Tek taraflı sigara polemiği

Böyle arkadaşlar adamı kötü yola sokuyor. Takıntı yapmış belli, ah bi başlatsa dört köşe olacak.
Bidaha derse " alır o sigarayı söndürürüm bi tarafında" de. Manyak mıdır nedir, ona ne ki sizin sigara içip içmediğiniz.

Ay nasıl bıraktınız?

Fesleğenle tatlım. Her canım sigara istediğinde bir dal koparıp atıyorum ağzıma uzun uzun çigniyorum zaten 72 saat hiç nikotin almayin ca beyin unutuyor çok şükür o evreyı atlattım sıra el ve dudak tiryakiliginde. Onun için de patlamış mısır yiyorum elim sürekli dolu oluyor. Darısı başına gerçi ben de yeniyim ama kararlıyım

Bu dediğiniz şeyi kısmen yapıyorum zaten. İlk zamanlar bir iki cevapla geçiştirdim, artık cevap bile vermiyorum ama suratım da düşmüyor tabi karşısında. Gülüyorum, gerçekten o öyle saçmaladığı zaman suratına bakıp gülüyorum, konuşulan asıl konu neyse ona dönüyorum ya da ortamda diğer insanlar asıl konuya devam ediyorlar. Diğerleri de ciddiye almıyorlar. O da susuyor. Duruyor duruyor mesela sigarası bitince yenisini yakarken inadına gibi bana da uzatıyor. Biz o esnada diğer arkadaşla bişey konuşuyor oluyoruz, geçiştiriyorum X'i bu defa laf söylemeye başlıyor falan. Ben duymazdan geliyorum sohbetime devam ediyorum, o hala konuşuyor. Ama artık aklıma takılıyor yani ciddi manada bi cevap verip vermemek. Normalde ben birşeyi ciddiye almadığım zaman almıyorum, kafama da takmıyorum ama bununki fazla olmaya başladı artık.

Öff amma boş konuşuyomuş be şiştim. Sanane sana mı dert de kes bu kadar basit , bu konuyu nasıl bu kadar çok düşündünde konu açtın oda ayrı bişe:))) Rahatsızsan söylersin susturursun.

Wurstriacığım, mevzu sigara değil... Sigaranın altında yatan cinsel kökenli bir durum var. Arkadaşlarına bu kişiden rahatsızlık duymaya başladığını belirt ya onu uzaklaştırsınlar veya sen uzaklaş zira takıntılı ve senin başına bela olacak ilerde...

Bu nedir yahu okurken şiştim. Böylesine cevap vermemek işe yaramaz. 'Ben senin gibi kül tablası kokmak istemiyorum,ayaklı izmarit'vb kelimelerle şakayla karışık bozun kesinlikle. Her zamanda dinlenmezki bu muhabbet.

Tek kelimeyle sacmaliyorsun de, yaw he he, de gec..

Bence çocuk sana asılıyor. Ya da ortamın zekiye'si gibi duruyorsan da gıcıklığından sana sarıyor.
Üniversiteye vs gitmiyor musunuz? Ortaokul muhabbeti gibi geldi bana bunlar..

Bi daha ikram ederse k.çına sok bi zahmet de bi daha uzatmaz
Sen içene karışmazken içen niye rahatsız olup karışır anlamiyorum

arkadaşınız bile olmayan insanlara tepki göstermekten neden bu kadar çekiniyorsunuz ki.
Cevabınız çok basit: Ben sigara içmiyorum, bir daha bu konunun açılmasını da istemiyorum.

Bence çocuk sana asılıyor. Ya da ortamın zekiye'si gibi duruyorsan da gıcıklığından sana sarıyor.
Üniversiteye vs gitmiyor musunuz? Ortaokul muhabbeti gibi geldi bana bunlar..
Üniversite 4. sınıfız.

arkadaşınız bile olmayan insanlara tepki göstermekten neden bu kadar çekiniyorsunuz ki.
Cevabınız çok basit: Ben sigara içmiyorum, bir daha bu konunun açılmasını da istemiyorum.
Çekindiğim falan yok, ben normalde tak tak cevap veren bir insanım ve dediğiniz şeyi söyledim daha önce. Onda bi değişiklik olmayınca onu ciddiye almıyormuş gibi gözükmeye başladım. Ama görünen o ki ciddi bir cevabı hakediyor. Ben öyle herkesi ciddiye alıp cevap vermem ama bu konuda hata yaptım sanırım, cevabını vermek gerekiyormuş.

sen bu gıdısle bugun sıgara yarın madde uzatırsın ınsanlar sıgara bırakmak ıcın tedavı oluyor ne ne cüretle sıgaraya baslıyım dıye bana zehırı sevımlı gosterıyorsun bıdaha bana sakın sıgara deme !!! dersın
konuyu kapatırsın bıdaha demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…