Tek Tek Akilli Muhabbet...

evet.
öyle bir amacımın olduğundan nefret ediyorum:KK53:
evde oturup koca beklemeyi tercih ederdim:KK37:

o kadar çok bilgi yazmışsınki sayfayı uçarak aşağı indirdim görmemk için.
bilgiler beynimde hasara yol açıyor artık:KK51:

Hangi derslerden giriyorsun. Tarih yok mu da mi kaciyorsun. :KK1:

Hangi derslerden giriyorsun. Tarih yok mu da mi kaciyorsun. :KK1:

aklına gelen her ders:KK1:
tarih olmaz mı o baş köşede zaten :KK53:
sen kaç yaşındaydın ya hu ve çalışıyor muydun?
benim beyin hasarlı bu aralar unutuyorum her şeyi:KK1:

aklına gelen her ders:KK1:
tarih olmaz mı o baş köşede zaten :KK53:
sen kaç yaşındaydın ya hu ve çalışıyor muydun?
benim beyin hasarlı bu aralar unutuyorum her şeyi:KK1:

Benim yuksek lisans coktan bitti. Okulumdaki hocalara yardim ediyorum. 36 yasindayim. Benimde 4 tane sinavim var. Olmadi KPSS ye giricem :21:

Msn yok artik.:KK53: Skype var. Outlook berbat ya. Nefret bir email. Hotmail iyiydi be. Hotmail de gitti ya artik hic birseye sasirmam. :KK36:

watzap tango viber bunlar da nimet :)

yaklaşık 25 adet e mail adresim her biri yavaş yavaş outlok oluyor. Bir de şey, en aktif kullandığım mail adresimde biriken 30.000 mailim var :KK1: Bitiş psikolojisi Kıyamıyorum silmeye

watzap tango viber bunlar da nimet :)

yaklaşık 25 adet e mail adresim her biri yavaş yavaş outlok oluyor. Bir de şey, en aktif kullandığım mail adresimde biriken 30.000 mailim var :KK1: Bitiş psikolojisi Kıyamıyorum silmeye

Hotmaille outlook apayri . Bir email bu kadar kotu dizayn edilebilir. Igrenc birsey . Yavas yavas gmaile filan kaymayi dusunuyorum. Ben silmistim. Saklamam zaten. 30 bin email zor silinir. USB ye yuklesen , hotmail gibi degil.

Siz mezarda twitleriniz twitter da!

Artık öldükten sonrada twit atabileceğiz

Amerika’da bir firma, “öldükten sonra da tweet atma hizmeti” vermek için ön hazırlık yapmaya başladı.

‘LivesOn’ adındaki servis şirketi siz tweet atarken boş durmayacak ve sizden 'sonrası' için de masajlar hazırlamaya başlayacak. Firma, siz yaşama veda ettikten sonra sizin adınıza tweet atmaya başlayarak, sizi “sosyal” olarak yaşamda tutmaya devam edecek.

Şirketin sloganı ise şu: “Kalbiniz atmadığı zaman da tweet atmaya devam edin”.

:KK14:

Bu heyecan verici duyurumdan sonra kankamstyle

Hotmaille outlook apayri . Bir email bu kadar kotu dizayn edilebilir. Igrenc birsey . Yavas yavas gmaile filan kaymayi dusunuyorum. Ben silmistim. Saklamam zaten. 30 bin email zor silinir. USB ye yuklesen , hotmail gibi degil.

Zorlanacağı sınırı merak ediyorum. Kaç bin olunca alarm verecek bakalım.

Siz mezarda twitleriniz twitter da!

Artık öldükten sonrada twit atabileceğiz

Amerika’da bir firma, “öldükten sonra da tweet atma hizmeti” vermek için ön hazırlık yapmaya başladı.

‘LivesOn’ adındaki servis şirketi siz tweet atarken boş durmayacak ve sizden 'sonrası' için de masajlar hazırlamaya başlayacak. Firma, siz yaşama veda ettikten sonra sizin adınıza tweet atmaya başlayarak, sizi “sosyal” olarak yaşamda tutmaya devam edecek.

Şirketin sloganı ise şu: “Kalbiniz atmadığı zaman da tweet atmaya devam edin”.

:KK14:

Bu heyecan verici duyurumdan sonra kankamstyle

Zorlanacağı sınırı merak ediyorum. Kaç bin olunca alarm verecek bakalım.

Yok artik bunu da mi yaptilar. Dusunsene Michael Jackson oteki dunyadan yaziyor. Bir gun oyle bir duruma gelecek miyiz acaba. Paralel evren denen sey gercekten var mi. :KK8: Twitter kullanmiyorum ben face de. Hepsini kullandim zamaninda hevesimi aldim. Tipik erkek gibi konustum. :KK35:

Seninki artik inada girmis. Email hesabiyla Nihil'in savasi. :21:

Ben bilmem esim bilir i izleyeyim ben. :KK51:

Son düzenleme:
X