- Konu Sahibi KankamStyle
Guldurdun beni gece gece. Sen benimle konusuyor muydun hanimefendi ?
konusmuyormuydum :26::26:bisey mi oldu benim haberimmi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guldurdun beni gece gece. Sen benimle konusuyor muydun hanimefendi ?
kürk de yakışmış
Tesekkur ederim canim. Bu fikrayi hepimiz biliriz. Hatta ilkokulda anlatilir hep. O zamandan bu zamana degismeyen traji-komik ve ayni zamanda bir o kadar da anlamli yegane fikralardan biri.
Akşehirin beyleri Hocayı yemeğe davet etmişler. Hoca nereden bilsin; davete, günlük kıyafetiyle katılmış. Katılmış ama ne hoş geldin, ne sefa getirdin diyen var. Herkes, allı pullu kıyafetlilere el pençe duruyormuş. Hoca, bir koşu evine giderek, sandıktaki işlemeli kürkünü giyip yemeğe geri dönmüş. Az evvel hoş geldin bile demeyenler, önünde yerlere kadar eğilmişler. Hocayı, yere göğe sığdıramayıp başköşeye oturtmuşlar. Kuzunun en hasını önüne koymuşlar. Herkes Hocanın yemeğe başlamasını bekliyormuş. Hoca, bir taraftan kürkünün kolunu sofrada sallamaya, bir taraftan da Ye kürküm ye, ye kürküm ye! demeye başlamış.
- İlahi Hoca, demişler, kürkün yemek yediğini kim görmüş?
Hoca taşı gediğine koymakta gecikmemiş:
- Kürksüz adamdan sayılmadık İtibarı o gördü, yemeği de o yesin.
doğru vallahi.Tesekkur ederim canim. Bu fikrayi hepimiz biliriz. Hatta ilkokulda anlatilir hep. O zamandan bu zamana degismeyen traji-komik ve ayni zamanda bir o kadar da anlamli yegane fikralardan biri.
Akşehirin beyleri Hocayı yemeğe davet etmişler. Hoca nereden bilsin; davete, günlük kıyafetiyle katılmış. Katılmış ama ne hoş geldin, ne sefa getirdin diyen var. Herkes, allı pullu kıyafetlilere el pençe duruyormuş. Hoca, bir koşu evine giderek, sandıktaki işlemeli kürkünü giyip yemeğe geri dönmüş. Az evvel hoş geldin bile demeyenler, önünde yerlere kadar eğilmişler. Hocayı, yere göğe sığdıramayıp başköşeye oturtmuşlar. Kuzunun en hasını önüne koymuşlar. Herkes Hocanın yemeğe başlamasını bekliyormuş. Hoca, bir taraftan kürkünün kolunu sofrada sallamaya, bir taraftan da Ye kürküm ye, ye kürküm ye! demeye başlamış.
- İlahi Hoca, demişler, kürkün yemek yediğini kim görmüş?
Hoca taşı gediğine koymakta gecikmemiş:
- Kürksüz adamdan sayılmadık İtibarı o gördü, yemeği de o yesin.
doğru vallahi.
kürk giyince başka türlü oluyor insanlar
seni ve öyle olmayanları tenzih ederim
gülüyoruz ama aslında ders alınması gerekn bir fıkra
maalesef biz insanlar karşımızdakinin kılığına bakarak değerlendiriyoruz...
Aynen oyle su rengina nicki nerden alindi. Random mu ? Benim nikin nerden alindigi belli sanirim
Tek tek gelmem valla, peşimde hayranlarımı da getiririm kabul mu
tamamen atmasyon canım
Benim avatarim yeter diyorsun. Hos nickmis ama Biraz bahsetsene kendinden ne yaparsin, kac yasindasin vs vs...
Kankam , bizim oralar sana sessiz kaldı galiba
Güzel muhabbetlerin olsun , arada kahveye bana beklerim
Degil. Grubun adi tek canim. Sen tek gel.
müzbin bekarım
24 yaşındayım işsizim.
sen anlat bakalım
Piki madem
huu huuu tek tek çilerr
hee dün bu şarkıyla girmiştim ya olaya erken kalktığım için uyudum birazcık iyi oldu yaw
benim bişeyim yoktu nişanlımın geçen hafta tansiyon yüksekliğinden burnu kanadı çok fazla bugün ultrason falan çekildi çok bişeyi yok şükür
geçmiş olsun buarada canım