin kar$it anlami olan grubu diyorum, sizin bahsettiginiz grup hakkinda bi bilgim yok maaleseff:KK1::KK1:

Son düzenleme:
grupmu yapsak derken :KK53::KK53: :KK1::KK1: gel maralcım gel katıl aramıza :KK8:

kankam cesurumdur :KK24::KK24: nasıl çıtırım hem şişkoyum hem çıtırım var :KK53::KK53::KK53::KK53:

Bizim grup baska grup :KK60: ama neden olmasin. Bende bir ingiliz citir istiyorum. Banane banane. :KK16:

kankamstyle du ben sizi aydinlaticamda sen 1 ay uyelikle nasil kirmizi oldun kiz merak ettimm , sende beni aydinlat bi zahmettt:KK1:

Basbaya 30 tl verip pro uyelik alabiliyorsun. Aydinlattim :KK28:

slm bende fazlasıyla tekim:KK14::KK14:

tutimimi

allah tamamına erdirsin cnm :KK16::KK16::KK16:

Hosgeldin. :nazar:

ben 28 ya$inda iki çocuk annesiyim.. fransada ya$iyorum..
ba$ka ne desemki bilemedim $imdi valla, yari$mada gibi heyecanlandim :KK53:

Bende londra'dayim kiz. Paris mi, nice mi. Bir kiz arkadasim vardi , kaybettim izini. Annesini ariyorum fransizca konusuyor , ben ingilizce . Bir turlu anlasamadik .:KK52: Kiza ne oldu bilmiyorum. :KK43:

ho$geldin Katie
kiz biz arkada$ gorunuyoz ama ben seni tanimiyorum :))
tani$alim gel :emir_bebek:

tanışalım ben aktıf olanları eklıyorum forumu daha ıyı takıp edebilmek için tabı yorumlarını beğendıklerımı eklıyoum genelde

bende 28 yaşındayım bıtane oğluşum var yaşadığım yer hakkında bılgı vermım tanıdık çıkabilüüü

9 yıllık evliyim yaşlandık beee :KK5::KK5:

Hosgeldin. :nazar:

Bende londra'dayim kiz. Paris mi, nice mi. Bir kiz arkadasim vardi , kaybettim izini. Annesini ariyorum fransizca konusuyor , ben ingilizce . Bir turlu anlasamadik .:KK52: Kiza ne oldu bilmiyorum. :KK43:

c $ikkki hiç biri :)
fransa Tr gibi buyukk bi ulke ve turklerin her yerinde çokkk fazla maa$allahimiz var :)
okuldan mi tanimi$tin kizi
napsakki, arasam ne diycem annesine :)

c $ikkki hiç biri :)
fransa Tr gibi buyukk bi ulke ve turklerin her yerinde çokkk fazla maa$allahimiz var :)
okuldan mi tanimi$tin kizi
napsakki, arasam ne diycem annesine :)

Kizin adi Karine'di inanir misin facebookta da yok. Sanirim evlendi soyadi degisti. Yok canim aramana gerek yok ben direk baskin yapicam Lyon'a. :KK52:

tanışalım ben aktıf olanları eklıyorum forumu daha ıyı takıp edebilmek için tabı yorumlarını beğendıklerımı eklıyoum genelde

bende 28 yaşındayım bıtane oğluşum var yaşadığım yer hakkında bılgı vermım tanıdık çıkabilüüü

9 yıllık evliyim yaşlandık beee :KK5::KK5:

Allah bagi$lasin oglu$unu
99 sene olsun in$alalh desemmi demesemmi bilemedim bak $imdi evlilik için :KK1::KK1::KK1:
bende 2007 de evlendim sonunda , kaç yil oluyo siz hesaplayinn:KK53:

Kizin adi Karine'di inanir misin facebookta da yok. Sanirim evlendi soyadi degisti. Yok canim aramana gerek yok ben direk baskin yapicam Lyon'a. :KK52:
ayy uykum geldi galiba
bi an kadir inanir okudum yazinin ba$inii:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
lyon buyuk bi $ehir paristen sonraki en buyuk $ehir olabilir emin deilim
lyon samanlik Karine igne sen kepçe kari$tir ortaligi yaki$ir vallaa:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
him ben bunu bi du$nuyum, enteresanmi$..
kirmizi renkden ba$ka ne ozelligin var sormasi ayip olmazsa:KK1:

10 dakika beklemek yok mesajlarda. Birde kurk veriyorlar . Daha bir havali duruyorsun. Yazi ozelliklerin fix kalabiliyor. Birde bulasik yikiyorlar. Birde camasir. Arada utu vs vs... :KK9:

bul kız bitane çıtır mıtır :KK1::KK1::KK1: aman renkli olucam diye niye para verim ben kendim rengarenk im nick im olmasada olur :KK4::KK4::KK53::KK53:

Ben ani karar verdim aldim. Bilmem senin kararin. Benimkiler de cok citir be anacim. :KK53: Ne yapayim 10 yas kucuk citiri. :KK55:

kankam arkadaşlık yolladım kabul etmemişsin :KK22::KK22::KK22:

Katiee, uzun hikaye seninle alakasi yoktu desem inanir misin. :KK54:

X