Tek Tek Akilli Muhabbet...

damarı çatlamış tı yaktılar falan kanamadı nezamandır ama kanaması iyiymiş zaten kanamazsa kötüymüş asıl :26: sağol canım dikkat et kendine :KK34:

normalde saçlarım koyu kestane ama çok değişken bi yapım var bi bakıyosun sarıyım bi bakıyosun kumral bi bakmışsın kızıl :KK9::KK9:

şimdi buna yakınım :KK53::KK53:

$59334_531881250156095_919132501_n.jpg

ebet benim nişanımdan bi foto :KK16: şimdi saçım birazdaha koyu dibi yani uçları hafif sarıya yakın ombre hair tarzı :KK24::KK24:

merhaba hanimlar iyi geceler
ben hep tek takiliyorum geleyimmi araniza
burda grup takilan varmiki :)) varsada ben gormedim yaws ,eski tani$anlar ayri tabide onlarin 10 000 li mesajlari var Allah arttirsin:KK1:
az mesaji olanlarda grup yok galiba
bizde burdan mi bi grup çikarsak napsak:KK53:

merhaba hanimlar iyi geceler
ben hep tek takiliyorum geleyimmi araniza
burda grup takilan varmiki :)) varsada ben gormedim yaws ,eski tani$anlar ayri tabide onlarin 10 000 li mesajlari var Allah arttirsin:KK1:
az mesaji olanlarda grup yok galiba
bizde burdan mi bi grup çikarsak napsak:KK53:

Gel sende gel. Tek takilmak iyidir.:21: Grup yok burda. Sadece egleniyoruz. :KK24:Sen kimsin, kimlerdensin, yas kac biraz bizi aydinlat. :KK16:

grupmu yapsak derken :KK53::KK53: :KK1::KK1: gel maralcım gel katıl aramıza :KK8:

kankam cesurumdur :KK24::KK24: nasıl çıtırım hem şişkoyum hem çıtırım var :KK53::KK53::KK53::KK53:

kankamstyle du ben sizi aydinlaticamda sen 1 ay uyelikle nasil kirmizi oldun kiz merak ettimm , sende beni aydinlat bi zahmettt:KK1:

X